Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Διαγραφή σελίδας Βασίλη Κασιμάτη δημοσιογράφου.

11
Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Είδα ότι διαγράψατε τη σελίδα μου που αφορούσε το βιογραφικό μου. Το ίδιο έκανε νωρίτερα και άλλος διαχειριστής με το όνομα Κ. Καλογερόπουλος, επειδή προφανέστατα είχε προσωπικό πρόβλημα μαζί μου. Τα στοιχεία που δημοσίευσα είναι όλα υπαρκτά. Παρακαλώ να μου υποδείξετε που έγινε παραβίαση των όρων και σε τι διαφέρει το δικό μου κείμενο από τόσα άλλα. Ανάρτησα κείμενο αφού είδα τα κείμενα (βιογραφικά) συναδέλφων μου. Υποδείξτε μου λοιπόν το πως. Και προς Θεού μην πάρω χαμπάρι ότι εσείς οι διαχειριστές του βικιαπίδεια λειτουργείτε με βάση τυχόν φακέλωμα. Αναμένω.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Κύριε @Βασίλης Κασιμάτης, ο λόγος της διαγραφής έχει εξηγηθεί επαρκώς στη σελίδα συζήτησης και έχει να κάνει με την έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας. Η σύγκρουση κινήτρων και η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων (την οποία δεν αίρει μια δήλωση τύπου «εγώ το έγραψα») είναι επιπλέον λόγοι που καθιστούν το λήμμα προβληματικό. Γενικότερα η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος ανάρτησης βιογραφικών.

Θα σας καλούσα επίσης να μην εκτοξεύετε απειλές, που είναι προφανές ότι δεν ωφελούν καμία συζήτηση σε όποιο πλαίσιο και αν γίνεται. Επίσης, τί εννοείτε με αυτό το «φακέλωμα» που αναφέρετε πιο πάνω;

Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Εννοώ ότι όλα όσα γράφετε βρίθουν από ανακρίβειες.

Στο τέλος του κειμένου μου βρίσκεται η απάντησή σας. Πριν όμως καταθέτω το ιστορικό, όπως θα το καταθέσω στα κεντρικά της Wikimedia στην Αμερική και όπως ακριβώς θα το καταθέσω στα άρθρα μου και στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, ώστε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια και να πάψει πλέον να δίνει βάση στο Βίκιπαίδεια. Και αυτό τουλάχιστον ... περνάει από το χέρι μου πάρα πολύ καλά. Μέχρι την Ελληνική βουλή θα το φτάσω το θέμα ώστε να προκαλέσω επερώτηση και συζήτηση για το "έγκριτο" της σελίδας σας. Και να είστε σίγουρος αγαπητέ ανώνυμε συνομιλητή μου, ότι το στόχο μου θα τον πετύχω όπως... ο Βασίλης Κασιμάτης πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ ότι "σκαλίζει" και ερευνά.

Πάμε στο ιστορικό τώρα:

Ως δημοσιογράφος μόλις χθες κατάλαβα ότι το Βικιπαίδεια δεν είναι τελικά αυτό που νομίζει το 90% των συμπολιτών μου, δηλαδή μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, τα στοιχεία της οποίας φροντίζουν ειδικοί επιστήμονες, αλλά μια αμερικανιά του τύπου όποιος θέλει ανεβάζει ότι θέλει, φτάνει να μη πέσει στα χέρια κάποιου ιδεοληπτικού διαχειριστή, ο οποίος τυχόν να έχει κάποιο προσωπικό του θέμα με την υπό έρευνα, ανάρτηση. Κάτι δηλαδή σαν κι αυτό που έγινε με τη περίπτωσή μου.

Εγώ κε ανώνυμε με το nickname Cubikstar, έχω όνομα. Και μάλιστα δημοφιλέστατο. Ακολούθησα την "πεπατημένη" δηλαδή είδα και ερεύνησα το πως αναρτούν άλλοι συνάδελφοί μου δημοσιογράφοι συγγραφείς τα βιογραφικά τους. Επί παραδείγματι ο καλός μου φίλος και συνάδελφος Ευάγγελος Σπανδάγος έβαλε το βιογραφικό του ο ίδιος( Ευάγγελος Σπανδάγος ) κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς όπως έκανα κι εγώ. Μάλιστα τον συμβουλεύτηκα τηλεφωνικά. Η εγκυκλοπαιδεικότητα λοιπόν του κου Σπανδάγου και τα όσα ανάρτησε, ερευνήθηκαν από κάποιο διαχειριστή και έγιναν δεκτά.

Τα δικά μου ερευνήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο, ο οποίος μου απάντησε ότι δεν βρήκε τίποτα από δημόσιες σελίδες για τα στοιχεία που καταθέτω.

Τι δεν βρήκε δηλαδή; Ότι πέρασα από τον Όμιλο της τηλεόρασης του Alpha με το Αθηναϊκό του channel 9; Ότι πέρασα από το εθνικής εμβέλειας ΑΡΤ και παρουσίαζα τις εκπομπές μία μία όπως τις ανέφερα.¨Ότι είμαι Εκδότης, αρχισυντάκτης. Ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής στη Β'Αθηνών; Ότι έχω συγγράψει τα βιβλία που ανέφερα; κπ κλπ. Μα κι ένα 8χρονο παιδάκι να βάλουμε στο google ή στο Youtube θα βρει αμέτρητες σελίδες για αυτά που ανέφερα, ώστε να τεκμηριώνεται η περιώνυμη "εγκυκλοπαιδικότητα" που λέτε ότι σας καίει! Αν λοιπόν δεν με γνώριζε ως άτομο ο Καλογερόπουλος (που δεν είναι ούτε αυτό αλήθεια) Το διαδίκτυο βρίθει με το όνομά μου.

Όμως, το πρόβλημα με τα όσα ανέφερα στην ανάρτηση του βιογραφικού μου και σε σχέση με τον διαχειριστή που υποτίθεται τα ερεύνησα (ούτε λεπτό δεν ασχολήθηκε), ήταν αλλού και δυστυχώς για εκείνον και την οργάνωσή σας, έκανε το λάθος να μου το αποκαλύψει εγγράφως. Κι εγώ βέβαια το κράτησα αρχείο ποικιλοτρόπως!

Μου ανέφερε ότι η δημόσια θέση μου, την οποία τάχα μου τάχα μου ανακάλυψε στο google σχετικά με μια έρευνα μου (από τις χιλιάδες που έχω διενεργήσει) σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς δεν του άρεσε!!! Βρήκε δηλαδή στο ίντερνετ (τάχα μου τάχα μου) τη θέση μου σε μια έρευνα από τις χιλιάδες που έχω κάνει και δεν βρήκε όλα τα άλλα στοιχεία που τα βρίσκει και το 8χρονο που είπαμε. Τοσούτον μάλλον, που εγώ δεν έχω δημόσια πάρει θέση, αλλά φιλοξένησα σε εκπομπές μου πού είδε όλη η Ελλάδα, επιστήμονες, βουλευτές και ακτιβιστές που μίλησαν για το θέμα.

Είναι λοιπόν πρόδηλο και οφθαλμοφανές ότι η οργάνωσή σας έχει πρόβλημα με τον αντιδραστικό δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη. Τελεία και παύλα!

Εμένα κε ανώνυμε cubikstar ή όπως αλλιώς σας λένε και δεν έχετε καν το θάρρος να υπογράφετε με το όνομά σας, σε αντίθεση με μας τα υπαρκτά πρόσωπα της πραγματικής εικόνας της ζωής και όχι της εικονικής πραγματικότητας που έχετε όλοι σας εκεί στη Φλόριντα, στη Καλιφόρνια και στην Σίλικον Βάλλεϋ βυθιστεί, εμένα λοιπόν ποσώς με ενδιαφέρει να φαίνομαι στο Βίκιπαιδεία. Απολαμβάνω τέτοια δημοφιλία από το έργο μου που το όνομά μου δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον από μια σελίδα με fake news - fake posts.!!! Κάποτε το θεωρούσα καλό γιατί δεν γνώριζα. Δεν είχα καν διαβάσει τα "ψιλά γράμματα" που αναφέρετε εσείς οι ίδιοι, ότι η σελίδα σας δεν είναι αξιόπιστη. Και βέβαια θα φροντίσω τουλάχιστον για τα όσα σχετίζονται με την δική μου πατρίδα (και όχι τη δική σας, εσείς δεν έχετε πατρίδες. Ρομποτάκια είστε, πιόνια δηλαδή). Και ποιος ξέρει... σε αυτά η ίαση του τέρατος επέρχεται συνήθως με ντόμινο. Εγώ θα προσπαθήσω να φτιάξω βέβαια σελίδα προς χάριν της έρευνάς μου.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑ!! ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΑΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΩΡΑ;

Βασίλης Κασιμάτης

~~~~

Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Επιπλέον και επειδή διαβάζω τους όρους περί σύγκρουσης κινήτρων και τα τοιαύτα, πείτε μου εσείς λοιπόν ποιος είναι κατ’ εσάς ο ενδεδειγμένος τρόπος ώστε οι ανανγώστες σας να ενημερωθούν για το ποιος είναι ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, βραβευμένος συγγραφέας και εκδότης Βασίλης Κασιμάτης.

Γιατί σε όλους τους όρους που διαβάζω για το πώς ένας συντάκτης αναρτά ένα περιεχόμενο στη σελίδα σας, διαβάζω μόνο το τι δεν πρέπει να γίνεται.Πουθενά δεν λέτε το τι πρέπει και πώς να γίνεται. Προφανώς γι να μπορείτε εσείς να διαγράφεται κατά το δοκούν του κάθε διαχειριστή. Λέω εγώ τώρα!!

Μόλις  λοιπόν μου υποδείξετε τον τρόπο πως αναρτά ένας συντάκτης ένα περιεχόμενο, τότε έχουμε και συζήτηση. Μέχρι τότε είστε όλοι σας δημοσιογραφικά «υπόδικοι» και υπό έρευνα.

Βασίλης Κασιμάτης ~~~~

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

> Πριν όμως καταθέτω το ιστορικό, όπως θα το καταθέσω στα κεντρικά της Wikimedia στην Αμερική και όπως ακριβώς θα το καταθέσω στα άρθρα μου και στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις [...]

Οπως νομίζετε, ελεύθερα.

> Ως δημοσιογράφος μόλις χθες κατάλαβα ότι το Βικιπαίδεια [...]

Η Βικιπαίδεια

> [...] τύπου όποιος θέλει ανεβάζει ότι θέλει

Ο καθένας είναι ελεύθερος να επεξεργαστεί τα λήμματα, αυτό είναι θεμελιώδης κανόνας της Βικιπαίδειας

> φτάνει να μη πέσει στα χέρια κάποιου ιδεοληπτικού διαχειριστή, ο οποίος τυχόν να έχει κάποιο προσωπικό του θέμα με την υπό έρευνα, ανάρτηση. Κάτι δηλαδή σαν κι αυτό που έγινε με τη περίπτωσή μου.

Καμία σχέση.

> Cubikstar

CubicStar, παρακαλώ. Η ανώνυμη χρήση της Βικιπαίδειας είναι θεμιτή προφανώς και προφανώς αυτό ισχύει και στη δημόσια σφαίρα εν γένει.

> ο καλός μου φίλος και συνάδελφος Ευάγγελος Σπανδάγος έβαλε το βιογραφικό του ο ίδιος [...]

Η προσωπική ανάρτηση είναι αντίθετη με το πνεύμα της Βικιπαίδειας. Ευχαριστούμε για το ότι επιστήσατε την προσοχή σε αυτό το λήμμα.

> Είναι λοιπόν πρόδηλο και οφθαλμοφανές ότι η οργάνωσή σας έχει πρόβλημα με τον αντιδραστικό δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη. Τελεία και παύλα!

Καμία σχέση και πάλι.

> [...] εμένα λοιπόν ποσώς με ενδιαφέρει να φαίνομαι στο Βίκιπαιδεία.

Άρα, προς τί τα παράπανω;

> μια σελίδα με fake news - fake posts.!!!

Η Βικιπαίδεια δεν είναι ενημερωτική σελίδα.

> Μόλις  λοιπόν μου υποδείξετε τον τρόπο πως αναρτά ένας συντάκτης ένα περιεχόμενο, τότε έχουμε και συζήτηση. Μέχρι τότε είστε όλοι σας δημοσιογραφικά «υπόδικοι» και υπό έρευνα.

Οι κανόνες και οι οδηγίες υπάρχουν και παραπάνω.

Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Παιδαριώδης εντελώς η απάντησή σας. Και εξακολουθείτε τις υπεκφυγές όλοι. Όλοι σας όμως. Εμένα καλό μου κάνετε, μου δίνεται τροφή στο ρεπορτάζ μου.

Και εξηγούμαι: Υπεκφυγές στο πάγιο ερώτημά μου... Πως. Πως γίνεται η ανάρτηση ενός λήμματος. Ποιος την κάνει; Εσείς λέτε όχι, Εμείς λέτε δεν μπορούμε. Άρα την κάνουν οι τρίτοι; Και αυτό εσείς το λέτε εγκυκλοπαίδεια; Για αυτό στη λέξη Μακεδονία συναντούμε τα Σκόπια. Εσείς αυτό ως Έλληνας πως το δέχεστε. Τώρα θα μου πείτε: "Τι μας λες ρε Κασιμάτη; Εμείς είμαστε ρομποτάκια του ιντερνετικού τέρατος. Και εκεί δεν υπάρχουν πατρίδες".

Σωστάααα...! Το πες μου στο λήμμα του συναδέλφου μου Γιάννη Πρετεντέρη (δημοσιογράφος) ποιος έκανε την ανάρτηση. Διότι δεν γίνεται να ανέβηκε σήμερα εκ νέου κείμενο για μένα με πολύ λίγα στοιχεία και να μου στέλνετε πάλι τη γελοία αυτή απάντηση: "Το λήμμα δεν περιέχει πηγές ή αυτές που περιέχει δεν επαρκούν. Μπορείτε να βοηθήσετε προσθέτοντας την κατάλληλη τεκμηρίωση. Υλικό που είναι ατεκμηρίωτο μπορεί να αμφισβητηθεί και να αφαιρεθεί."

Στου Πρετεντέρη λοιπόν ποια στοιχεία τεκμηριώσατε και δεν μπορείτε να τεκμηριώστε τα δικά μου; Εμ, εδώ σε θέλω ανώνυμε κιούμπικ.

Και μου μου ξαναπεις γιατί προσπαθώ. Έρευνα κάνω. Ρεπορτάζ στήνω. Και τα αποτελέσματα θα είναι κόλαφος για το μαγαζί σας.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Έχετε μια αντιδημοσιογραφική τάση για εύκολα και λανθασμένα συμπεράσματα πριν ολοκληρώσετε την έρευνα. Έστω· ας τα ξαναπούμε όμως:

  1. Οι οδηγίες της Βικιπαίδειας αποθαρρύνουν τους χρήστες της από το να γράφουν λήμματα για τον εαυτό τους, αν φυσικά ο εαυτός τους πρόκειται για εγκυκλοπαιδικό πρόσωπο. Αυτό συνέβη και στην περίπτωσή σας: γράψατε ένα λήμμα για εαυτό σας πράγμα που οι κανόνες αποθαρρύνουν. Άρα, θα ρωτήσετε, ποιος θα το γράψει; Εδώ έχουμε δύο ενδεχόμενα:
    1. αν το πρόσωπο είναι εγκυκλοπαιδικό , θεωρητικά ο καθένας που δεν έχει κάποια σχέση μαζί του
    2. αν δεν είναι, το λήμμα προφανώς δεν μπορεί να παραμείνει στην Βικιπαίδεια.
  2. Τί είναι η εγκυκλοπαιδικότητα; Το λένε οι κανόνες: «Εάν ένα θέμα έχει λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από το θέμα, θεωρείται ότι είναι εγκυκλοπαιδικό.
    1. «Σημαντική κάλυψη» σημαίνει ότι οι πηγές αναλύουν το θέμα άμεσα και λεπτομερώς [...]
    2. Αξιόπιστες σημαίνει ότι οι πηγές χρειάζονται εκδοτική ακεραιότητα για να επιτρέψουν την επαληθεύσιμη αξιολόγηση της εγκυκλοπαιδικότητας, σύμφωνα με την οδηγία για αξιόπιστες πηγές. [...]
    3. Οι πηγές που παρέχουν στην Βικιπαίδεια τα αντικειμενικότερα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας είναι οι δευτερογενείς πηγές. [...]
    4. Το «ανεξάρτητες από το θέμα» αποκλείει εργασίες που παράγονται από εκείνους που συνδέονται με το θέμα».

Μπορείτε να εκτιμήσετε με ψυχρό βλέμμα τι από αυτά υπήρχε στο λήμμα και τί όχι;

Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Φιλαράκο, αν νομίζεις ότι με αυτές τις γελοίες απαντήσεις μπορείς να με κοροϊδέψεις είσαι τρελά γελασμένος. Μην μου αραδιάσετε ξανά όρους της fake σελίδας σας. Κανείς. Κι αυτό μέχρι να μου απαντήσεις τι παραπάνω στοιχεία και τεκμηριώσεις η όπως το λέτε εσείς ... εγκυκλοπαιδικότητα έχουν οι σελίδες των Γιάννη Πρετεντέρη, Τατιάνας Στεφανίδου και τους φίλου μου Ευάγγελου Σπανδάγου. Τα άλλα περί δημοσιιγράφικού κώδικα δεοντολογίας, αντιδημοσιογραφικές συμπεριφορές και άλλες τέτοιες παπαριές, κράτα τες για τον ευατό σου. Σας έχω ζητήσει και σένα και του άλλου ανθέλληνα του Καλογερόπουλου να μου απαντήσετε στο παραπάνω ερώτημα και σεις το χαβά σας. Το λοιπόν... οι παπαριές κομμένες. Και ο λόγος που δεν απαντάτε είναι γιατί δεν μπορείτε. Απλά δεν βάζετε τον Κασιμάτη γιατί είναι φακελωμένος από το σατανικό σύστημα που ανήκετε. Thanks for doing business with you, το ρεπορτάζ μου ολοκληρώνεται, και μέσω του άρθρου μου και της τηλεόρασης θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα. Και όχι μόνο.

Τα βάλατε με λάθος δημοσιογράφο ταγάρια.

Ούτε η μάνα σας δεν θα ανοίγει τη κολοσελίδα βικιπαιδεια μόλις ολοκληρώσω το σκοπό μου εναντίον σας.

Η συζήτηση τελείωσε μικρέ.

Βασίλης Κασιμάτης (συζήτησησυνεισφορές)

Και κάτι τελευταίο. Βλέπω ότι η κολοσελίδα σας έχει όλα τα καθωσπρέπει παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας. Πουθενά δεν βλέπω όμως αντιδραστικούς συναδέλφους μου δημοσιογράφους όπως ο Στέφανος Χίος κλπ. Ρε θα σας κάνω ρόμπες όλους μιλάμε. Θα ακούτε Κασιμάτη και θα κρύβεστε σε λαγούμια. Σου δεσμεύομαι ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει Έλληνας που να μην ξέρει όσα θα βγάλω για την φαιδρότητα, το ψέμα και την διαπλοκή του βικιπαιδεία Ούτε η μάνα σας δεν θα σας διαβάζει.

Νεαρέ ο κύβος ερίφθη. Είστε όλοι λαμόγια εκεί μέσα. Όσοι Έλληνες μάλιστα δουλεύετε για αυτό το σατανά, είστε όλοι ανθέλληνες και προδότες. Και αυτό το λέω για τις αναφορές σας στη Μακεδονία, τους πολιτικούς κλπ Ουστ από δω σκυλιά.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Φαίνεται ότι είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε σε μια λογική βάση.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον MARKELLOS (ιστορικό)