Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Trikos

Βοήθεια στους νέους χρήστες και ενθάρρυνσή τους

4
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Trikos, είδα την αντίδρασή σου στο λήμμα Στάνη και θα ήθελα να σκεφτείς πως θα ένοιωθες εσύ ως νέος χρήστης, αν δέκα λεπτά από την δημιουργία ενός λογικότατου κειμένου, ερχόταν κάποιος και έβαζε ένδειξη πειραματισμού, όπως για παράδειγμα, όταν εσύ έγραψες το λήμμα χωριό. Βοήθησε τους νέους χρήστες, πρόσθεσε έστω και μια φρασούλα, ενθάρρυνέ τους. Μην τους διώχνεις με τον τρόπο σου. Κάνε τους να νοιώσουν ευπρόσδεκτοι. Αυτή σου η συνεισφορά, είναι ανεκτίμητη, γιατί έτσι θα έλθει άλλος ένας Trikos... άλλος με το χωριό, άλλος με τη στάνη, άλλος με την θέση στάθμευσης και άλλος ένας και άλλος ένας και θα φτιάξει αργότερα και χωριά της Άνδρου, της Μήλου. Καλή συνέχεια.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

FocalPoint Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο... Βέβαια κάθε μέρα προσπαθώ με το Πρότυπο:Καλωσόρισμα να καλωσορίζω τους νέους χρήστες. Αλλά εδώ ναι, ήμουν λίγο υπερβολικός.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Το καλύτερο καλωσόρισμα είναι μια διορθωσούλα, μια προσθήκη τριών λέξεων, μιας πρότασης σε λήμμα νέου χρήστη. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι κάθε τέτοια πράξη πιάνει για εκατό προσθήκες του προτύπου καλωσορίσματος (άντε μην την κάνω ταπεινή: τριακόσιες χαχαχα).

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

@FocalPoint Το ξέρω, (αν δεις το πρώτο θέμα κάτω κάτω είναι ακριβώς αυτό που λες-και χάρηκα πολύ που βοήθησα!), ορισμένες φορές όμως γίνομαι πολύ τυπικός και «κακός» με μικρά λήμματα, από το επόμενο θα προσπαθήσω να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο.