Past in Different Ways

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Past In Different Ways
Στούντιο άλμπουμ από Μίκαελ Κίσκε
Κυκλοφόρησε9 Μαΐου 2008
ΗχογραφήθηκεStudio 29 Γερμανία
Διάρκεια52:43
ΠαραγωγόςΜίκαελ Κίσκε
ΔισκογραφικήFrontiers Records
Δισκογραφικό χρονολόγιο
(Μίκαελ Κίσκε)
Kiske
(2006)
Past In Different Ways
(2008)

Το Past In Different Ways είναι ο τέταρτος προσωπικός στούντιο δίσκος του γερμανού τραγουδιστή Μίκαελ Κίσκε, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 9 Μαΐου 2008 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας "Frontiers Records". Το εξώφυλλο του δίσκου δημιουργήθηκε από τον Carl André Beckson.

Το άλμπουμ περιέχει ακουστικές διασκευές των τραγουδιών που είχε γράψει ο Κίσκε την εποχή που ήταν στους Helloween και ένα καινούριο τραγούδι. Τα διασκευασμένα τραγούδια περιλαμβάνουν τα "You Always Walk Alone", "We Got the Right" και "A Little Time" από τα άλμπουμ Keeper of the Seven Keys, Part I και Part II, τα "Your Turn", "Kids of the Century" και "Going Home" από το Pink Bubbles Go Ape και τα "I Believe", "Longing", "In the Night" και "When the Sinner" από το Chameleon. Το Past In Different Ways κυκλοφόρησε σε δυο εκδόσεις, την κανονική και τη Ιαπωνική, η οποία συμπεριλάμβανε την διασκευή του τραγουδιού "How the Web Was Woven" σαν bonus. Εκτός από ακουστικές κιθάρες, η ενορχήστρωση του άλμπουμ περιλαμβάνει βιολί, ακορντεόν, τρομπέτα, τρομπόνι και πλήκτρα.

Σύμφωνα με τον Κίσκε «Ηταν ο Serafino (ιδιοκτήτης της Frontiers Records) που μου πρότεινε να ηχογραφήσω σε ακουστική μορφή παλιά τραγούδια των Helloween. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική και πρέπει να σου πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για μένα να ξανατραγουδήσω αυτά τα κομμάτια. Όμως, μπαίνοντας στο studio είδα ότι έτσι όπως έβγαιναν τα τραγούδια, κολλούσαν πολύ με το προσωπικό μου στυλ. Χάρηκα πάρα πολύ που το έκανα και μου άρεσε που ξάφνιασα ορισμένους εκεί έξω αφού δεν περίμεναν ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται, ούτε θέλω, να ξεφύγω από το παρελθόν!»[1]

Τραγούδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1. You Always Walk Alone - 4:25
2. We Got the Right - 4:49
3. I Believe - 7:45
4. Longing - 4:09
5. Your Turn - 5:59
6. Kids of the Century - 4:24
7. In the Night - 5:07
8. Going Home - 3:30
9. A Little Time - 3:57
10. Different Ways (καινούριο τραγούδι) - 3:05
11. How the Web Was Woven (διασκευή) (Japanese bonus track) - 5:33

  • Όλα τα τραγούδια είναι γραμμένα από τον Κίσκε, εκτός από το "How the Web Was Woven", το οποίο έχει γραφτεί από τους Ντέιβιντ Μόστ και Κλίβε Ουέστλακε.

Οι μουσικοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι μουσικοί οι οποίοι συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις του "Past In Different Ways" είναι οι εξής:

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 13 Ιανουαρίου 2011. Ανακτήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015. 

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]