Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Trikos

Ερώτηση

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Trikos
Αιτία: Φραγμένη ΙΡ
11
188.4.221.182 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορεί ο ΠΑΟ να καπηλεύεται την ιστορία του Γκάλη?Η διάκριση του αυτή μόνο από την πορεία του στον ΑΡΗ Θ. και την Εθνική προήλθε.

Πως την βάζει ο άλλος εκεί.Και που είναι οι πηγές?

Θα μας τρελάνετε εδώ πέρα.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ο Γκάλης και στο αντίστοιχο λήμμα του Άρη: Άρης Θεσσαλονίκης (καλαθοσφαίριση ανδρών)#Ατομικές επιτυχίες. Ο Γκάλης εντάχθηκε στο Haal of Fame για όλη την μπασκετική καριέρα του, ώντας ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες της Ελλάδας. Απ τη στιγμή που και οι δύο ομάδες τον είχαν στην σύνθεσή τους, θεωρώ πως είναι λογικό να παρουσιάζεται ο τίτλος του και στα δύο λήμματα.

Παρ' όλα αυτά, ο τίτλος του Γκάλη δεν δικαιολογεί την αφαίρεση ολόκληρου του πίνακα. Αυτή η ενέργεια αναγνωρίζεται ως Βανδαλισμός και αναστρέφεται.

Αν και η ΒΠ γενικά δεν χρησιμοποιεί ως πηγές τα λήμματα της, σε αυτή την περίπτωση γίνεται εξαίρεση, καθώς δεν μπορεί το λήμμα να φορτωθεί 100 παραπομπές για κάθε έναν μπασκετμπολίστα. Οπότε μπορεί η παραπομπή να αναφέρεται μόνο στο λήμμα του εκάστοτε παίχτη.

188.4.221.182 (συζήτησησυνεισφορές)

Α εντάξει τότε.Γιατί στον Ολυμπιακό για να περάσεις κάτι θες προεδρικό διάταγμα.

Αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ε.Ο.

Ευχαριστώ πολύ και αυτά θα τα κάνουμε μόνο στο Θρύλο.Αυστηροί.Πολύ αυστηροί.

Ου να χαθείτε βαζέλια ψεύτες μια ζωή.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Η ΒΠ ΔΕΝ υποστηρίζει καμία ομάδα, κανένα κόμμα, καμία κοινωνική, θρησκευτική ή πολιτική αντίληψη. Όπως ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί ένα λήμμα, μπορεί και τα λήμματα του Ολυμπιακού. Δεν βρίσκονται υπό το καθεστώς ειδικής μεταχείρισης. Αν το περιεχόμενο καλύπτεται, τότε παραμένει. Αν όχι τότε φεύγει. Δυστυχώς όμως, πολλές φορές τα λήμματα των μεγάλων ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλ) υπόκεινται συχνά σε βανδαλισμούς, οπότε σίγουρα το περιεχόμενο ελέγχεται πιο αυστηρά.

Καλό θα ήταν να διαβάσετε την Βικιπαίδεια:Πολιτική (και τα παρακλάδια της), ώστε να ενημερωθείτε για τη λειτουργία της ΒΠ. Φιλικά.

188.4.221.182 (συζήτησησυνεισφορές)

Άσε ρε μεγάλε.Και είσαι και Ολυμπιακός.

94.66.45.184 (συζήτησησυνεισφορές)

Τι "φιλικα" ρε συ; Δε βλέπεις ότι είναι το γνωστό αποκλεισμένο τσιράκι του πρεζέμπορα;

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Το τι ομάδα υποστηρίζω μένει εκτός ΒΠ. Εδώ υπάρχουν κανόνες στο εγχείρημα. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μία ομάδα (ή οποιοδήποτε θέμα), καθώς χάνεται η Ουδέτερη οπτική γωνία του λήμματος. Τα λήμματα πρέπει να αναλύουν το θέμα σφαιρικά, σαν τρίτο πρόσωπο.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)
@94.66.45.184 Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λίγο. Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν είναι αποδεκτοί ούτε από τη ΒΠ, αλλά ούτε κι από μένα.
94.66.45.184 (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι ο αποκλεισμένος βάνδαλος Βραχομαρινάνερ. Δεν χρειάζονται ευγένειες

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν ξέρω ποιος είναι, παρ' όλα αυτά η Ευγένεια πιστεύω πως είναι σημαντικό πράγμα, κάτι που λείπει απ' τις μέρες μας