Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Intersalonica (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα και καλή χρονιά,


Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της διαγραφής από τη στιγμή που σαν αποτελέσματα αναζήτησης αναφέρονται ανταγωνιστές.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δείτε παρακαλώ την πολιτική για την εγκυκλοπαιδικότητα και την οδηγία για την σύγκρουση ενδιαφερόντων. Πέρα από αυτό το λήμμα ήταν αντίγραφο της ιστοσελίδας. Με δυο λόγια: δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια και δεν ενθαρρύνουμε τη δημιουργία λημμάτων από πρόσωπα που σχετίζονται με μια εταιρεία. Το βασικότερο είναι η πολιτική για την εγκυκλοπαιδικότητα που πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Intersalonica (συζήτησησυνεισφορές)

Την πολιτική την έχω δει αλλά αναφέρει για αξιόπιστες πηγές συνεπώς μια αξιόπιστη πηγή θα μπορούσε να είναι και η ίδια η ιστοσελίδα. Eπιπλέον ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας (κάτι που μπορείτε να διασταυρώσεται από το email του registration)αναφέρω το ίδιο κείμενο και έχω προσθέσει παραπομπές στο τέλος του άρθρου στην αναφορά των εταιριών.

Δηλαδή αν γραφεί διαφορετικά δεν θα σβηστεί; Και πως θα θεωρηθεί αξιόπιστο;

Και δεν συντρέχει λόγος διαφήμισης απλά ενημέρωσης γιατί πολλές φορές έχει τύχει να είμαστε εταιρία προς μελέτη σε φοιτητικές εργασίες.

Απλά δεν δεν μπορεί να γίνεται επιλεκτική εμφάνιση εταιριών και ομίλων.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, η ιστοσελίδα δεν είναι αξιόπιστη πηγή. Η πολιτική ζητά τρίτες, δηλαδή μη σχετιζόμενες με το θέμα του λήμματος. Το ότι είστε ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας μας ξαναφέρνει στην πολιτική για τη σύγκρουση ενδιαφερόντων. Τα άλλα που γράφετε (όχι διαφήμιση, αλλά ενημέρωση) δεν συμφωνούν με την πολιτική της Βικιπαίδειας.