Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Ελένη Φουρέιρα

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Disrespect ? flex
Αιτία:
11
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Προέκυψε καινούρια (παλιά) μαριονέτα που ξανακάνει το ίδιο μοτίβο επεξεργασιών στην Φουρέιρα. Επιμένει να αναιρεί την αλβανική υπηκοότητα, αφήνοντας μόνο την ελληνική. Κατά δήλωσή του στην σελίδα του Ιστορικού αλλαγών : ''Ο ίδιος με την σελίδα συζήτησης είμαι και δε θα κάτσω αυτή τη φορά να το διαπραγματευτω.'' Αν δεις στη συζήτηση του λήμματος Συζήτηση:Ελένη Φουρέιρα πρόκειται για τον Χρήστης:Eurofan2000

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή πολύ πιθανό να πάρετε πάλι βεβιασμένη απόφαση παρασυρομενοι απο την κα Στρουμπουκη, να σας ενημερώσω απλά ότι η χρήστης έχει την απαίτηση από τους υπόλοιπους κ μόνο να παρέχουν πηγές για αυτά που γράφουν αλλά εκείνη μπορεί να γράφει ό,τι θέλει σύμφωνα με το σκεπτικό της. Μια ματιά στο σημειωματάριο διαχειριστών για να δείτε πως της ζηταω να παραθέσει πηγή σχετικά με την αλβανική υπηκοότητα όπως εγώ παρέθεσα για την ελληνική αλλά το αγνοεί πλήρως -προφανώς γιατί δε την συμφέρει-. Αυτά, ελπίζω να πράξετε ορθά μήπως και μάθει η συγκεκριμένη χρήστης ότι ο κόσμος δεν περιτριγυρίζεται γύρω από αυτή.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πάλι οι ίδιες ανοησίες; τι πηγή να παραθέσω; όποιος γενιέται σε μια χώρα γράφεται στο ληξιαρχείο της και παίρνει την υπηκοότητά της χώρας που γεννήθηκε.

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Πάνε 34 χρόνια από τότε, από την στιγμή που δεν έχει κάνει καμία αναφορά σε αυτή δεν είναι δεδομένο. Βρες πηγή αλλιώς δε συμπεριλαμβάνεται.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Από τη δική μου ημέρα γέννησης έχουν περάσει 50 χρόνια...λες δηλαδή να αμφισβητείται η υπηκοότητά μου!!!!!! Χριστέ μου, τι διαβάζω!!!

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Αν την έχεις κάψει ναι, αμφισβητείται. Δεν ξέρουμε τι κάνει στην προσωπική της ζωή η Φουρειρα οπότε σίγουροι είμαστε μόνο για όσα αποδεικνύονται με πηγές κα Δώρα 😆

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Φαντασου να μπλοκαρεις καποιον που εν τελει εχει δικιο μονο κ μονο για να προστατευσεις την δικια σου 🤡🤡

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι.... "αμάρτημα" του να είναι κάποιος Αλβανός, Έλληνας, Ρώσος, Αμερικάνος ΚΟΚ. Κι αν ζεις πολλά χρόνια σε κάποια άλλη Χώρα, μπορείς να έχεις και διπλή υπηκοότητα. πχ "Ο σερβο-έλληνας τεχνικός". Για την κυρία Στρουμπούκη δεν ανησυχώ. Κάπου θα υπάρχει πηγή για την Φουρέιρα. Ακόμη και mail απ'την πρεσβεία της Αλβανίας. Εσύ κύριε συνάδελφε που ξέρεις ότι είναι και μισή Ελληνίδα; Έχει χαρτιά πολιτογράφησης η Φουρέιρα; Όπως, ας πούμε, η οικογένεια Αντετοκούμπο - που επί Αντ. Σαμαρά αλλά και Κυρ. Κων/νου Μητσοτάκη, πήγανε στο Μέγαρο Μαξίμου και έδωσαν τον νενομισμένο όρκο στο Σύνταγμα της Ελλάδας;

Eurofan00 (συζήτησησυνεισφορές)

Την πηγή οπού το παραδέχεται η ίδια σε συνέντευξή της την κοιτάξαμε καθόλου ή πρωταρχική μας έγνοια ήταν να το παίξουμε συνήγορος της κας Δωρας;

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για αυτό. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε τα εξής δύο:

1. Δεν γνωρίζω την συνάδερφο και δεν την υποστηρίζω. Είμαι απλά αντικειμενικός.

Και 2. Είν' το παλιό εκείνο: "Είσαι ότι δηλώσεις"; Γιατί κι εγώ θέλω πολύ να δηλώσω διαχειριστής της Βικιπαίδειας, αλλά να που δεν είμαι, όμως.

Καλή χρονιά σε όλους σας. Και συγγνώμη κύριε διαχειριστά για όλο αυτό στην σελίδα σας. Επ'αυτού και σταματώ, κύριε Καλογερόπουλε.

Eurofan00 (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ:)