Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Nikbozo (συζήτησησυνεισφορές)

Εχω επεξεργαστεί πλειστάκις το λήμμα Παναγιώτης Κουρουμπλής, δίχως να σβήσω παλιότερες αναφορές. Εμπλούτισα το βιογραφικό του από πηγές, με πολλά λήμματα και λινκς, όπως και την κατηγορία "Κριτική" όπου συνεχίστηκε το στόρι μιας και έχει μείνει κάτι μήνες πίσω. 3 ή 4 φορές αναιρέθηκε.

Εχω πράξει τα δέοντα σύμφωνα με την policy της Wiki και απορώ: προς τι οι αναιρέσεις. Ούτως ή άλλως το λήμμα είναι ελλιπές έτσι όπως επανήλθε εκ νέου ή, αφού αναφέρεται σε επικαιρότητα, έχει μείνει αρκετά πίσω.

Στέλνω σε εσάς καθώς είστε ο τελευταίος χρήστης που έχει κάνει συνεισφορά στο λήμμα

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Το κείμενο που προσθέτατε ήταν αντίγραφο από την προσωπική ιστοσελίδα του πολιτικού. Τέτοιου είδους αντιγραφές δεν επιτρέπονται από τους κανόνες της Βικιπαίδειας.

Nikbozo (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι αντιγραφή, ήταν re-writing με αναφορές. Ωστόσο ας το δεχθώ και θα το βάλω πάλι με παραπομπές.

Στο θέμα "Κριτική" όμως, που δεν ήταν ούτε αντίγραφο ούτε re-writing αλλά αναφορά σε δημοσιεύματα;


CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Και η συντόμευση είναι μορφή παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων. Το κείμενο που γράφουμε πρέπει να είναι πρωτότυπο και να βασίζεται σε αξιόπιστες πηγές.

Nikbozo (συζήτησησυνεισφορές)

Το κείμενο που σβήσατε ήταν πρωτότυπο και βασιζόταν σε πολύ πιο αξιόπιστα δημοσιεύματα από όσα έχουν μπει στο λήμμα. Συγγνώμη αλλά με κάνετε να αναρωτιέμαι αν τρέχει κάτι αλλο. Υπάρχει πρακτικά λήμμα ανενημέρωτο. Από τη στιγμή που μπήκε εντός αυτού κατηγορία "Κριτική" στηριζόμενο σε επικαιρότητα με δημοσιεύματα της εποχής, γιατί απορρίπτεται-/ε η συνέχεια αυτών;