Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Διαγραφή λήμματος στο πρόχειρο μου!

4
DafniSouki (συζήτησησυνεισφορές)

Διέγραψες το λήμμα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Χρήστης:DafniSouki/πρόχειρο/ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ_ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) που επεξεργαζόμουν στο πρόχειρό μου με την αιτιολογία ότι είναι διαφήμιση και προωθητική ενέργεια τοπικού παραρτήματος πολιτικής οργάνωσης.

Από που προκύπτουν όλα αυτά;

  1. Ο Οργανισμός ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ είναι Μη Κυβερνητική και Μη κερδοσκοπική οργάνωση αυτόνομη. Δεν είναι παράρτημα κανενός άλλου οργανισμού.
  2. Είναι αυτόνομος οργανισμός που λειτουργεί στα όρια ενός Δήμου με δικό του ΑΦΜ και ΓΕΜΗ.

Είναι μια ΜΚΟ όπως τόσες άλλες με εμβέλεια τα όρια ενός Δήμου. Που αντιβαίνει αυτό με τους κανόνες της wikipedia; DafniSouki

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
DafniSouki (συζήτησησυνεισφορές)

Διάβασα με πολύ προσοχή τους κανόνες της εγκυκλοπαιδικότητας πριν ακόμη ξεκινήσω να γράφω το λήμμα. Είδα επίσης αναλυτικά όλα τα λήμματα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και των Μη κερδοσκοπικών Οργανισμών που είναι ενεργά στην βικιπαίδεια. Δεν διακρίνω σε ποιον κανόνα της εγκυκλοπαιδικότητας αντιβαίνει το λήμμα.

Που βρίσκεται το πρόβλημα; Στην εμβέλεια του Οργανισμού; Στους σκοπούς;

Σας εξήγησα επίσης ότι ο Οργανισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παράρτημα κάποιου άλλου.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Τα τοπικά παραρτήματα οργανισμών εκ των πραγμάτων δεν έχουν κάτι το εγκυκλοπαιδικό. Να επισημάνω εκ νέου το ότι η Βικιπαίδεια δεν είναι βάθρο και ότι θα πρέπει να γράφεται από ουδέτερη οπτική γωνία.