Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

79.166.116.58 (συζήτησησυνεισφορές)

Ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο για επικοινωνία με τον CubicStar . Ζήτησα την διαγραφή μου γιατί θεωρώ τουλάχιστον συκοφαντική δυσφήμηση να προτάσσονται της σελίδας μου τέσσερα σχόλια ανωνύμων τα οποία αυθαίρετα ομιλούν για "αυτοβιογραφία" και τα σχετικά , όταν τα βιογραφικά και εργογραφικά στοιχεία τα οποία ενσωματώθηκαν από φίλους συνεργάτες βρίθουν παραπομπών αναφορών και λεπτομερειών . Και εν παση περιπτώσει εάν κάτι λείπει αυτό μπορεί να ζητείται via email και όχι "καπελώνοντας " την σελίδα μου. Και επωνύμως. Δεν καταλαβαίνω την ανωνυμία των διαχειριστών άν όντως είναι διαχειριστές και όχι κάτι άλλο. Ζούμε σε μια μεγάλη ποιοτικά αλλά ποσοτικά μικρή Πατρίδα και είμαστε όλοι γνωστοί. Μια στοιχειώδης έρευνα μπορεί να επαληθεύσει τα όσα γράφονται για την ταπεινότητα μου. Είμαστε όλοι γνωστοί ή μπορούμε να γίνουμε "γνωστοί" σχετικώς εύκολα. Νίκος Δόικος

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Τα τέσσερα σχόλια στην κορυφή της σελίδας έχουν όλα τη σημασία τους και δεν είναι αυθαίρετα γιατί δείχνουν ότι το λήμμα έχει προβλήματα με:

Το αν θα διαγραφεί η όχι ένα λήμμα δεν είναι επιθυμία του ανθρώπου τον οποίο αφορά, αλλά αποτέλεσμα συζήτησης των συντακτών της Βικιπαίδειας. Δεν συνηθίζουμε να ζητάμε από τα ίδια τα πρόσωπα λεπτομέρειες για τη ζωή και το έργο τους, αλλά βασιζόμαστε μόνο σε ανεξάρτητες από τους ίδιους δημοσιευμένες πηγές για την επαληθευσιμότητα.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
UNIVERSALIS (συζήτησησυνεισφορές)

Ωραία. Αλλά πάλι λάθος τα περί αυτοβιογραφίας. Το απαντητικό αυτό κείμενο προς εσένα Cubic Star στάλθηκε ηλεκτρονικά σε μένα όταν ειδοποίησα τον κ.Ν.Δ. για τα banners στη κορυφή της σελίδας.Ο Ν.Δ. δεν μου φαίνεται να γνωρίζει τη λειτουργία της Wiki .Με πληροφόρησε ότι θα επικοινωνούσε μαζί σου στην ηλεκτρονική δ/νση info-el@wikipedia.org κοιν.CubicStar που του έδωσα.Την σελίδα του ξέρω ότι την ξεκίνησε ο dgolitsis και την συνεχίσαμε δυο τρεις. Το κάνουμε γιατί θεωρούμε τον Ν.Δ. έναν από τους πιο σημαντικούς και αντισυμβατικούς σύγχρονους Έλληνες διανοούμενους.Επιμένω ότι αυτά που ζητάτε είναι υπερβολικά.Ειδικά όταν αναφέρονται σε εποχές που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά αρχεία.Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί (κατ'εσάς βέβαια) η Wikipedia δεν επιτρέπει την ανάρτηση πρόσφατων δημοσιεύσεων σε έγκριτες Εφημερίδες κλπ Το "αυτοβιογραφικό όπως παραδέχεστε" φαντάζομαι βασίστηκε στο "φίλοι συνεργάτες" που γράφει.Και μια φράση ευγενείας εσύ την ερμήνευσες ως απόδειξη ότι είμαστε συνεργάτες του. Υπεροχα!!!!!