Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

84.205.244.135 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημερα σας! εκανα χτες μια ενημερωση του βιογραφικου του καλητεχνη συμφωνα με δικη του εντολη και ειδα οτι διαγραψατε τις προσθηκες λογω παραβιασης δικαιωματων τη σελιδασ diaskedasi.info. ο καλιτεχνης εχει ερθει σε επαφη με την εν λογω σελιδα η οποια εχει κατεβασει το αρχειο της εδω και μερικες ημερες. ειναι αφικτο να αλλαχτει στην σελιδα σας το γεγονοσ οτι η σελιδα αυτη δεν εχει πλεον αναρτημενο το αρχειο αρα και πασησ φυσεως πνευματικα δικαιοματα περι αναπαραγωγης αυτου προκειμενου να μπορεσει ο ανθρωπος να ανεβασει το βιογραφικο του?

Geozan1987 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τι πρέπει να κάνει ο δημιουργός για να μπορέσει αναρτήσει δημοσια το βιογραφικό του; Έχει κατέβει 3 φορές η οποία επικαιροποιηση έχει γίνει από μέρους του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Μίλησε ο ίδιος με την σελίδα η οποία κατέβασε το έγγραφο σεβόμενη την επιθυμία του ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. Ανεβάζει το αρχείο εκ νέου και πάλι το κατεβάζετε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων τα οποία ανήκουν σε άρχειο μη υπαρκτό. Τι πρέπει να κάνει δλδ ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ; Να ζητήσει άδεια για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κεκτημένα της δικής του ζωής; Θα εκτιμούσα κάποια απάντηση και κάποια λύση από μέρους σας προκειμένου να λυθεί το προβλημα... Είστε ο τρίτος διαχειριστής που συνομιλώ και ακόμα απαντήση δεν έχει πάρει ο ΚΑΛΗΤΕΧΝΗΣ. Ο ίδιος ρητά αναφέρει ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ εξουσιοδότηση από τον ίδιο για πάσης φύσεως δικαιώματα αποκλειστικης χρήσης του βιογραφικού του. Και μιλάμε για αναρτήσεις που θέλει να κάνει Ο ΙΔΙΟΣ για τον ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ βοηθήστε μας σας παρακαλώ να λύσουμε το πρόβλημα και να κάνουμε τις επικαιροποιησεις.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν γνωρίζετε καν πού βρίσκεστε και τι ομολογείτε. Βάσει πολιτικής της Βικιπαίδειας μην επιχειρήσετε αλλαγές στο υπάρχον λήμμα, για το οποίο είναι αδιάφορες οι προσωπικές επιθυμίες του καλλιτέχνη που πιθανώς σάς πληρώνει. Δεν είναι τόπος κατάθεσης βιογραφικών η Βικιπαίδεια, αλλά συνδιαμόρφωσης λημμάτων βάσει τεκμηρίωσης. Στο συγκεκριμένο λήμμα η τεκμηρίωση είναι μηδενική.

84.205.244.135 (συζήτησησυνεισφορές)

Επομένως θα πρέπει να υπάρχουν πηγές για πασης φύσεως πρόσθεσης στοιχείων?

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Κάθε παράγραφος, κάθε ιδιαίτερος ισχυρισμός πρέπει να τεκμηριώνεται από τρίτες ανεξάρτητες και έγκυρες πηγές

Geozan1987 (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα. Κατάλαβα.. εντάξει. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Θα το ανεβάσουμε επικαιροποιημενο σε κάποιο site το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε ως πηγή στην wikipedia αν κατάλαβα σωστά.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Αν το ανεβάσετε σε κάποιο site με ενδειξη copyright, όχι δεν μπορείτε να το ανεβάσετε και εδώ. Θα πρέπει να υπάρχει σαφής ένδειξη ανοικτής άδειας, σαν και αυτή που χρησιμοποιεί η Βικιπαίδεια, Άδεια CC BY-SA 3.0 και την GFDL, για παράδειγμα

Geozan1987 (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα. Τέλεια... Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε.. να σας έχει ο Θεός καλά κύριε μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι υπόχρεος