Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Konstantinos Gkletsos (συζήτησησυνεισφορές)

Η τεκμηριωμένη δημιουργία λήμματος βασιζόμενη σε κυβερνητικές πηγές (όπως ΥπΕσ) που δεν αντιτίθεται στα πλαίσια του εγκυκλοπαιδικού πεδίου, είναι ανεξάρτητη του δημιουργού της. Το εξ εμού δημιουργηθέν λήμμα δε συνιστά σε καμία περίπτωση αυτοπροβολή, αλλά προσπάθεια για εγκυρότερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών.

Ευχαριστώ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Διαβάστε καταρχάς την πολιτική μας για την εγκυκλοπαιδικότητα και την οδηγία μας για τη σύγκρουση κινήτρων που αποθαρρύνει τους συντάκτες να γράφουν για τον εαυτό τους (αν φυσικά το λήμμα είναι εγκυκλοπαιδικό).

Konstantinos Gkletsos (συζήτησησυνεισφορές)

Καταρχάς, για την πολιτική περί εγκυκλοπαιδικότητας αντιλαμβάνεστε υποθέτω και ο ίδιος πως δεν υπάρχει πλέον αντικειμενικός λόγος αναφοράς, οπότε και αγνοείται.

Παρ'όλ'αυτά, να τονίσω πως κάθε ενέργεια του χρήστη Konstantinos Gkletsos, είναι πρωτίστως τεκμηριωμένη από το Νομικό Τμήμα του Δήμου. Οπότε, αντιλαμβάνεστε ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία λήμματος.

Από τη στιγμή μη "παραβίασης" της οδηγίας περί του συντάκτη σε επόμενη προσπάθειά μας, αναμένουμε μη περαιτέρω δική σας παρέμβαση-διαγραφή, διαφορετικά όχι μόνον θα θεωρηθεί δική σας παραβίαση των όρων χρήσης της Βικιπαίδειας, αλλά και στοχευμένη παρακώλυση πολιτικού προσώπου.

Τέλος, παράκληση να είστε αντικειμενικός ως προς την ερμηνεία των πολιτικών/οδηγιών της Βικιπαίδειας.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Διαβάστε -γιατί μάλλον δεν το κάνατε- την πολιτική και την οδηγία μας. Ολοι έχουμε κάποιο δημόσιο έγγραφο να μας αναφέρει και για όλους μπορεί να αποδειχθεί ότι υπάρχουμε από τα αρχεία κάποιας δημόσιας υπηρεσίας, αλλά αυτό δεν μας κάνει εγκυκλοπαιδικούς. Δεύτερον, η οδηγία μας λέει το να αναθέτει κάποιος σε άλλους να γράψουν για τον εαυτό του (κάτι που επίσης κάνατε) εξίσου συνιστά παραβίαση της οδηγίας. Τρίτον, διαβάστε τις πολιτικές και τους κανόνες μας κυρίως για να μην νομίζετε ότι έχουμε κάτι εναντίον σας, πολλώ δε να μην βρίσκετε την τήρηση των κανόνων μας αξιόμεμπτη.