Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Αναμένω...

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Disrespect ? flex
Αιτία:
3
ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Μετά την τυπική εφαρμογή των κανόνων και κριτηρίων που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση της διαγραφής, από εσάς, του "προχείρου" μου, περιμένω μία απάντηση σε όσα έγραψα μόλις πριν λίγο -σχετικά με τις ενέργειες της συγκεκριμένης χρήστριας, εδώ και πολύ καιρό προς το πρόσωπό μου- στο ΣΔ του εγχειρήματος. Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν αποφασίσετε να της υποδείξετε να φέρεται με ευγένεια και καλή προαίρεση (σύμφωνα με τις αρχές του εγχειρήματος) και όχι να προκαλεί συνεχώς. Ευχαριστώ.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Αν πραγματικά θέλετε να απαντήσω θα ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι με το καλημέρα στην Αγορά κατηγορήσατε με αόριστες υπόνοιες σειρά χρηστών και διαχειριστή (άγνωστο ποιοί) ότι παρενοχλούν το έργο σας και μάλιστα επί σειρά ετών αν κατάλαβα καλά. Για τις α;ναφορές αυτές θα μπορούσε οποιοσδήποτε κακόπιστος να σας είχε φράξει από εγχείρημα.

ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο διάλεξα να απευθυνθώ σε εσάς, που όπως σας έγραψα άλλωστε, σας θεωρώ καλόπιστο. Όσο για την ουσία των καταγγελιών μου, ίσως θα έπρεπε να σας προβληματίσουν και να αναζητήσετε την αλήθεια, μέσω κινήτρων. Δεν περιμένω από εσάς να μαντέψετε, μόνο να προβληματιστείτε σχετικά με το κατά πόσο έχω κάποιο λόγο να προβώ σε αόριστες (όπως τις χαρακτηρίζετε) καταγγελίες. Γνωρίζετε τη συνεισφορά μου στο εγχείρημα επί σειρά ετών και ότι πρωτίστως με ενδιαφέρει η δημιουργία και η μετάδοση της γνώσης, κάτι που αποτελεί θεμελιώδη αρχή της ΒΠ. Δεν προτίθεμαι να "καταστρέφω" τη δουλειά άλλων, όταν μπορώ να την ενισχύω - βελτιώνω. Πέραν τούτων, αναμένω να πράξετε κάτι προς την κατεύθυνση που σας ζήτησα και πιο συγκεκριμένα στο ότι ουδείς μπορεί να προκαλεί, συνεχώς και με εμμονή, οποιονδήποτε εδώ μέσα. Και πιστεύω, διότι -χωρίς να σας γνωρίζω πραγματικά- έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είστε ευφυής, πως αντιλαμβάνεστε ακριβώς σε ποιο πρόσωπο αναφέρομαι. Άλλωστε, με τις συνεχείς ενέργειές του, αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο, εδώ και πολύ καιρό, το έχει καταστήσει απόλυτα σαφές. Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν...