Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Οργανισμός Τυποποίησης Γεωγραφικών Ονομάτων

1
El Vecto (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας, ο οργανισμός τυποποίησης γεωγραφικών ονομάτων της Δημοκρατίας της Κύπρου, αναγνωρισμένος οργανισμός από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών συνεπώς και όλα τα μέλη κράτη αυτών, έχει εκδώσει πολλές λίστες τυποποιημένων ονομάτων συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου "Ονόματα Χωρών και Πρωτευουσών". Το έγγραφο αυτό αρχίζει "Προσδοκούμε ότι θα βοηθήσει τις διάφορες γεωγραφικές εκδόσεις και εκδόσεις χαρτών (άτλαντες, βιβλία γεωγραφίας, χάρτες κ.τ.λ.), τη χρήση από τα μέσα δημόσιας ενημέρωσης, κ.ά.". Έτσι λοιπόν μετακίνησε ο χρήστης TakisA1 (μίλησα μαζί του στην σελίδα συζήτησης της Ουάσιγκτων) την Ουάσινγκτον (η) σε Ουάσιγκτων (η) και την Ουέλλινγκτον (το) σε Ουέλλιγκτων (η). Αμέσως οι χρήστες Glorious93 και Chalk19 ανέρεσαν τις αλλαγές όπως και τις δικές μου στο άρθρο του Κοτέ. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας αν πρέπει να μετακινήσουμε τα άρθρα όπως λέει το επίσημο έγγραφο τυποποίησης του οργανισμού τυποποίησης γεωγραφικών ονομάτων της Κύπρου, αναγνωρισμένο από το United Nations Group of Experts on Geographical Names.

Το επίμαχο έγγραφο: [http://www.geonoma.gov.cy/myfiles/ekdoseis/chores-protevouses/files/assets/common/downloads/katalogos_onomaton_choron_kai_protevouson.pdf]

Υ.Π. Το ίδιο κείμενο έγραψα και στην Αγορά αλλά δεν έδωσαν απαντήσεις αφού το ερώτημα καλύφθηκε από τις κατηγορίες του Chalk19 ότι είμαι λόγαριασμός-μαριονέτα. Ευχαριστώ (~~~~)