Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Parmas4 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, επειδή τρώω τον χρόνο μου για κάτι που δεν μου αποφέρει κάποιο κέρδος αλλά το κάνω επειδή μου αρέσει και προσπαθώ και εγώ να εμπλουτίσω όσο μπορώ την ελληνική wikipedia, θα ήθελα με βοηθήσεις στο αν υπάρχουν κάποιοι κανόνες που παραβαίνω και γίνονται συχνά από εσένα αναίρεση αυτά που γράφω. Στο τελευταίο μάλιστα δεν υπήρξε καν κάποιο σχόλιο, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο της αναίρεσης σου γιατί στο 90% των λημμάτων των πρωταθλημάτων, υπάρχει διπλά από την τελική βαθμολογία το σήμα της ομάδας που κέρδισε τον τίτλο και από κάτω γράφει π.χ. "Πρωταθλητής 2000-01 Ολυμπιακός". Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε το δικό μου αναίρεση, αλήθεια. Δεν μπαίνω στο τρυπάκι να κάνω αναίρεση την δικιά σου αναίρεση γιατί δεν υπάρχει λόγος, θέλω να λυθεί το θέμα. Να δω τι φταίει.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Εκτός από αυτή την αναίρεση έχω κάποια άλλη; Μπορεί να ήταν από βιασύνη, αν και γενικά θα έλεγα να μην το παρακάνουμε με τα σηματάκια. Αν θες μπορείς να αναιρέσεις την αναίρεση, κανένα πρόβλημα.

Parmas4 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, αν θυμάμαι καλά στο βασικό λήμμα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Και εκεί λόγω των σημάτων είχε γίνει. Δεν θέλω να κάνω αναίρεση αν δεν υπάρχει λόγος.. Με τα σήματα συμφωνώ, ότι έχω μια μανία γιατί μου φαίνεται πιο ωραίο αισθητικά και πιο εύκολο για κάποιον που το διαβάζει να βλέπει και τα σήματα, αλλά γενικά δεν προσθέτω άσκοπα συνήθως ανανεώνω τα παλιά που έχουν αλλάξει. Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μου μια συμβουλή για το "τι και πως" παίζει με τα σήματα ή γενικά με τους περιορισμούς.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας, αλλά αν δεν υπάρχει λόγος μπορούμε να αποφεύγουμε σηματάκια ομάδων ή σημαίες, πέρα από τα κουτιά πληροφοριών. Ειδικά στα αθλητικά λήμματα μάλλον γίνεται κατάχρηση.

Parmas4 (συζήτησησυνεισφορές)

Ok!