Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Legion

Προσωπική επίθεση από Chalk19

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: Trolls
9
Ψίδι (συζήτησησυνεισφορές)

Το ότι είμαι φραγμένος δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω καταγγελία γι αυτό Topic:Ue8enjj3rbjes8h1. Παρακαλώ πολύ. Και μετά εμένα λέει.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Θίχτηκες επειδή αναφέρθηκα σε τρολιές του Παπαποστόλου; Γιατί; Εσύ είσαι; Αν ναι, τότε πάψε το τρολάρισμα. Το ότι τρολάρεις το ανέφερα ανοιχτά πολλές φορές στο Meta και από όσο είδες δε θεωρήθηκε επιλήψιμο. Α, ξέχασα, ότι πιστεύεις πως οι stewards they do not want to disappoint [me].

Φαλτσέτα (συζήτησησυνεισφορές)

Και αν δεν είχες ξεκινήσει αυτή την ιστορία με τις προσωπικές επειθέσεις που εξαπελούσα, δήθεν, σε Τζερόνυμο κτλ. Και ποιό τρολάρισμα; Το ότι με αυτό το checkuser θα φανερώνονταν η πλεκτάνη εναντίον μου και θα φραζόταν ο Glorious, η ιερή αγελαδα, για συκοφαντίες κατά συρροήν; Ελα τώρα.

Ψίδι (συζήτησησυνεισφορές)

*[you] εννοούσα εσάς την κλίκα επειδή εσύ και ο Glucken επειδή έχετε ήδη αρχίσει να ρίχνετε γλειψίματα στους διαχειριστές εδώ πέρα και θέλεις να κάνεις καλά κονέ και με τους επιτρόπους αλλά με γαλειφιές, άλλωστε γι αυτό βρέθηκε η πρόφαση "inactive" που κάθε άλλο ο Greek Scorpion μια χαρά ενεργός είναι. Αλλά βέβαια σε χάλασε το άδειασμα που έφαγες και εσύ και ο Glucken στο προηγούμενο checkuser. Και μετά μιλούσες εσύ για προσωπικές επιθέσεις και τώρα εσύ κάνεις το ίδιο! Τι κωλοτούμπες είναι τούτες; Αλλά βέβαια ξέχασα εσύ γλείφεις τους διαχειριστές και αυτοί σου παρέχουν ασυλία! Γιατί ρε σε χαλάει που είσαι μαζί μου; Έλα τώρα δεν είναι του επιπέδου σου εε; Αριστοκράτης εσύ χωριάτης εγώ. Και στη τελική κατήγγειλε με και γι αυτό το σχόλιό μου στα τέτοια μου.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Οι Απόκριες πέρασαν, οπότε μπορείς να βγάλεις τη μουτσούνα του Παπαποστόλου. Δε χρειάζεται να ιδρώνεις χωρίς λόγο.

Έλλην (συζήτησησυνεισφορές)

Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν την διαχειριστική μας την γενιά

και μας δείχνουν φωτεινό τον δρόμο για να φέρουμε την φραγή

Είναι του αγώνα μας τα φώτα κι η κοινότητά ακολουθεί πιστά,

νέοι, γέροι, όλοι μαζί φωνάζουν: ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ (εχχνμ εννοώ ο Τζερόνυμο)

Ο Glucken μας έσωσε απ’ τον Χριστό θα μας σώσει και πάλι απ’ την Παναγιά

κι έχει πρόγραμμα ο Chalk˙ ζήτω ζήτω, ζήτω ο Τζερόνυμο

Έχει ενώσει όλο τον λαό μας, έχει τον Glorious και τον Diu,

κι έχει πρόγραμμα Chalk˙ ζήτω ζήτω, ζήτω ο Τζερόνυμο

Χρήστης:Chalk19 μου δωσες έμπνευση από αυτό https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=Συζήτηση_χρήστη:Chalk19&diff=next&oldid=7058068

(Προσοχή:το παραπάνω κείμενο είναι καθαρα για χιουμοριστικούς λόγους)

2A02:587:3803:CD00:DD18:5376:3DAB:7A5F (συζήτησησυνεισφορές)

Και μάθε και αγγλικά

2A02:587:3803:CD00:DD18:5376:3DAB:7A5F (συζήτησησυνεισφορές)

Αν ήξερες θα νόμιζαν οτι ήσουν ο Τακλαμακάν και δε θα τρέχαμε τώρα. Βλάχο

Ψίδι (συζήτησησυνεισφορές)

*No comment* Εγώ δεν χρειάζεται να ιδρώνω, εσύ ιδρώνεις καλύτερος μυθοπλάστης από τον Φώσκολο, Θεός χωρέστον εκεί που βρίσκεται, που μας χάρισε 14 σεζόν "την Λάμψη" και το "Καλημέρα Ζωή", για το ότι δήθεν παρακαλούσα τους επιτρόπους να μην με απογοήτευσουν, νομικές απειλές κτλ. Εγώ φίλε μου δεν χρειάζεται να κρύβομαι, δεν κάνω κάτι κακό για να φοβηθώ.