Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

επεξεργασια του ρομπ χοπκινς

4
Bobhavoc (συζήτησησυνεισφορές)

ειδα οτι επεξεργαστηκες ενα αρθρο που ανεβασα χτες και ηθελα να σε ρωτησω ορισμενα οραγματα. καταρχας πως αντεδρασες τοσο συντομα; αναρωτιεμαι επειδη προκειται για ενα αρκετα ειδικο θεμα που δε φανταζομουν οτι θα διαβαζοταν πολυ και μαλιστα τοσο αμεσα. επισης γιατι αλλαξες τους χαρακτηρες απο αγγλικα σε ελληνικα; δε λεω κακως το εκανες, απλα ρωταω πως το σκεφτηκες. και επισης αν ειναι αλλαξε τους παντου, αλλαξες μονο το μισο αρθρο! σ'ευχαριστω!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

καλημέρα, @Bobhavoc, έχω την -ας πούμε- κακή συνήθεια να διαβάζω όσο μπορώ όλα τα νέα λήμματα. Τα ξένα ονόματα στον τίτλο και μέσα στο λήμμα τα γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες. Στην αρχή πρέπει να βάλουμε όμως και την πρωτότυπη γραφή του ονόματος. Η άλλη κακή μου συνήθεια είναι να αφήνω κάποιες δουλειές στη μέση, οπότε θα τα διορθώσω άμεσα!

Bobhavoc (συζήτησησυνεισφορές)

σε ευχαριστω, θα κρατησω αυτο το συστημα των ελληνικων χαρακτηρων στα ξενα ονοματα, με αρχικη ονομασια σε παρενθεση, τουλαχιστον την πρωτη φορα που αναφερεται το ταδε ονομα. ελπιζω να δω συντομα ενα αξιολογο edit του αρθρου! (και αλλων που εχω γραψει εντωμεταξυ)

Bobhavoc (συζήτησησυνεισφορές)

επισης οπως καταλαβαινω εισαι admin, επομενως αν ειναι δυνατον να διορθωσεις τη σελιδα "Διατροφικη Κυριαρχια", η οποια χωρις λογο εχει μια ακυρη ανακατευθυνση