Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Αρκάς (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα φίλε,

Παρατήρησα ότι αντικαθιστάς τα παλιά infobox σε κάποια άρθρα, με νέα που τραβάνε πληροφορίες από το wikidata. Μια παρατήρηση μόνο: Σε όσα κάνεις αυτή την αλλαγή, αν μπορείς να αφαιρείς και τις γεωγραφικές συντεταγμένες (τύπου coord) που βρίσκονται συνήθως στην πρώτη γραμή του άρθρου. Αυτό διότι αν παρατηρήσεις, μετά βλέπει τις συντεταγμένες ως duplicate εγγραφή (τραβάει ΚΑΙ αυτές από το wikidata) και πετάει κάποιο error στα νέα infobox, αλλά και πάνω δεξιά σε κάθε άρθρο.

Ευχαριστώ.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, το έχω προσέξει και αυτό κάνω, όμως πρόκειται για πρότυπο (αυτό της πόλης) το οποίο βρίσκεται σε χρήση σε πολλά λήμματα... Ο μόνος τρόπος είναι όπου βλέπουμε τέτοιο πρόβλημα να αφαιρούμε τις επιπλέον συντεταγμένες, δεν βλέπω πώς αλλιώς... Έναν σχετικό κατάλογο μπορείς να βρεις από εδώ... Όσον αφορά το σκεπτικό, είναι το εξής πολύ απλό: οι συντεταγμένες υπάρχουν στα wikidata, είναι χρήσιμο να υπάρχουν εντός του προτύπου, όπου υπάρχουν ήδη για την εμφάνιση του χάρτη, οπότε γιατί να μην γίνεται αυτόματα μέσω του προτύπου κλήση τους και για την κορυφή της σελίδας, αντί να πρέπει να χρησιμοποιούμε δύο πρότυπα, ένα αυτόματο και ένα χειροκίνητο ?

Αρκάς (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Κι εγώ αυτό κάνω. Αφαιρώ τα "διπλά" όπου τα πετυχαίνω. Απλά είπα να το αναφέρω μήπως δεν το είχες προσέξει, για να μην πολλαπλασιαστεί το φαινόμενο και στο μέλλον. Καλή συνέχεια.