Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Romanos (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

Δημιούργησα το λήμμα Eversor περίπου το Νοέμβριο του 2016.

Διαγράφτηκε το Σεπτέμβριο του 2018, 2! χρόνια μετά ως "Δεν τεκμηριώνεται εγκυκλοπαιδικότητα" και δημιουργήθηκε ξανά μετά από 3 μήνες, σε μικρότερη έκταση, τον Ιανουάριο του 2019.

Μετά από 6 μήνες, Ιούνιο του 2019, κάνεις edit και ξαφνικά είναι λες και βρέθηκε από κάπου εγκυκλοπαιδικότητα.

Δεν ξέρω αλλά η φάση είναι πολύ περίεργη.


MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα/ Δυστυχώς χωρίς έχεις στοιχειώδη γνώση της πολιτικής του εγχειρήματος βιάζεσαι να κάνεις δηλώσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Το λήμμα το διέγραψα αρχικά βάσει συζήτησης που έγινε. Η δεύτερη διαγραφή το 2018 έγινε από άλλο διαχειριστή διότι το κείμενο παραβίαζε πνευματικά δικαιώματα. Επίσης ο ότι έκανα επεξεργασία σε ένα λήμμα αφαιρώντας ένα νεκρό σύνδεσμο δε σημαίνει ότι τεκμηριώθηκε η εγκυκλοπαιδικότητά του.

Romanos (συζήτησησυνεισφορές)

Πρώτον να συμφωνήσουμε ότι δεν έχω στοιχειώδη γνώση της πολιτικής του εγχειρήματος.

Δεν βιάζομαι να κάνω δηλώσεις, καταρχήν δεν κάνω δηλώσεις, γράφω με βάση τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου και γι’ αυτό απευθύνομαι σε σένα που είσαι διαχειριστής και ενδεχομένως έχεις πρόσβαση σε περισσότερα logs από ότι έχω εγώ σαν απλός χρήστης, να μου πεις τι έχει γίνει.

Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει, όχι να επιρρίψω "ευθύνες" (ποιες;) ή να κάνω τον ταύρο εν υαλοπωλείο. Εξαιτίας του πρώτου δεν ήξερα καν που να απευθυνθώ, μίλησα με κάποιον στο IRC της wikipedia και μου είπε να γράψω σε σένα. Όταν λέω η φάση είναι περίεργη, το λέω γιατί όντως είναι περίεργη άμα δεν έχεις περαιτέρω πληροφορίες.

Πως γίνεται ένα λήμμα το οποίο γράφτηκε το 16 να διαγραφτεί 2 φορές, όπως αναφέρεις εδώ γιατί στα logs δεν βρίσκω κάτι, και ξαφνικά να βρίσκεται εγκυκλοπαιδικότητα 3 χρόνια μετά; Τι άλλαξε;

Απλά είναι κρίμα να έχω ξοδέψει ώρες να γραφτεί το άρθρο και να βρω πηγές και ξαφνικά να βλέπω ένα άρθρο μικρότερης έκτασης που δείχνει λες και έγινε copy paste από κάποιο blog.

Anyway, sorry άμα το είδες σαν επίθεση, η επιλογή λέξεων δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά η απορία μου παραμένει, αν θα μπορούσες να απαντήσεις θα το εκτιμούσα.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν το είδα σαν επίθεση αλλά το " φάση είναι πολύ περίεργη" δε μου αρέσει καθόλου.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να διευκρινίσω παραπάνω. Το 2018 ο λήμμα διαγράφηκε ως μη εγκυκλοπαιδικό με βάση την πολιτική του εγχειρήματος κατόπιν απόφασης της κοινότητας. Το ότι προτάθηκε 2 χρόνια μετά τη δημιουργία του λογικό είναι με χιλιάδες λήμματα που υπάρχουν. Εκτός αν θεωρείς ότι αν ένα λήμμα παραμείνει ένα χ διάστημα αποκτά αυτόματα εγκυκλοπαιδικότητα.

Το παρόν λήμμα αν θεωρείς ότι το θέμα είναι εγκυκλοπαιδικό μπορείς να το βελτιώσεις και να προσθέσεις τρίτες ανεξάρτητες πηγές, ώστε να τεκμηριώσεις την εγκυκλοπαιδικότητά του.

Romanos (συζήτησησυνεισφορές)

Άμα δεν σου φαίνεται εσένα περίεργο εντάξει πάω πάσο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την διευκρίνηση.

Απαντήστε στο "Διαγραφή λήμματος Eversor"