Συζήτηση χρήστη:Dimitrisss: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Περιεχόμενο που διαγράφηκε Περιεχόμενο που προστέθηκε
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
μΧωρίς σύνοψη επεξεργασίας
Γραμμή 39: Γραμμή 39:
Ρίξε κι άλλες διαχειριστή μουουου. Ομορφάντρα μουουουου!!
Ρίξε κι άλλες διαχειριστή μουουου. Ομορφάντρα μουουουου!!


Είδα ότι διέγραψες το μήνυμα αδειάζοντας τη συζήτηση, αλλά είχα την τύχη να το δω στο ιστορικό, οπότε θα απαντήσω.
:Είδα ότι διέγραψες το μήνυμα αδειάζοντας τη συζήτηση, αλλά είχα την τύχη να το δω στο ιστορικό, οπότε θα απαντήσω.


Ο λόγος που τον έφραξα είναι πολύ συγκεκριμένος, μπορείς να τον δεις και εσύ και είναι δημόσιος: η λογοκρισία σχολίων ως προσωπικών επιθέσεων, τη στιγμή που δεν πληρούν τα κριτήρια, και μάλιστα με μαζική μορφή. Εκδίκηση είναι αδύνατον να έχω καθώς τον γνωρίζω για πρώτη φορά. Εσύ ο ίδιος επενέβεις σε ένα περιστατικό, στη λογοκρισία του σχολίου μου που έκανε στο σημειωματάριο, και την ανέστρεψες. Τι από τα δύο θεωρείς τελικά ότι ισχύει; Ότι όντως έκανε καλά που επεξεργαζόταν σχόλια και η φραγή είναι άδικη, ή ότι κακώς έκανε και μάλιστα τον έβαλες και σε μια περίπτωση ο ίδιος στη θέση του; Αποφάσισε. Η φραγή δεν ήταν δρακόντεια. Μία ημέρα διήρκησε. Και πόσο μάλλον σοβαρή αφού μια IP έφραξα, όχι κανένα block διευθύνσεων για αόριστο χρόνο. Και στη συνέχεια, όπως μπορείς να δεις, μίλησα μαζί του μετά και δεν συνέχισα την φραγή. Είναι αυτό ένδειξη αχαλίνωτου διαχειριστή; Έχε μια συναίσθηση αναλογικότητας παρακαλώ ώστε να μην γενικεύεις τα πράγματα. --Υπογραφή: [[Χρήστης:Dead3y3]] ([[Συζήτηση χρήστη:Dead3y3|η σελίδα συζήτησης μου για επικοινωνία]]) 13:18, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)
:Ο λόγος που τον έφραξα είναι πολύ συγκεκριμένος, μπορείς να τον δεις και εσύ και είναι δημόσιος: η λογοκρισία σχολίων ως προσωπικών επιθέσεων, τη στιγμή που δεν πληρούν τα κριτήρια, και μάλιστα με μαζική μορφή. Εκδίκηση είναι αδύνατον να έχω καθώς τον γνωρίζω για πρώτη φορά. Εσύ ο ίδιος επενέβεις σε ένα περιστατικό, στη λογοκρισία του σχολίου μου που έκανε στο σημειωματάριο, και την ανέστρεψες. Τι από τα δύο θεωρείς τελικά ότι ισχύει; Ότι όντως έκανε καλά που επεξεργαζόταν σχόλια και η φραγή είναι άδικη, ή ότι κακώς έκανε και μάλιστα τον έβαλες και σε μια περίπτωση ο ίδιος στη θέση του; Αποφάσισε. Η φραγή δεν ήταν δρακόντεια. Μία ημέρα διήρκησε. Και πόσο μάλλον σοβαρή αφού μια IP έφραξα, όχι κανένα block διευθύνσεων για αόριστο χρόνο. Και στη συνέχεια, όπως μπορείς να δεις, μίλησα μαζί του μετά και δεν συνέχισα την φραγή. Είναι αυτό ένδειξη αχαλίνωτου διαχειριστή; Έχε μια συναίσθηση αναλογικότητας παρακαλώ ώστε να μην γενικεύεις τα πράγματα. --Υπογραφή: [[Χρήστης:Dead3y3]] ([[Συζήτηση χρήστη:Dead3y3|η σελίδα συζήτησης μου για επικοινωνία]]) 13:18, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Έκδοση από την 13:19, 5 Ιανουαρίου 2012

Διαχειριστής Αρ. φραγών Σύνολο ποινών
MARKELLOS 8 φραγές 66 ημέρες
Tony Esopi 7 φραγές 31 ημέρες και 2 ώρες
FocalPoint 3 φραγές 21 ημέρες
Diu 5 φραγές 19 ημέρες και 2 ώρες
Geraki 5 φραγές 4 ημέρες και 2 ώρες
Alaniaris 1 φραγή 1 ημέρα
Kalogeropoulos 1 φραγή 1 ημέρα
Σύνολο 30 φραγές 143 ημέρες και 6 ώρες

Ρίξε κι άλλες διαχειριστή μουουου. Ομορφάντρα μουουουου!!

Είδα ότι διέγραψες το μήνυμα αδειάζοντας τη συζήτηση, αλλά είχα την τύχη να το δω στο ιστορικό, οπότε θα απαντήσω.
Ο λόγος που τον έφραξα είναι πολύ συγκεκριμένος, μπορείς να τον δεις και εσύ και είναι δημόσιος: η λογοκρισία σχολίων ως προσωπικών επιθέσεων, τη στιγμή που δεν πληρούν τα κριτήρια, και μάλιστα με μαζική μορφή. Εκδίκηση είναι αδύνατον να έχω καθώς τον γνωρίζω για πρώτη φορά. Εσύ ο ίδιος επενέβεις σε ένα περιστατικό, στη λογοκρισία του σχολίου μου που έκανε στο σημειωματάριο, και την ανέστρεψες. Τι από τα δύο θεωρείς τελικά ότι ισχύει; Ότι όντως έκανε καλά που επεξεργαζόταν σχόλια και η φραγή είναι άδικη, ή ότι κακώς έκανε και μάλιστα τον έβαλες και σε μια περίπτωση ο ίδιος στη θέση του; Αποφάσισε. Η φραγή δεν ήταν δρακόντεια. Μία ημέρα διήρκησε. Και πόσο μάλλον σοβαρή αφού μια IP έφραξα, όχι κανένα block διευθύνσεων για αόριστο χρόνο. Και στη συνέχεια, όπως μπορείς να δεις, μίλησα μαζί του μετά και δεν συνέχισα την φραγή. Είναι αυτό ένδειξη αχαλίνωτου διαχειριστή; Έχε μια συναίσθηση αναλογικότητας παρακαλώ ώστε να μην γενικεύεις τα πράγματα. --Υπογραφή: Χρήστης:Dead3y3 (η σελίδα συζήτησης μου για επικοινωνία) 13:18, 5 Ιανουαρίου 2012 (UTC)[απάντηση]