Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 3/Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2

Σύνοψη από Kalogeropoulos

Δεν καταλαβαινόμαστε

GiorgosGatakes (συζήτησησυνεισφορές)

Τι έκανες; Γιατί έβγαλες το καστ από το Τατουάζ εγώ σήμερα δεν χρησιμοποίησα καν το καστ μόνο τους πρωταγωνιστές που λέει στην αρχή της βικιπαίδειας(περίπου κάτω από την εικόνα), απλά έβγαλα λίγους. Και εσύ έβγαλες τους πίνακες; Εδώ και μέρες τους έχω γράψει. Τώρα θα με ξανακουράσεις να τους ξαναγράψω; Δεν αφήνω αυτή την βικιπαίδεια χωρίς τους χαρακτήρες. Θα τους ξαναγράψω και εσύ και λέω εσύ(αν θέλεις και που ξέρεις) να τους τεκμηριώσεις(τους πίνακες). Τι λες; Πάντως έτσι δεν τα αφήνω και ας κουράζομαι κάθε μέρα-όλη μέρα(ελπίζω να με λυπάσαι). Εντάξει;

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι να τους γράψεις τεκμηριωμένους, δεν υπάρχουν υπάλληλοί σου να τεκμηριώνουν ό,τι γράφεις. Αλλιώς θα την αφήσεις τη Βικιπαίδεια χωρίς τους χαρακτήρες. Ό,τι δεν τεκμηριώνεται, μπορεί να αμφισβητηθεί και να διαγραφεί.

GiorgosGatakes (συζήτησησυνεισφορές)

Εδώ και μέρες είναι ατεκμηρίωτοι. Εσύ τους αφαίρεσες επειδή είδες πως χρησιμοποίησα την βικιπαίδεια. Τι έκανα σου εξήγησα παραπάνω. Εγώ τους γράφω σιγά-σιγά και ελπίζω να μην τους ξανά αφαιρέσεις, ακόμα και με κλειδώσεις θα τους γράψω και ας περάσει πολύς καιρός. Ελπίζω να μην το κάνεις. Σε παρακαλώ άφησε τους έτσι όπως τους έχω εγώ αλλιώς για να μην τους διαγράψεις να τους τεκμηριώσεις. Μέχρι στιγμής δεν ξέρω πολλά στην βικιπαίδεια. Είμαι χρήστης εδώ και 1μιση μήνα περίπου. Αν δεν με πιστεύεις δες και το ιστορικό μου. Είναι από τις λίγες βικιπαίδειες που δεν θέλω να είναι χαλασμένες. Σε ικετεύω μην με καταστρέφεις. Εγώ τίποτα δεν σου κάνω εκτός από αυτήν την βικιπαίδεια.

GiorgosGatakes (συζήτησησυνεισφορές)

Συγγνώμη άρχισα να τα γράφω κάποια λεπτά πριν γράψω το πρώτο σχόλιο και τελείωσα 15 λεπτά πριν τα διαγράψεις. Και εσύ τα διαγράφεις; Ξέρεις τι κούραση τραβάω. Σου είπα αν δεν τα θέλεις ατεκμηρίωτα, τεκμηριωσέ τα εσύ γιατί εγώ δεν ξέρω. Μια χαρά τα περνάγαμε για μισό μήνα περίπου, τώρα τα χάλασες. Τι ήθελα ο μαλάκας και την χρησιμοποίησα σήμερα; Μια χαρά ήταν. Τώρα με "σκοτώνεις". Γιατί αλήθεια είσαι τόσο κακός; Σου έχω κάνει κάτι εγώ; Δεν ξέρω ούτε καν πως τα κάνεις αντίστροφη από άλλον χρήστη, ούτε πως τα κλειδώνεις. Έχω σταματήσει να σε ακολουθώ, τώρα σε βάζω στην λίστα παρακολούθησης και θα σε βλέπω πιο συχνά από 1 ώρα μέχρι να τα μπουν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες. Θα βλέπω ότι κάνεις και ας μην χρησιμοποιείς έστω και 1-2 μέρες, δεν με νοιάζει δικό μου πρόβλημα(εδώ με κουράζεις τσάμπα). Το κλείδωσες κιόλας(μόνο σε μένα) και θέλω να την ξεκλειδώσεις. ΥΓ: Αλήθεια γιατί σε ενοχλεί αυτή η βικιπαίδεια; Αφού σου εξηγώ.

GiorgosGatakes (συζήτησησυνεισφορές)

Με αγνωείς, ε; Εντάξει.