Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό το ύφος από μέρους σας. Παρ' 'όλο που υπήρξα ο χειρότερος εχθρός του Vrahomarinaner, όντας Παναθηναϊκός από τα γεννοφάσκια μου και γνώστης σε μεγάλο βαθμό της Ελληνικής Αθλητικής Ιστορίας -αν και σε μικρότερο βαθμό από τον ανωτέρω "αποδιοπομπαίο τράγο", οφείλω να το παραδεχτώ-, τονίζω ότι ουδέποτε ο συγκεκριμένος άνθρωπος με εξύβρισε, ούτε καν μου επιτέθηκε κακοπροαίρετα, ενώ εγώ τον είχα τουλάχιστον ειρωνευτεί. Ναι, ακόμα και αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε, ο Vrahomarinaner έχει και ευρύτερη μόρφωση και οξύνοια. Όπως όμως έχει πει και ο J.F. Kennedy, "χρειάζεται να είναι κανείς ταλέντο για ν' αναγνωρίσει κάποιο άλλο ταλέντο".

Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω ότι τα "τρία λουλούδια", τα οποία ξέρετε ποια είναι και διατηρείτε στο αθλητικό της ΒΠ, κάνουν το πραγματικό κακό. Όσο για εμένα, συμμετέχω και σε άλλα "ιντερνετικά" fora που είναι απαλλαγμένα των παθογενειών της ΒΠ. Με το πραγματικό μου όνομα και φωτογραφία, φυσικά.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Θα σας πω μόνο ένα πράγμα: Είναι τουλάχιστον αντιφατικό να με κατηγορείτε, έστω και πλαγίως, για οπαδισμό, όταν διατηρείτε στο αθλητικό τμήμα της ΒΠ τρεις "συντάκτες" που κατέβηκαν από τα ορεινά της Θ. 7 για να γράψουν την Ελληνική Αθλητική Ιστορία, Φροντίστε τα του οίκου σας. Καλή Χρονιά και από εμένα.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ σωστή η απόφασή σας να μην ασχοληθείτε άλλο. Άλλωστε δεν καταφέρνετε ν' απαντήσετε σε τίποτα απ' όσα σας καταλόγισα.

Απαντήστε στο "Ανταπάντηση"