Slugterra

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Slugterra είναι καναδική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τον Ασάφ Φίπκε. Η σειρά παράχθηκε από το καναδικό στούντιο παραγωγής κινουμένων σχεδίων Nerd Corps Entertainment, μια θυγατρική της DHX Media. Έκανε πρεμιέρα στο Family Chrgd στις 3 Σεπτεμβρίου 2012 και ξεκίνησε να μεταδίδεται στις Ηνωμένες Πολιτείες τον επόμενο μήνα.

Από την αρχή της προβολής της σειράς, έχουν προβληθεί τρεις κύκλοι με 13 επεισόδια ο καθένας, ακολουθούμενοι από πολλά ειδικά επεισόδια και ταινίες. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανακοινώθηκε η έναρξη τέταρτου κύκλου με 13 επεισόδια, ο οποίος συμπεριλάμβανε την τέταρτη ταινία της σειράς με τίτλο Eastern Caverns, η οποία προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2015 στον Καναδά και ξεκίνησε να προβάλλεται στην καναδική τηλεόραση από τις 17 Ιανουαρίου 2016 σε τέσσερα επεισόδια. Ο τέταρτος κύκλος προβλήθηκε από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2016. Μια πέμπτη ταινία, με τίτλο Into the Shadows, προβλήθηκε στον Καναδά τον Αύγουστο του 2016 και προβλήθηκε στην καναδική τηλεόραση σε τέσσερα επεισόδια τον Οκτώβριο του 2016. Τον Σεπτέμβριο του 2019 επιβεβαιώθηκε η παραγωγή περισσότερου περιεχομένου όπως μια εκπομπή ζωντανής δράσης, 20 νέα επεισόδια, ένα παιχνίδια για κινητά και ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας.[1]

Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά προϊόντα που σχετίζονται με τη σειρά, συμπεριλαμβάνοντας περιεχόμενο ζωντανής δράσης και βιντεοπαιχνίδια.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Epic Story, DHX build out Slugterra universe». Ανακτήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2019.