Μποέμιανς 1905: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 2: Γραμμή 2:


{{Κουτί πληροφοριών ποδοσφαιρικού συλλόγου}}
{{Κουτί πληροφοριών ποδοσφαιρικού συλλόγου}}
Η '''Μποέμιανς 1905''' (προηγουμένως γνωστή σαν '''Μποέμιανς Πράγας''') είναι μια [[Ποδόσφαιρο|ποδοσφαιρική]] ομάδα από την [[Πράγα]]. Ιδρύθηκε το 1905. Έχει ως χρώματα το πράσινο και το άσπρο. Έδρα της ομάδας είναι το στάδιο Ďolíček, χωρητικότητας 7500 θεατών. Κορυφαία χρονιά της ιστορίας της αυτή του 1982-83 όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια και έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με ηγέτη τον κορυφαίο Τσεχοσλοβάλο ποδοσφαιριστή, Αντονίν Πανένκα, τωρινό πρόεδρο της ομάδας.
Η '''Μποέμιανς 1905''' (προηγουμένως γνωστή σαν '''Μποέμιανς Πράγας''') είναι μια [[Ποδόσφαιρο|ποδοσφαιρική]] ομάδα από την [[Πράγα]]. Ιδρύθηκε το 1905. Έχει ως χρώματα το πράσινο και το άσπρο. Έδρα της ομάδας είναι το στάδιο Ďolíček, χωρητικότητας 7500 θεατών. Κορυφαία χρονιά της ιστορίας της αυτή του 1982-83 όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια και έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με ηγέτη τον κορυφαίο Τσεχοσλοβάκο ποδοσφαιριστή, Αντονίν Πανένκα, τωρινό πρόεδρο της ομάδας.


== Τίτλοι ==
== Τίτλοι ==

Έκδοση από την 12:46, 8 Νοεμβρίου 2020

Μποέμιανς 1905
Ίδρυση1905
ΈδραΠράγα, Τσεχία
ΣτάδιοΣτάδιο Ντζολίτσεκ, Βρσοβίτσε
ΠρόεδροςΑντονίν Πανένκα
ΠροπονητήςΓιόζεφ Βέμπερ, Luděk Klusáček[1] και Jaroslav Veselý[2]
ΠρωτάθλημαΠρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Τσεχίας
ΙστότοποςΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με την ομάδα

Η Μποέμιανς 1905 (προηγουμένως γνωστή σαν Μποέμιανς Πράγας) είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα από την Πράγα. Ιδρύθηκε το 1905. Έχει ως χρώματα το πράσινο και το άσπρο. Έδρα της ομάδας είναι το στάδιο Ďolíček, χωρητικότητας 7500 θεατών. Κορυφαία χρονιά της ιστορίας της αυτή του 1982-83 όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια και έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με ηγέτη τον κορυφαίο Τσεχοσλοβάκο ποδοσφαιριστή, Αντονίν Πανένκα, τωρινό πρόεδρο της ομάδας.

Τίτλοι

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Bohemians 1905 της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 4.0. (ιστορικό/συντάκτες).