Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Μιχάλης Στεφανάκης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μου έχετε διαγράψει τη σελίδα που δημιούργησα (2 φορές συγκεκριμένα), δε γνωρίζω τον λόγο, για αυτό θα ήθελα να μου τον αναφαίρετε.

Ευχαριστώ!


CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Πρώτον ήταν αντίγραφο από την ιστοσελίδα που δεν επιτρέπεται χωρίς άδεια. Δεύτερον και πιο σημαντικό, δεν επιτρέπεται στη Βικιπαίδεια η διαφήμιση. Τα λήμματα πρέπει να είναι εγκυκλοπαιδικά και να βασίζονται σε αξιόπιστες πηγές.

Μιχάλης Στεφανάκης (συζήτησησυνεισφορές)

Πρώτον τη σελίδα την έχω κατασκευάσει εγώ ο ίδιος. Την άδεια να την πάρω από τον εαυτό μου; Επίσης ποιος είπε ότι είναι διαφήμιση; Η σελίδα στη βικιπαίδεια που δημιούργησα αναφέρεται στο ιστορικό της επιχείρησης. Το Πλαισιο, για παράδειγμα, έχει κάνει το ίδιο.

Τέλος, είχα προσθέσει την πρώτη φορά κάποιους συνδέσμους οι οποίοι οδηγούσαν σε σελίδες, τους οποίους έσβησα τη δεύτερη φορά.


Όπως έχω διαβάσει τους όρους, δεν παραβιάζω κάποιον.

Ευχαριστώ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Φυσικά και παραβιάζετε: (1) Ακόμα και αν είναι γραμμένο από εσάς χρειάζεται άδεια (2) Αφού είναι γραμμένο από εσάς το λήμμα είναι διαφημιστικό, κάτι που δεν επιτρέπεται (3) Πού είναι οι αξιόπιστες αναφορές για τη σημαντικότητα της επιχείρησης;

Μιχάλης Στεφανάκης (συζήτησησυνεισφορές)

Όλα τα κείμενα είναι γραμμένα από τον Ιδιοκτήτη, τα οποία έχω περάσει εγώ στο Site. Και φυσικά έχω πάρει ΑΔΕΙΑ από τον ιδιοκτήτη για να γράψω τα κείμενα στη Βικιπαίδεια. Επίσης αν ήταν διαφήμιση, πρώτον δε θα χρησιμοποιούσα τη βικιπαίδεια. Τέλος, γιατί δεν το διαγράφουν οι άλλοι διαχειριστές, μόνο το διαγράφεις συγκεκριμένα εσύ; Λέω.. μήπως το κάνεις επίτηδες όπως και σε άλλους.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Εσείς μπορεί να έχετε άδεια, αλλά ο συντάκτης των κειμένων, όποιος και αν είναι, πρέπει να δώσει την άδεια του στη Βικιπαίδεια. Το πώς, το γράφω πιο πάνω.

Η γλώσσα των κειμένων, που εξάλλου είναι αυτά του σάιτ, πείθει ότι πρόκειται για διαφήμιση.

Εγώ ακολουθώ τους κανόνες που παραθέτω πιο πάνω, πράγμα που θα έκανε κάθε άλλος διαχειριστής.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)