Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρήστης:AHSEWIUY

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Fortnite είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι βίντεο στο οποίο οι παίκτες αγωνίζονται εναντίον αλλήλων σε μια εκτεταμένη μάχη Battle Royale. Οι παίκτες πρέπει να συλλέγουν πόρους, να κατασκευάζουν δομές και να παλεύουν για να επιβιώσουν μέχρι να απομείνει μόνο ένας νικητής. Το Fortnite έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, με εκατομμύρια παίκτες να συμμετέχουν καθημερινά σε αυτή την επική μάχη.

Υπάρχουν πολλές περιοχές στην Μητροπολιτικλη περιοχή της Αθήνας όπως το Παγκράτι, το Κέντρο, τα Σπάτα και η Σαρωνίδα.Ο δήμος Νέας Σμύρνης είναι 7 φορές μεγαλύτερος από την μικρότερη χώρα του κόσμου.Το Βατικανό. Ο δήμος Κυθήρων έχει πυκνότητα πληθυσμού ανά τ.χλμ. 12 κατοίκους κατά μέσο όρο ενώ ο δήμος Παιανίας 527 κατοίκους.

Ημερολόγιο, 24 Μαρτίου

Αγαπημένο ημερολόγιο, σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που η ζωή μου φαίνεται λίγο χαοτική. Ξεκίνησα τη μέρα με το πόδι αριστερό, κάτι που δεν είναι και η καλύτερη αρχή. Μετά έχασα τα κλειδιά μου και έπρεπε να ψάχνω σε κάθε τσέπη μου για να τα βρω.

Η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη σήμερα, αλλά προσπαθώ να κρατήσω το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Τελικά, όλα αυτά τα μικρά προβλήματα θα περάσουν και αύριο θα είναι μια καινούργια μέρα.

Αύριο θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο οργανωμένος και να μην ξεχνάω τα κλειδιά μου που κάθε φορά χάνονται σαν τούς σπασίκλες. Αλλά μέχρι τότε, θα συνεχίσω να προσπαθώ να ξεπεράσω τα εμπόδια που μου βάζει η ζωή με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μέχρι τότε, ας κρατήσω το χαμόγελο μου και να αγαπήσω τη ζωή με όλες τις δυσκολίες της. Αυτό είναι ο τρόπος μου γραφής, αυτό είναι το ημερολόγιο μιας σπασίκλας σαν και εμένα. Όλα θα πάνε καλά, το ξέρω.


Μαλλιόμουν το κεφάλι μου σκεπτόμενος το Πολυσύμπαν. Πώς μπορεί να υπάρχουν τόσα διαφορετικά σύμπαντα σε μια ατέλειωτη αιωνιότητα; Μήπως κάπου εκεί θα βρίσκεται και ένα σύμπαν όπου εγώ είμαι ο βασιλιάς;


Σήμερα αποφάσισα να κοιτάξω τον ουρανό για να βρω απαντήσεις στα ερωτήματά μου για το Πολυσύμπαν. Έκλεισα τα μάτια μου και φαντάστηκα τον εαυτό μου να πετά προς τα άπειρα σύμπαντα, ανακαλύπτοντας μυστικά και μυστήρια.


Ήταν μια ηλιόλουστη μέρα και αποφάσισα να γράψω τα όσα έχω ανακαλύψει για το Πολυσύμπαν σε ένα ημερολόγιο. Ίσως κάποια μέρα κάποιος άλλος σπασίκλας να διαβάσει τις σκέψεις μου και να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο το τεράστιο μυστικό του Πολυσύμπαντος.


Η περιέργεια μου για το Πολυσύμπαν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάθε βράδυ κοιτάζω τα άστρα και αναρωτιέμαι πόσα άλλα έχουν ήδη ανακαλυφθεί από τους άλλους εξερευνητές του Αχέντριου. Η αναζήτηση για την αλήθεια συνεχίζεται...

Ημέρα 1: Άρχισε το Τεστ Γεωγραφίας στο σχολείο μας και είμαι πανικόβλητος! Δεν έχω διαβάσει τίποτα και δεν ξέρω τίποτα. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να γλιτώσω αυτό το μάθημα.

Ημέρα 2: Έψαξα στο Ίντερνετ για tips για να πετύχω στο Τεστ Γεωγραφίας και βρήκα μερικές χρήσιμες συμβουλές. Τώρα πρέπει να αρχίσω να διαβάζω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ημέρα 3: Η διαβολή η γεωγραφία! Δεν μπορώ να θυμηθώ τις πρωτεύουσες και τα χωρικά χαρακτηριστικά. Μάλλον πρέπει να στηρίξω σε κάτι άλλο για να περάσω το μάθημα αυτό.

Ημέρα 4: Αποφάσισα ότι θα ζητήσω βοήθεια από τον φίλο μου που είναι εξαιρετικός στη γεωγραφία. Ίσως με βοηθήσει να καταλάβω κάποια πράγματα και να περάσω το τεστ.

Ημέρα 5: Το Τεστ Γεωγραφίας είναι εδώ και είμαι έτοιμος για ό,τι έρθει. Στηρίζομαι στη γνώση του φίλου μου και ελπίζω να πάρω τουλάχιστον μια αξιοπρεπή βαθμολογία.

Ημέρα 6: Το τεστ πέρασε και είμαι ευτυχισμένος που τελείωσε αυτός ο εφιάλτης. Ίσως δεν είμαι ο καλύτερος στη γεωγραφία, αλλά τουλάχιστον τα κατάφερα. Τώρα πρέπει να πάρω κάτι για την καταστάλαξή μου.

Άλλη μια μέρα στην Αρχαία Ρώμη, γεμάτη από τις καθημερινές ανακατατάξεις και τις πολιτικές εξελίξεις. Ο Ιούλιος Καίσαρας βρίσκεται στην αρένα της πολιτικής μάχης, προσπαθώντας να διατηρήσει την εξουσία του αντιμέτωπος με τους εχθρούς του.

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συμβάν: Η ιστορία ξεκινάει όταν ένας νεαρός μηχανικός ανακαλύπτει μια χρονομηχανή στα βάθη της πόλης. Η χρονομηχανή φαίνεται ότι μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο και να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Συνέπειες: Ο νεαρός μηχανικός αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη χρονομηχανή για να αλλάξει την τύχη του Καίσαρα και να αποτρέψει τη δολοφονία του. Καθώς η ιστορία στρέφεται προς διαφορετική κατεύθυνση, οι συνέπειες αρχίζουν να εμφανίζονται στο παρόν.

Συμπέρασμα: Καθώς ο χρόνος συνεχίζει να αλλάζει και η πραγματικότητα γίνεται αβέβαιη, ο νεαρός μηχανικός συνειδητοποιεί ότι η ιστορία δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς συνέπειες. Και η μόνη λύση είναι η επιστροφή στο παρελθόν για να αποκαταστήσει την ισορροπία του χρόνου.