Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Killboy010 (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας. Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερώσατε να ασχοληθείτε με το λήμμα Άνω Κορυφή Πέλλας. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου την διαχείριση και την λειτουργία του βικιπαίδεια. Θα ήθελα να σας ζητήσω την χάρη να επεξεργαστείτε ξανα το λήμμα και να τροποποιήσετε μια φωτογραφία η οποία αφαιρέθηκε και περιέχει τους κάτοικους του χωριού. Την φωτογραφία αυτή την βρήκα μετά από πολυετή έρευνα και είναι ίσως η μοναδική φωτογραφία που διασώζεται από το χωριό. Επίσης αν είναι δυνατό να παραμείνει και η απογραφή καθότι και αυτή την βρήκα μετά από έρευνα και αφορά ΦΕΚ της κυβέρνησης. Σας ευχαριστώ

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Οι εικόνες διαγράφηκαν στα Commons. Η αιτιολογία διαγραφής υπάρχει εδώ. Στη Βικιπαίδεια δεν ανεβάζουμε εικόνες που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα.

Killboy010 (συζήτησησυνεισφορές)

Η φωτογραφία είναι περίπου του 1935 περίπου. Ποια είναι τα πνευματικά της δικαιώματα και πού καταγράφονται;

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Τα πνευματικά δικαιώματα μίας φωτογραφίας ανήκουν στο φωτογράφο μέχρι και 70 χρόνια μετά το θάνατό του, εκτός αν τα έχει ρητά απελευθερώσει.

Killboy010 (συζήτησησυνεισφορές)

έχουν περάσει τα 70 χρόνια και πνευματικά δικαιώματα δεν υπήρξαν ποτέ. Εδώ δεν υπάρχει χωριό. Είναι κρίμα να μην βρίσκεται συνημμένο μαζί με λήμμα μια τόσο σπάνια φωτογραφία που διαθέτω εγώ και μόνο.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Μίλησα για 70 χρόνια από το θάνατο του φωτογράφου. Η φωτογραφία βρισκόταν δημοσιευμένη κάπου;

Killboy010 (συζήτησησυνεισφορές)

Οχι δεν ήταν δημοσιευμένη πουθενά. Μου την έδωσε ενας συγγενής που την βρήκε στο ντουλάπι απο τον παππού του ο οποίος είχε καταγωγή απο το χωριό αυτό οπως και οι προγονοί μου. Επίσης ζητάει να βάλω πηγές. Εκτώς απο το ΦΕΚ με την απογραφή που βρήκα (και καταργήθηκε και αυτό) δεν υπάρχει άλλη πηγή. Οι πηγές είναι δικές μου απο συνεντεύξεις που πήρα και απο το Βουλγάρικο wiki που γράφει κάτι ελάχιστα στα Βουλγάρικα

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Οι προφορικές συνεντεύξεις και οι ξενόγλωσσες εκδόσεις της Βικιπαίδειας δεν είναι αποδεκτές πηγές.

Απαντήστε στο "Επεξεργασία λήμματος Άνω Κορυφή Πέλλας"