Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

2A02:587:1231:819F:A104:4F16:35C:78B8 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα @Glorious 93, Είδαμε οτι αφαιρέσατε την προσθήκη στο λήμμα του Κωτσόβολου με την αναφορά των σημείων που υπάρχουν καταστήματα. Δενμπορούμε να αναφερθούμε στα σημεία πωλήσεων; Δεν αναφέρονται διευθύνσεις κλπ παρά μόνον οι τοποθεσίες γενικά σαν πόλεις, περιοχές κλπ. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να τα αναρτήσουμε ώστε να τηρούν τους κανονισμούς της ΒΠ;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, καταρχάς επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω προς τη σχετική σελίδα της πολιτικής του εγχειρήματος, όπου θα σας ζητήσω να δώσετε προσοχή στην παράγραφο υπό τον αριθμό 5, η οποία και είναι πιθανό να δώσει απάντηση στο ερώτημά σας. Ευχαριστώ.

2.86.116.86 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και για την παραπομπη! Δεν νομίζουμε όμως οτι είναι τρόπος αυτοπροβολής αλλά περισσότερο πληροφόρησης για τις τοποθεσίες καταστημάτων στην Ελλάδα, όπως έχουν καταχωρήσει και άλλες εταιρείες (πχ Public).

62.74.232.186 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω τις αναφορές στα καταστήματα με παραπομπή για το κάθε κατάστημα ωστόσο βγαίνει μήνυμα πως ένα αυτόματο φίλτρο εφαρμόζεται και δεν επιστρέπει τις αλλαγές. Η περιγραφή του φίλτρου που αναγνώρισε την ενέργεια, όπως αναγράφεται είναι: Οπαδικές διαμάχες.

Επειδή βλέπουμε όπως ανέφερα και παραπάνω οτι επιτρέπεται η αναφορά των καταστημάτων ως γεωγραφικές τοποθεσίες και έχει εγκριθεί σε άλλα λήμματα, μπορείτε να μας καθοδηγήσετε για το πώς θα μπορέσουμε να τα καταχωρήσουμε;

Ευχαριστώ πολύ~