How to Get Away with Murder (6ος κύκλος)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
How to Get Away with Murder
(6ος κύκλος)
Αφίσα προώθησης έκτου κύκλου
Όνομα ΣειράςHow to Get Away with Murder
ΕίδοςΝομικό δράμα
Μυστήριο
Θρίλερ
ΗθοποιοίΒαϊόλα Ντέιβις
Μπίλι Μπράουν
Τζακ Φαλάχι
Ρομ Φλιν
Άτζα Ναόμι Κινγκ
Ματ ΜακΓκόρι
Κόνραντ Ρικαμόρα
Αμίρα Βαν
Τσάρλι Γουέμπερ
Λίζα Βάιλ
Αριθμός σεζόνΈκτη
Αριθμός Επεισοδίων15 (42-44' ανά επεισόδιο)
ΧώραΗνωμένες Πολιτείες
ΓλώσσαΑγγλικά
Μετάδοση
ΚανάλιABC
Προβολή26 Σεπτεμβρίου 2019– 14 Μαΐου 2020
Χρονολογική σειρά σεζόν
← Προηγείται
5ος κύκλος

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος της αμερικανικής τηλεοπτικής δραματικής σειράς How to Get Away with Murder έκανε πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε στις 14 Μαΐου 2020.[1] Το ABC παρήγγειλε τον κύκλο τον Μάιο του 2019[2][3] και αποτελείτο από 15 επεισόδια, όπως και οι προηγούμενοι κύκλοι, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει με τη Βαϊόλα Ντέιβις η σειρά να είναι περιορισμένη και να αποτελείται από 15 ή 16 επεισόδια ανά κύκλο.[4]

Ηθοποιοί και χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βασικοί[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επαναλαμβανόμενοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Guest[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επεισόδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρ.
επεισοδίου
σειράς
Αρ.
επεισοδίου
κύκλου
Τίτλος Σκηνοθεσία Σενάριο Α' Προβολή Τηλεθέαση σε ΗΠΑ
(εκατομμύρια)
761 "Say Goodbye" Stephen CraggSarah L. Thompson26 Σεπτεμβρίου 20192.43[5]

Μετά την εξαφάνιση της Λόρελ και τον θάνατο του Έμετ, η Αναλίζ καταφεύγει στη χρήση κοκαΐνης και καταλήγει στο νοσοκομείο. Εισέρχεται εθελοντικά σε κλινική αποτοξίνωσης υπό το ψευδές όνομα Κάρεν, όπου γίνεται φίλη με μία γυναίκα με το όνομα Σάλι και στην οποία εξομολογείται πως βοήθησε στη συγκάλυψη της δολοφονίας του Σαμ. Η Σάλι την αποδέχεται για αυτό που είναι και αυτό δίνει στην Αναλίζ το θάρρος να αφήσει πίσω όλες τις ενοχές που νιώθει, ακολουθώντας μία άσκηση αυτο-συγχώρεσης που τους ζήτησε να κάνουν νωρίτερα η σπόνσοράς τους. Στο μεταξύ, οι Κίτινγκ 3 προσπαθούν ακόμη να αντιμετωπίσουν την εξαφάνιση της Λόρελ. Οι Κόνορ, Όλιβερ και Άσερ βρίσκουν στοιχεία πως η Αναλίζ γνωρίζει τον βιολογικό πατέρα της Μικαέλα, Ντουάιτ, ενώ η Μικαέλα έρχεται πιο κοντά με τον Γκάμπριελ και οι δυο τους κάνουν σεξ. Η Τίγκαν παίρνει τη θέση του Έμετ ως νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην Caplan & Gold, ενώ ο Νέιτ αρχίζει να την ερευνά αφού πιστεύει πως κρύβει πράγματα. Η Μπόνι και ο Φρανκ αποφασίζουν να δηλώσουν την εξαφάνιση της Λόρελ και ο Φρανκ βρίσκει ένα κλειδί πίσω από μία κορνίζα που περιέχει τη φωτογραφία της Λόρελ και του Κρίστοφερ. Η Αναλίζ επιστρέφει στη Φιλαδέλφεια και καταφέρνει να πείσει τους Κόνορ, Μικαέλα, Άσερ και Όλιβερ να ακολουθήσουν την ίδια άσκηση αυτο-συγχώρεσης που έκανε κι εκείνη, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με το ότι γνωρίζουν πως εκείνη έχει κάποια σύνδεση με τον πατέρα της Μικαέλα.


Στο μέλλον: Κάποια στιγμή στο μέλλον, άγνωστο το πότε, βλέπουμε να λαμβάνει χώρα η κηδεία της Αναλίζ. 
772 "Vivian's Here" Mike SmithMichael Russo3 Οκτωβρίου 20192.56[6]

Η μητέρα του Γκάμπριελ, Βίβιαν, μαθαίνει πως ο γιος της της έλεγε ψέματα και φτάνει στην πόλη, όπου αιφνιδιάζει την Αναλίζ ρωτώντας την αν σκότωσε τον Σαμ, κάτι το οποίο η Αναλίζ αρνείται. Ο Κόνορ και ο Άσερ αναλαμβάνουν μία καινούρια υπόθεση της C&G, όπου πελάτης τους είναι ο 8χρονος Χέκτορ. Ο Χέκτορ έχει χωριστεί από τη μετανάστρια μητέρα του και είναι ψυχικά τραυματισμένος από την εμπειρία του με την Υπηρεσία Μετανάστευσης (ICE). Mε τη βοήθεια της Τίγκαν, καταφέρνουν να τον στείλουν στο σύστημα αναδοχής. Ο Φρανκ επισκέπτεται τον Χόρχε Καστίγιο στη φυλακή και τον ρωτάει πού βρίσκεται η Λόρελ, αλλά ο Χόρχε ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει. Η Αναλίζ αποκαλύπτει στον Φρανκ πως το κλειδί που βρήκε ανοίγει μία θυρίδα στην οποία δικαιούχοι είναι οι Λόρελ και Γουές, και πιθανόν να περιέχει πληροφορίες για όσα έχουν κάνει. Ο Φρανκ, με πλαστή ταυτότητα, αποκτά πρόσβαση στη θυρίδα αλλά τη βρίσκει άδεια, με τον υπάλληλο να του λέει πως το τελευταίο άτομο που την άνοιξε ήταν η Λόρελ τρεις μέρες πριν. Η Αναλίζ αρχίζει να υποψιάζεται την Τίγκαν όταν ο Νέιτ την ενημερώνει πως την είδε να μιλάει με τη Βίβιαν. Όταν βλέπουν τη Βίβιαν να μιλάει και με το FBI, η Αναλίζ πηγαίνει και της λέει πως ο Γκάμπριελ σκότωσε τον σύντροφό της πριν χρόνια. Στο μεταξύ, η Μπόνι απολύεται από το γραφείο της Εισαγγελίας επειδή πήρε παράνομα τον κλειστό φάκελο της Βίβιαν. Η Μικαέλα, τσακώνεται άσχημα με την Αναλίζ για τον πατέρα της και δεν την πιστεύει όταν της λέει πως δεν γνωρίζονταν. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Όλιβερ, καταφέρνει να τον εντοπίσει, αλλά ανακαλύπτει πως πέθανε πριν ένα χρόνο στη φυλακή.


Στο μέλλον: Η Μικαέλα βρίσκεται αναστατωμένη σε ένα δωμάτιο ανάκρισης. Δύο πράκτορες του FBI εισέρχονται στον χώρο και την ενημερώνουν πως τα αποτυπώματά της βρέθηκαν στο φονικό όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ένας πληροφοριοδότης τους. Η Μικαέλα ζητάει δικηγόρο. 
783 "Do You Think I'm a Bad Man?" Catriona McKenzieDaniel Robinson10 Οκτωβρίου 20192.23[7]

Η Μικαέλα αναλαμβάνει μία υπόθεση όπου μία γυναίκα κατηγορείται για το ότι βοήθησε τον τώρα νεκρό σύζυγό της σε ληστεία. Έπειτα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες όπου η γυναίκα φτάνει να κατηγορηθεί μέχρι και για τον θάνατο του συζύγου της, τελικά η Μικαέλα, με τη βοήθεια της Αναλίζ, καταφέρνει να αποσυρθούν οι κατηγορίες για φόνο και η πελάτισσά της να βρίσκεται μόνο υπό επιτήρηση για δύο χρόνια. Η Μπόνι ζητάει από την Τίγκαν να την προσλάβει, η οποία αν και αρχικά αρνείται, τελικά το κάνει. Ο Φρανκ συνεχίζει να ψάχνει για τη Λόρελ και μέσω ενός οδηγού ταξί, βρίσκει τη διεύθυνσή της. Μόνο που όταν πάει εκεί, τον μόνο που βρίσκει είναι τον Ζεβιέρ. Ο Κόνορ πάει τον Χέκτορ να δει τη μητέρα του παράνομα, με αποτέλεσμα μητέρα και γιος να συλληφθούν. Έπειτα από παρέμβαση της Μπόνι και της Τίγκαν, αφήνονται ελεύθεροι και τους επιτρέπεται να μείνουν μαζί, ενώ αποκαλύπτεται επίσης πως η Τίγκαν είναι παντρεμένη. Ο Γκάμπριελ θέλοντας να πείσει τη μητέρα του - η οποία αποκαλύπτεται πως όντως δουλεύει με το FBI - να μην καταδώσει την Αναλίζ επειδή θα βρεθεί κι αυτός μπλεγμένος, της αποκαλύπτει πως όντως σκότωσε τον σύντροφό της πριν χρόνια. Η Βίβιαν προσπαθεί να πάρει ασυλία για τον γιο της, ενώ του στέλνει και τις κασέτες με τις συνεδρίες της Αναλίζ με τον Σαμ. Σε μία από αυτές, ο Γκάμπριελ μαθαίνει πως ο πατέρας της Μικαέλα στην υπόθεση που δούλευε η Αναλίζ πριν χρόνια, δεν ήταν ο πελάτης αλλά ο δικηγόρος. Το FBI κάνει μία προσφορά στον Νέιτ για να κλείσουν την υπόθεση του πατέρα του, με αντάλλαγμα όμως να τους βοηθήσει να κλείσουν την υπόθεση της Αναλίζ.


Στο μέλλον: Ο Κόνορ ανακρίνεται από το FBI κι όταν του δείχνουν μία φωτογραφία κατηγορώντας τον για φόνο, αρχίζει να γελάει υστερικά κι έπειτα να παθαίνει κρίση πανικού. 
794 "I Hate the World" Scott PrintzMatthew Cruz17 Οκτωβρίου 20192.10[8]

Δουλεύοντας πάνω σε μία υπόθεση, η Αναλίζ γνωρίζει έναν δικηγόρο, τον Ρόμπερτ, ο οποίος της ζητάει να βγουν κι εκείνη αποδέχεται. Ο Κόνορ συμφωνεί με την επιθυμία του Όλιβερ να κάνουν τρίο με κάποιον άγνωστο, ενώ ο Άσερ κλείνει ραντεβού με μια κοπέλα μέσω εφαρμογής, η οποία τελικά είναι η αδελφή του, Κλόι, και το έκανε επίτηδες για να μπορέσει να τον συναντήσει και να μιλήσουν. Ο Νέιτ ανακαλύπτει πως η Τίγκαν μοιράζεται μία εταιρία με τη Λόρελ και η Μπόνι, έχοντας διαβάσει τα χαρτιά διαζυγίου της Τίγκαν, της λέει πως πρόκειται να κάνει μια κακή συμφωνία. Η Τίγκαν της λέει πως δεν θέλει τις συγκεκριμένες μετοχές γιατί τις απέκτησε από τους Καστίγιο και αργότερα καλεί την Κόρα, λέγοντάς της να προχωρήσουν με το διαζύγιο. Ο Φρανκ, έπειτα από αρκετές ώρες απουσίας, εμφανίζεται στο σπίτι ματωμένος κι άσχημα κτυπημένος. Στο μεταξύ, η Μικαέλα και ο Γκάμπριελ πάνε στη Νέα Υόρκη για να βρουν τον πατέρα της, Σόλομον Βικ. Εκείνη θέλει να μπει κρυφά στο δωμάτιό του για να πάρει DNA, κάτι στο οποίο ο Γκάμπριελ δεν συμφωνεί και οι δυο τους τσακώνονται. Τελικά, η Μικαέλα το κάνει μόνη της αλλά ο πατέρας της επιστρέφει βρίσκοντάς την εκεί κι εκείνος της αποκαλύπτει πως γνωρίζει ποια είναι. Ο Γκάμπριελ συνεχίζει να ακούει της κασέτες των συνεδριών της Αναλίζ με τον Σαμ και ανακαλύπτει πως εκείνη ήταν που την έπεσε πρώτη στον Σαμ, ενώ σε εκείνον είχε πει το αντίθετο. Φτάνει στο σπίτι της θυμωμένος για να την αντιμετωπίσει σχετικά με το ψέμα της.


Στο μέλλον: Η Μικαέλα ακούει από το διπλανό δωμάτιο ανάκρισης πως ο Κόνορ δυσκολεύεται να αναπνεύσει κι αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει, ανησυχώντας για την υγεία του. 
805 "We're All Gonna Die" Felix AlcalaSara Rose Feinberg24 Οκτωβρίου 20192.25[9]

Μέσω αναδρομικών σκηνών, βλέπουμε το τι συνέβη ανάμεσα σε Φρανκ και Ζεβιέρ, καθώς η Μπόνι βρίσκεται στο πλευρό του Φρανκ στο νοσοκομείο και τον φροντίζει. Ο Φρανκ λέει στη Μπόνι πως η Αναλίζ βοήθησε τη Λόρελ να φύγει, αλλά η Αναλίζ το αρνείται λέγοντας πως ο Ζεβιέρ απλά προσπαθεί να τους στρέψει τον έναν εναντίον του άλλου. Στο μεταξύ, η Αναλίζ ακούει τις κασέτες από τις συνεδρίες της με τον Σαμ και καταλήγει να σπάει το μαγνητόφωνο και εν τέλη, να καλεί τον Γκάμπριελ για να του εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Ο Όλιβερ λέει στους υπόλοιπους πως βοήθησε τον Φρανκ να βρει τη Λόρελ, κάτι το οποίο οδηγεί σε καυγά ανάμεσα σε εκείνον και τον Κόνορ. Η Τίγκαν, έπειτα από μια τελευταία συνομιλία που έχει με την Κόρα, τελικά υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ ο Νέιτ προσφέρεται να βοηθήσει την Κόρα με τη μηχανή της, όταν εκείνη δεν παίρνει μπρος. Μετά τη συνάντηση που έχει με τον πατέρα της, η Μικαέλα του ζητάει χρήματα κι έπειτα λέει στον Κόνορ πως θα χωρίσει τον Γκάμπριελ και πως θέλει ο Σόλομον να υποφέρει. Η Κλόι ανησυχεί για την ψυχική υγεία της μητέρας της και πείθει τον Άσερ να επιστρέψει σπίτι για να τη δει. Η Αναλίζ, ξέροντας πως ο Ζεβιέρ ανακάλυψε τον κρυφό της λογαριασμό, καλεί στην τράπεζα για να μάθει το υπόλοιπό της κι αντί για $200,000, είναι μόλις $2.17. Έπειτα, καλεί τον Σόλομον λέγοντας του πως «είναι ώρα για πληρωμή».


Στο μέλλον: Η Τίγκαν εμφανίζεται σε μία σκηνή εγκλήματος στο κτίριο που διαμένουν ο Άσερ και ο Γκάμπριελ. Ενώ προσπαθεί να περάσει από την ασφάλεια, εμφανίζεται αρκετό αίμα συγκεντρωμένο στο πάτωμα του διαδρόμου. 
816 "Family Sucks" Laura InnesVanessa James Benton31 Οκτωβρίου 20192.16[10]

Η Τίγκαν απολύει την Μπόνι όταν η Κόρα της αποκαλύπτει πως ο Νέιτ την πλησίασε με σκοπό να μάθει πράγματα για το παρελθόν της. Αργότερα, για να πείσει τον Νέιτ πως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία του πατέρα του, του προτείνει να καταθέσουν αγωγή για ανθρωποκτονία εναντίον όλων όσων εμπλέκονται. Η Αναλίζ αντιμετωπίζει τον Φρανκ για τις υποψίες του πως εκείνη βοήθησε τη Λόρελ να εξαφανιστεί κι εκείνος της λέει πως ο Ζεβιέρ του επιβεβαίωσε πως έχει την κατάθεση του Γουές. Παρά τη συμβουλή της Αναλίζ να δώσει μια ευκαιρία στον Σόλομον, η Μικαέλα του λέει να μείνει μακριά της όταν εκείνος εμφανίζεται στην πόλη, ενώ αργότερα ξεφορτώνεται τα χρήματα που της έδωσε. Ο Άσερ προσπαθεί να ενταχθεί και πάλι στην οικογένειά του, αλλά όταν μαθαίνει πως η μητέρα του εξακολουθεί να τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του πατέρα του, ξεσπάει και φεύγει. Πηγαίνει στη Μικαέλα, η οποία συνεχίζει να τσακώνεται με τον Γκάμπριελ, κι έτσι Μικαέλα και Άσερ καταλήγουν και πάλι μαζί. Ο Σόλομον προμηθεύει την Αναλίζ με αρκετά πλαστά διαβατήρια και χρήματα, ως αντάλλαγμα που συμβούλευε τη Μικαέλα όλον αυτόν τον καιρό. Εκείνη, φοβούμενη για τη ζωή της, αποφασίζει να καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον όλης της οικογένειας και τα κερδίζει. Ωστόσο, δεν παύει να σκέφτεται να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο εξαφάνισής της με ψεύτικο όνομα.


Στο μέλλον: Ο Άσερ εμφανίζεται στο σπίτι της Μπόνι κι όταν εκείνη του ανοίγει και μπαίνει μέσα, αποκαλύπτεται πως το πουκάμισό του είναι καλυμμένο με αίμα. 
827 "I'm the Murderer" Lily MariyeLaurence Andries7 Νοεμβρίου 20192.21[11]

Ο Γκάμπριελ αναλαμβάνει μία υπόθεση που αφορά τη δολοφονία ενός μαθητή από καθηγητή, όταν εκείνος πίστευε πως ο μαθητής είχε όπλο στη τσάντα του και σκόπευε να το χρησιμοποιήσει. Η υπόθεση ακολουθεί τη διαδικασία της αποκαταστικής δικαιοσύνης, αλλά ο καθηγητής τελικά αποδέχεται τη συμφωνία των 25 ετών κάθειρξης. Η Μικαέλα χωρίζει επίσημα τον Γκάμπριελ λέγοντάς του πως απλά θέλει να μείνει μόνη, κρύβοντάς του το γεγονός πως κοιμήθηκε με τον Άσερ παρά το ότι εκείνος τη ρωτάει συγκεκριμένα για αυτό. Αργότερα, αποφασίζει να του πει την αλήθεια, κάτι που οδηγεί τους Άσερ και Γκάμπριελ να πιαστούν στα χέρια. Η Αναλίζ, μαθαίνει για την αγωγή που ετοιμάζει η Τίγκαν με τον Νέιτ με σκοπό να κατονομάσουν την κυβερνήτρια και ξέρει πως αν αυτό προχωρήσει, τότε θα αποκαλυφθεί πως ο Ρον ήταν αθώος. Για να τους σταματήσει, ζητάει από τον Φρανκ να φοβίσει την Τίγκαν, κάτι το οποίο κάνει στέλνοντάς της φωτογραφίες της Κόρα. Η Τίγκαν φοβούμενη για τη ζωή της Κόρα και πιστεύοντας πως οι Καστίγιο βρίσκονται πίσω από αυτό, αποχωρεί από την αγωγή. Ωστόσο, η Μπόνι είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον Νέιτ και αναλαμβάνει εκείνη την αγωγή. Η κυβερνήτρια Μπέρκχεντ βλέποντας το όνομα της Μπόνι στην αγωγή, ζητάει από τον Ζεβιέρ να βρει ό,τι αφορά στο πρόσωπό της κι εκείνος καλεί μία γυναίκα ζητώντας της να του φέρει τον φάκελο της Μπόνι. Αυτή η γυναίκα είναι η ίδια που βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα της Αναλίζ προσπαθώντας να μπει μέσα, προσποιούμενη πως μπέρδεψε τα διαμερίσματα. Στο μεταξύ, η Αναλίζ αποφασίζει μετά από καιρό να βγει ένα δεύτερο ραντεβού με τον Ρόμπερτ, ο Φρανκ λέει στην Αναλίζ πως είναι ερωτευμένος με τη Μπόνι, ενώ ο Κόνορ λέει στον Όλιβερ λεπτομέρειες από τη βραδιά της δολοφονίας του Σαμ.


Στο μέλλον: Ο Φρανκ εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα για να πάρει τον Όλιβερ λέγοντάς του πως ο Κόνορ είναι έξυπνος και θα τα καταφέρει, αλλά καθώς απομακρύνονται ο Όλιβερ επιστρέφει και ομολογεί φωνάζοντας πως εκείνος είναι ο δολοφόνος και να τον συλλάβουν. 
838 "I Want to Be Free" Alrick RileyHadi Nicholas Deeb14 Νοεμβρίου 20192.28[12]

Μετά την κατάθεση της αγωγής, η Μπέρκχεντ μιλώντας ζωντανά στην τηλεόραση, αναφέρει τη σύγκρουση συμφερόντων που υπάρχει στην υπόθεση αναφορικά με τη Μπόνι και τη σχέση της με τον Ρον. Έπειτα από μυστική παρέμβαση του Φρανκ, η μητέρα του Ρον καταθέτει εναντίον της Μπόνι κι αυτό οδηγεί στο να αποφασιστεί από το δικαστήριο η απομάκρυνσή της από την υπόθεση, την οποία τελικά αναλαμβάνει η Τίγκαν. Η Αναλίζ προσπαθεί να πείσει την Τίγκαν να αποσυρθεί, αλλά δεν το καταφέρνει. Φτάνοντας σε αδιέξοδο στη δίκη, η Τίγκαν βάζει τη Μπόνι να καταθέσει πως μάρτυρας της αποκάλυψε πληροφορίες για την εμπλοκή του Ρον στη δολοφονία, αλλά επειδή φοβάται για τη ζωή του, δεν πρόκειται να καταθέσει αν δεν πάρει ασυλία. Μετά την κατάθεσή της, η Μπόνι παθαίνει ένα ατύχημα και η Αναλίζ πείθει τον Φρανκ πως πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια σχετικά με το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, καθώς είναι καλύτερο να φυλακιστεί ο Ζεβιέρ παρά να κρύβουν πως ο Ρον ήταν αθώος. Έτσι, ο Φρανκ απειλεί τη φύλακα (μάρτυρας στον οποία αναφέρθηκε η Μπόνι) να πει την αλήθεια στο δικαστήριο για τη διαταγή που έλαβε από τον Ζεβιέρ και πως ο Ρον προσπάθησε να το σταματήσει, κάτι το οποίο και κάνει. Η Μπόνι, μαθαίνοντας πως ο Ρον ήταν αθώος και καταλαβαίνοντας πως το έκρυψαν από εκείνην ο Φρανκ και η Αναλίζ, διώχνει τον Φρανκ από το νοσοκομείο, ενώ ο Νέιτ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με την αγωγή, μέχρι να αποδείξει και την εμπλοκή της Μπέρκχεντ. Στο μεταξύ, οι φοιτητές πρέπει να προετοιμαστούν για την τελική εξέτασή τους στο ποινικό δίκαιο και ο Όλιβερ προσπαθεί να τους φτιάξει τη διάθεση με διάφορους τρόπους, ώστε να ξεχαστούν για λίγο από το άγχος τους, ενώ ο Γκάμπριελ αρχίζει να βγαίνει με μία άλλη κοπέλα, κάτι που κάνει τη Μικαέλα να ζηλέψει.


Στο μέλλον: Η Αναλίζ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο της σκηνοθεσίας του θανάτου της και της μετέπειτα εξαφάνισής της. 
849 "Are You the Mole?" Stephen CraggMaisha Closson21 Νοεμβρίου 20192.16[13]

Πριν την αποφοίτηση, η Αναλίζ αποχαιρετά τους φοιτητές της λέγοντάς τους να βάζουν πάνω από όλα τους πελάτες τους και να παλέψουν για ένα δίκαιο δικαστικό σύστημα, ενώ ο Νέιτ υπογράφει την αναβολή της αγωγής μέχρι να γίνει η δίκη του Ζεβιέρ. Οι Μικαέλα, Κόνορ, Άσερ και Όλιβερ τρώνε μανιτάρια που προκαλούν παραισθήσεις ως εορτασμό για την αποφοίτησή τους, ενώ στις ειδήσεις αναφέρεται πως ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης οδήγησε το FBI να ξανανοίξει παλιές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής της δολοφονίας του Σαμ, καθώς πιστεύεται πως ο Γουές δεν έδρασε μόνος. Ο Άσερ κάνει πρόταση γάμου στη Μικαέλα για να έχουν οι δυο τους συζυγική ασυλία, ενώ η Λόρελ τους τηλεφωνεί λέγοντάς τους πως δεν ήταν εκείνη η πληροφοριοδότης και πως η Τίγκαν ήταν αυτή που τη βοήθησε να εξαφανιστεί. Η Μικαέλα καταλαβαίνει πως ο πληροφοριοδότης είναι ο Άσερ, κάτι το οποίο τελικά παραδέχεται και ο ίδιος. Ο Όλιβερ, υπό την επήρεια ακόμα των μανιταριών, κτυπάει τον Άσερ στο κεφάλι με τη μασιά του τζακιού. Ο Άσερ πέφτει κάτω λιπόθυμος αλλά τελικά συνέρχεται και εξηγεί στους υπόλοιπους γιατί μίλησε στο FBI. Όπως αποκαλύπτεται, το FBI απείλησε να συλλάβει τη μητέρα του επειδή γνώριζε για τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα του και δεν είπε τίποτα. Έτσι, ο Άσερ συμφώνησε να μιλήσει για να την προστατέψει και προτείνει και στους υπόλοιπους να κάνουν την ίδια συμφωνία που έκανε κι εκείνος και να φορτώσουν τα πάντα στην Αναλίζ. Ενώ όλοι σκέφτονται τι θα γίνει, ο Άσερ το σκάει από το σπίτι και λίγη ώρα αργότερα, οι Κόνορ και Μικαέλα συλλαμβάνονται για τη δολοφονία του, η οποία έγινε έξω από το διαμέρισμα του Γκάμπριελ. Η Αναλίζ ξεκινά τη διαδικασία εξαφάνισής της.


Στο μέλλον: Ο Γουές εμφανίζεται στην κηδεία της Αναλίζ, ο οποίος με κάποιο τρόπο, φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανός. 
8510 "We're Not Getting Away With It" Sheelin ChokseyTess Leibowitz2 Απριλίου 20202.91[14]

Ο Κόνορ και η Μικαέλα κρατούνται στο τμήμα και η μητέρα του Κόνορ, Παμ, καταφτάνει εκεί αναστατωμένη. Όταν εκείνη φωνάζει στον Όλιβερ να κάνει κάτι, ο Όλιβερ ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Άσερ και συλλαμβάνεται. Τελικά μαθαίνει πως ο Άσερ, όταν έφυγε από το σπίτι, πήγε στη Μπόνι προσπαθώντας να την ηχογραφήσει να λέει κάτι που την ενοχοποιεί, αλλά εκείνη κατάλαβε τον σκοπό του και δεν είπε τίποτα. Έπειτα, ο Φρανκ τον πήγε σπίτι, όπου κάποιος τρίτος τον σκότωσε αργότερα. Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο Όλιβερ αφήνεται ελεύθερος λόγω περιστασιακών αποδεικτικών στοιχείων, αλλά ο Κόνορ και η Μικαέλα παραμένουν υπό κράτηση. Η κατηγορούσα αρχή τους προσφέρει συμφωνία για πέντε χρόνια φυλάκιση αν ομολογήσουν την εμπλοκή τους στα εγκλήματα και καταθέσουν εναντίον της Αναλίζ πως εκείνη ήταν ο εγκέφαλος και διέταξε τη δολοφονία του Σαμ. Αν δεν αποδεχτούν τη συμφωνία, θα πάνε σε δίκη και θα δικαστούν για ισόβια κάθειρξη. Τελικά, οι δυο τους υπογράφουν τη συμφωνία με τον καθένα να θέτει ως όρο πως και οι δύο θα λάβουν την ίδια προστασία, ακόμα κι αν ο άλλος δεν δεχτεί να υπογράψει. Έτσι, αφήνονται ελεύθεροι μέχρι τη δίκη. Ο Νέιτ επισκέπτεται τη Μπόνι για να τη ρωτήσει αν ο Φρανκ ήταν αυτός που σκότωσε τον Άσερ. Έπειτα από μία έντονη συνομιλία, η Μπόνι του λέει πως θα έπρεπε κι εκείνος να παραδοθεί για τη δολοφονία του Ρον και τον διώχνει. Στο μεταξύ, στο Μεξικό, η Αναλίζ υπό το όνομα Τζαστίν, αποφασίζει να σταματήσει να ακολουθεί τους ανθρώπους που τη βοηθούν να εξαφανιστεί κι εν τέλη συλλαμβάνεται από τις Μεξικανικές Αρχές. Πίσω στο δικαστήριο, μετά την απελευθέρωση της Μικαέλα, ο Σόλομον ρωτάει το FBI αν έχουν βρει την Αναλίζ.


Στο παρελθόν: Ο Άσερ δείχνει αναστατωμένος και φοβισμένος που δεν κατάφερε να ηχογραφήσει κάτι ικανοποιητικό από Μπόνι και Φρανκ και πετάει το κινητό του στον τοίχο σπάζοντάς το. Έπειτα, κτυπάει την πόρτα του Γκάμπριελ ζητώντας του να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κι όταν εκείνος αρνείται, του προσφέρει την επιταγή των $64,000 που κέρδισε από το μάθημα της Αναλίζ κατά την τελική εξέταση. 
8611 "The Reckoning" DeMane DavisInda Craig-Galván9 Απριλίου 20202.78[15]
Η Αναλίζ κατηγορείται για διαφυγή από τη χώρα με πλαστά έγγραφα και τίθεται υπό κατ'οίκον περιορισμό μέχρι τη δίκη. Γνωρίζει όμως πως εκκρεμούν κι άλλες κατηγορίες εναντίον της, οι οποίες κρατούνται κρυφές, και προσπαθεί να μάθει ποιες είναι αυτές, κάτι το οποίο καταφέρνει να κάνει με τη βοήθεια της Τίγκαν. Ανάμεσα στις κατηγορίες βρίσκεται και ο εμπρησμός του πατρικού σπιτιού της, μία φωτιά ωστόσο που ξεκίνησε η μητέρα της. Ο Κόνορ και η Μικαέλα ανησυχούν πως όσο καθυστερεί η διαδικασία, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να καταλάβει η Αναλίζ πως συμφώνησαν να καταθέσουν εναντίον της. Τους καλεί στο σπίτι για να το επιβεβαιώσει και παρόλο που εκείνοι δεν θέλουν να πάνε, το FBI τους λέει πως πρέπει να το κάνουν. Η Οφήλια συμβουλεύει την Αναλίζ για μία φορά να φροντίσει τον εαυτό της και να μην τη νοιάζει για τους άλλους, ενώ η Αναλίζ της λέει για τη σχέση της με την Ηβ. Μέσω αναδρομικών σκηνών, βλέπουμε πως ο Άσερ κάλεσε την Κλόι από το τηλέφωνο του Γκάμπριελ για να της πει πως η Μικαέλα, ο Κόνορ και ο Όλιβερ ανακάλυψαν πως εκείνος είναι ο πληροφοριοδότης. Έπειτα, βιντεοσκοπεί ένα βίντεο αλλά πριν προλάβει να το στείλει, δέχεται την επίθεση από τον δολοφόνο του. Ο Γκάμπριελ άκουσε τη φασαρία και μέσω της χαραμάδας της πόρτας του βλέπει μία γυναίκα να φεύγει μετά την επίθεση. Πιστεύοντας πως η Λόρελ επέστρεψε, νομίζει πως αυτή ήταν που επιτέθηκε στον Άσερ και πηγαίνει να το καταθέσει. Όταν κατηγορεί τη Λόρελ, καλείται η πράκτορας Πόλοκ του FBI η οποία είναι επικεφαλής της υπόθεσης της Λόρελ. Ο Γκάμπριελ μένει έκπληκτος όταν τη βλέπει καθώς αναγνωρίζει πως αυτή επιτέθηκε στον Άσερ κι όταν επιστρέφει στο διαμέρισμά του, λέει στους υπόλοιπους πως το FBI σκότωσε τον Άσερ. 
8712 "Let's Hurt Him" Janice CookeDaniel Robinson & Matthew Cruz16 Απριλίου 20202.81[16]
Η Εισαγγελία ζητά η καταδίκη της Αναλίζ, αν καταδικαστεί, να είναι η θανατική ποινή, κάτι το οποίο η Αναλίζ και η Τίγκαν προσπαθούν να αντιστρέψουν. Ο Κόνορ και η Μικαέλα δεν νιώθουν καλά με την ιδέα πως η Αναλίζ μπορεί να εκτελεστεί λόγω της συμφωνίας που έκαναν να καταθέσουν εναντίον της και αποφασίζουν να πάνε να τη βρουν. Της λένε πως ο Γκάμπριελ είδε την πράκτορα του FBI να σκοτώνει τον Άσερ και πως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αυτό το στοιχείο, ώστε να απαλλαχθούν από τις κατηγορίες της δολοφονίας του Άσερ και κατά συνέπεια, να μην χρειαστεί να καταθέσουν εναντίον της. Η Αναλίζ ωστόσο δεν θέλει να θέσει και τη ζωή του Γκάμπριελ σε κίνδυνο κι έτσι επιλέγει να παραδώσει την ηχογράφηση της συνομιλίας της με τους Κόνορ και Μικαέλα. Ως αποτέλεσμα, αποφασίζεται να απορριφθεί το αίτημα για τη θανατική ποινή και να επανεξεταστούν τα νέα στοιχεία καθώς και όλες οι συμφωνίες, αφού μπορεί να υπογράφηκαν υπό πίεση ή εκβιασμό. Οι Κόνορ και Μικαέλα συλλαμβάνονται εκ νέου. Στο μεταξύ, ο Φρανκ παρακολουθεί την πράκτορα Πόλακ για να βεβαιωθούν αν ο Γκάμπριελ λέει αλήθεια, κι αυτή τον οδηγεί στον Ζεβιέρ. Ο Φρανκ απαγάγει τον Ζεβιέρ και τον βασανίζει, αλλά η Αναλίζ του λέει να μην τον σκοτώσει ώστε να τον χρησιμοποιήσουν ως μάρτυρα στη δίκη της. Επίσης, προσπαθώντας να φέρουν και πάλι τον Νέιτ με το μέρος τους, του λένε πως το FBI σκότωσε τον Άσερ και τον αφήνουν να «ανακρίνει» τον Ζεβιέρ. Όταν ο Ζεβιέρ ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του Νέιτ με εντολή της κυβερνήτριας, ο Νέιτ τον σκοτώνει για να μην μπορέσει η Αναλίζ να τον χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα. Η Βίβιαν επισκέπτεται την Αναλίζ για να της πει πως αυτός που ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον της ήταν η Χάνα, η αδελφή του Σαμ. Η Αναλίζ δεν ξαφνιάζεται αφού γνωρίζει πως η Χάνα τη μισεί, αλλά η Βίβιαν συνειδητοποιεί πως η Αναλίζ δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο αυτού του μίσους. 
8813 "What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time?" Dawn WilkinsonRicardo C. Lira30 Απριλίου 20202.77[17]

Έχοντας σκοτώσει τον Ζεβιέρ, ο Νέιτ λέει στον Φρανκ να μην ξεφορτωθεί το πτώμα γιατί έχει κάποιο σχέδιο στα σκαριά. Ο Φρανκ, αν και ανησυχεί πως ο Νέιτ θα τον κατηγορήσει για τον Ζεβιέρ, τελικά υπακούει. Ο Νέιτ ερευνά την Πόλοκ και βεβαιώνεται πως είναι βρώμικη και πως αυτή ευθύνεται, μεταξύ άλλων, και για το ατύχημα που είχε η Μπόνι. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες στα χέρια του, πάει στον πράκτορα Λάνφορντ και του λέει πως η Πόλακ δουλεύει για τους Καστίγιο, ζητώντας του να την ερευνήσει. Ο Λάνφορντ το κάνει κι αφού επιβεβαιώνει όσα του είπε ο Νέιτ, θέτει την Πόλακ υπό κράτηση. Στο μεταξύ, το FBI ανακαλεί τις συμφωνίες των Κόνορ και Μικαέλα μετά την ηχογραφημένη συνομιλία που είχαν με την Αναλίζ, και τους προσφέρει καινούριες αν καταθέσουν περισσότερες πληροφορίες για την Αναλίζ. Και οι δύο απορρίπτουν τη νέα συμφωνία και αφήνονται ελεύθεροι, διατηρώντας φαινομενικά τις αρχικές τους συμφωνίες. Ωστόσο, ο Κόνορ ομολογεί στον Όλιβερ πως δέχτηκε τη νέα συμφωνία και είπε ψέματα για αυτό στη Μικαέλα. Η Βίβιαν πείθει τον Γκάμπριελ να φύγει από τη Φιλαδέλφεια, αφού πρώτα λέει στην Αναλίζ πως ο Σαμ και η Χάνα είχαν αιμομικτική σχέση. Αν και η Αναλίζ σοκάρεται με την αποκάλυψη, κατά βάθος ξέρει πως μπορεί να είναι αλήθεια γι'αυτό και αρχίζει να το ερευνά μαζί με την Τίγκαν. Ψάχνοντας το παρελθόν της Χάνα, ανακαλύπτουν πως η Χάνα απουσίαζε από το σχολείο για 83 μέρες, πιθανόν λόγω εγκυμοσύνης. Από τις ημερομηνίες υποπτεύεται πως το παιδί που γέννησε μπορεί να είναι ο Φρανκ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει μέσω τεστ DNA. Στη συνέχεια, ενημερώνει τη Μπόνι πως ο Φρανκ είναι το παιδί της Χάνα και του Σαμ.


Στο παρελθόν: Το 2005, λίγο μετά το ατύχημα της Αναλίζ όπου έχασε το παιδί της, βλέπουμε τον Σαμ να επιχειρεί να επιστρέψει στη ζωή της Βίβιαν και να θέλει να γνωρίσει τον Γκάμπριελ. Οι δυο τους κοιμούνται μαζί αλλά τελικά η Βίβιαν του λέει πως δεν τον θέλει στη ζωή του Γκάμπριελ. Μέσω των συνομιλιών τους, αποκαλύπτεται πως ο Σαμ κρύβει κάποιο συναισθηματικό πόνο για τον οποίο κανένας δεν γνωρίζει. Στο μεταξύ, ο Φρανκ απειλεί τη Βίβιαν με τη ζωή του Γκάμπριελ αν δεν παραμείνει μακριά από τον Σαμ, ενώ ο Σαμ αναγκάζει τον Φρανκ να χωρίσει τη Μπόνι, αποκαλύπτοντάς του πως η Μπόνι είναι θύμα κακοποίησης και πείθοντάς τον πως η σχέση μαζί του δε θα της κάνει καλό. 
8914 "Annalise Keating Is Dead" John TerleskySarah L. Thompson & Tess Leibowitz7 Μαΐου 20202.69[18]
Η δίκη της Αναλίζ ξεκινάει με τη Λόρελ να καλείται ως μάρτυρας-έκπληξη για να δυσφημίσει την Τίγκαν ως δικηγόρο της Αναλίζ, αφού ήταν εκείνη που τη βοήθησε να εξαφανιστεί. Η Αναλίζ αποδέχεται να απομακρυνθεί η Τίγκαν και αναλαμβάνει η ίδια την υπεράσπισή της. Στο εδώλιο, η Αναλίζ επιτίθεται στην αξιοπιστία της Μικαέλα αποκαλύπτοντας πως λέει ψέματα για την απέλαση του Σάιμον Ντρέικ, αλλά και στον Κόνορ για τα ψέματα που είπε τα τελευταία χρόνια, αφού πρώτα βάζει τον Φρανκ να του αποκαλύψει πως η Μικαέλα υπέγραψε καλύτερη συμφωνία. Όταν ο Κόνορ ρωτάει τη Μικαέλα αν ισχύει, εκείνη το αρνείται. Η Αναλίζ συναντά τη Λόρελ με σκοπό να την πείσει να πει την αλήθεια, αλλά η Λόρελ αρνείται να το κάνει για να προστατέψει τον Κρίστοφερ. Επιπρόσθετα, η Αναλίζ απειλεί τη Χάνα πως αν δεν καταθέσει υπέρ της, τότε θα αποκαλύψει την αλήθεια που αφορά τον Φρανκ. Η Χάνα συμφωνεί με αντάλλαγμα η Αναλίζ να παραδεχτεί δημοσίως πως σκότωσε τον Σαμ. Πίσω στο δικαστήριο, η Λόρελ καταθέτει τελικά υπέρ της Αναλίζ, λέγοντας πως ο Γουές έδρασε μόνος και πως εκείνη πιέστηκε από τον Πράκτορα Λάνφορντ να ψευδομαρτυρήσει. Μικαέλα και Κόνορ επιτίθεναι στη Λόρελ για την κατάθεσή της και πάνω στην ένταση, η Μικαέλα αποκαλύπτει πως όντως έκανε καλύτερη συμφωνία. Παρά την κατάθεση της Λόρελ, ο Νέιτ δεν έχει ακόμα καταθέσει και η Αναλίζ θέλει να σιγουρέψει τη νίκη της. Έτσι, αποδέχεται τον όρο της Χάνα αλλά, λίγο αργότερα, βρίσκεται νεκρή, από πιθανή αυτοκτονία. Η Αναλίζ υποπτεύεται την κυβερνήτρια, αλλά η Μπόνι λέει πως μπορεί να το έκανε ο Φρανκ, αφού λίγο νωρίτερα του αποκάλυψε την αλήθεια για τους γονείς του. Στο μεταξύ, η είδηση πως ο Ζεβιέρ είναι νεκρός αναμεταδίδεται παντού και ο Νέιτ προσεγγίζει τον Χόρχε Καστίγιο λέγοντάς του πως ο γιος του είναι νεκρός και πως υπεύθυνη για αυτό είναι πιθανότατα η κυβερνήτρια, με σκοπό να τον πείσει να καταθέσει εναντίον της. 
9015 "Stay" Stephen CraggPeter Nowalk14 Μαΐου 20203.20[19]

H δίκη της Αναλίζ συνεχίζεται με μάρτυρα τον Χόρχε, ο οποίος καταθέτει εναντίον της, πιθανότατα με εντολή της κυβερνήτριας. Αργότερα, δολοφονείται στη φυλακή, πιθανότατα με εντολή της Λόρελ. Ο Γκάμπριελ εμφανίζεται στο δικαστήριο και η Αναλίζ πιστεύει πως είναι ο μάρτυρας-έκπληξη. Ο Φρανκ πηγαίνει στο διαμέρισμα του Γκάμπριελ προσφέροντάς του χρήματα, ώστε να μην καταθέσει εναντίον της Αναλίζ. Για να τον πείσει, του λέει την αλήθεια για τον Σαμ και τη Λάιλα, πως δηλαδή ο Σαμ τον έβαλε να σκοτώσει τη Λάιλα, η οποία ήταν έγκυος. Αργότερα, βλέπουμε πως ο Γκάμπριελ παίρνει τα χρήματα και φεύγει για να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή. Ο Όλιβερ προσπαθεί να πείσει τον Κόνορ να πιέσει για καλύτερη συμφωνία, αλλά ο Κόνορ δεν θέλει να το κάνει. Όταν ο Λάντφορντ τον καλεί για να του προσφέρει καλύτερη συμφωνία, καταλαβαίνει πως για αυτό ευθύνεται ο Όλιβερ. Όταν τον ρωτάει στο σπίτι με ποιο αντάλλαγμα του εξασφάλισε καλύτερη συμφωνία, ο Όλιβερ του λέει πως θα καταθέσει εναντίον της Αναλίζ. Ο Κόνορ δεν το δέχεται και του λέει πως δεν υπέγραψε την συμφωνία, ενώ έχει ήδη υποβάλει κι αίτηση διαζυγίου. Πίσω στη δίκη, η Αναλίζ στριμώχνει την κυβερνήτρια με τη βοήθεια μίας ηχογραφημένης συζήτησης μεταξύ Χάνας και Ζεβιέρ, την οποία εξασφάλισε ο Φρανκ, ενώ ο Νέιτ αποφασίζει να καταθέσει υπέρ της Αναλίζ αποκαλύπτοντας πως η πράκτορας Πόλοκ σκότωσε τον Άσερ και πως το FBI του προσέφερε $20 εκατομμύρια για να καταθέσει εναντίον της Αναλίζ. Αργότερα, εξηγεί στην Αναλίζ τον λόγο που τη βοήθησε, οι δυο τους συμφιλιώνονται και, πριν την αποχαιρετήσει, της δίνει τη γραπτή κατάθεση του Γουές, την οποία η Αναλίζ καίει. Αργότερα, βλέπουμε τον Νέιτ να ανοίγει ένα κέντρο δικαιοσύνης προς τιμήν του πατέρα του. Στην τελική της αγόρευση, η Αναλίζ αποφασίζει να ομολογήσει τα πραγματικά της εγκλήματα και λάθη στους ενόρκους, δείχνοντας για πρώτη φορά ποια πραγματικά είναι· ένας κακός άνθρωπος, αλλά όχι δολοφόνος. Οι ένορκοι βρίσκουν την Αναλίζ αθώα από όλες τις κατηγορίες. Ο Κόνορ συλλαμβάνεται για να εκτίσει την ποινή του και πριν το κάνει, επιστρέφει τη βέρα του στον Όλιβερ ευχαριστώντας τον που του έδειξε τι σημαίνει αγάπη. Η Μικαέλα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Όλιβερ αλλά εκείνος την απομακρύνει, κάτι που κάνει και η Λόρελ. Η Μικαέλα κατάφερε να μην φυλακιστεί, αλλά έχει χάσει όλους τους φίλους της. Στη συνέντευξη τύπου που ακολουθεί τη δίκη, ο Φρανκ πυροβολεί και σκοτώνει την Μπέκχερντ αλλά στην ανταλλαγή πυρών που ακολουθεί σκοτώνεται τόσο εκείνος όσο και η Μπόνι, η οποία προσπάθησε να τον σταματήσει και βρέθηκε στη μέση.


Στο μέλλον: Αποκαλύπτεται πως η κηδεία της Αναλίζ λαμβάνει χώρα χρόνια μετά, όπου μέσω αναδρομικών σκηνών κατά τη διάρκεια της επικήδειου ομιλίας της Ιβ, βλέπουμε πως η Αναλίζ έζησε μια ευτυχισμένη ζωή (υπονοείται στο πλευρό της Τίγκαν). Ανάμεσα στους παρευρισκομένους βρίσκονται η Λόρελ με τον Κρίστοφερ, ο οποίος μεγαλώνοντας είναι ίδιος ο πατέρας του, αλλά και ο Κόνορ μαζί με τον Όλιβερ, οι οποίοι είναι ακόμα μαζί. Σε άλλη σκηνή, βλέπουμε πως η Μικαέλα ορκίζεται ως δικαστής όπως είχε ονειρευτεί. Τέλος, βλέπουμε τον Κρίστοφερ Καστίγιο να εισέρχεται στο Πανεπιστήμιο του Μίντλτον ως καθηγητής ποινικού δικαίου, ονομάζοντας το μάθημα How to Get Away With Murder προς τιμήν της Αναλίζ, την οποία θεωρεί μέντορά του. 

Παραγωγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ανάπτυξη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το ABC ανανέωσε τη σειρά How to Get Away with Murder για έκτο κύκλο επεισοδίων στις 10 Μαΐου 2019.[2] Έπειτα από κάποιες φήμες πως ο κύκλος θα ήταν και ο τελευταίος της σειράς, επήλθε η επιβεβαίωση για αυτό στις 11 Ιουλίου 2019.[3]

Σενάριο[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πέρα από το πλάνο ο κύκλος να συνεχίσει από το σημείο όπου τελείωσε ο προηγούμενος κύκλος με την εξαφάνιση της Λόρελ Καστίγιο και του γιου της Κρίστοφερ, προορίζονταν να απεικονιστούν κι άλλες ιστορίες κατά τη διάρκεια του έκτου κύκλου συμπεριλαμβανομένων του παρελθόντος της Τίγκαν, του πατέρα της Μικαέλα και της σχέσης του με την Αναλίζ, της ζωής της Βίβιαν Μάντοξ, πρώην συζύγου του Σαμ και μητέρας του Γκάμπριελ, και άλλων.[20] Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Πίτερ Νόγουολκ, «Κάθε έγκλημα [που έχει διαπραχθεί] θα επανέλθει για να στοιχειώσει, να απαντηθεί και να πληρωθεί» και «κάθε χαρακτήρας θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι πρόθυμος να κάνει και αν θα προδώσει τους υπόλοιπους».[21]

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα TVLine, ένα διαφορετικό μυστήριο θα προκύψει μέχρι το τέλος της πρεμιέρας του κύκλου. «Θα υπάρχει μία σκηνή από το μέλλον στο πρώτο επεισόδιο», μοιράστηκε ο Νόγουολκ. «Είναι ένα μυστήριο πολύ μεγάλο, το μεγαλύτερο που κάναμε ως τώρα. Μας κάνει να επιβιβαζόμαστε σε ένα τρένο μεγάλης ταχύτητας καθώς κατευθυνόμαστε προς το τέλος της σειράς». Στο μεταξύ, η Αναλίζ βρίσκεται «σε άσχημη κατάσταση» μετά την εξαφάνιση της Λόρελ και ο Νόγουολκ λέει: «θα δούμε ποια είναι η εκδοχή της κατάρρευσης για την Αναλίζ». Επιπλέον, η συνεχιζόμενη έρευνα του FBI για την Αναλίζ και την ομάδα της «είναι στο επίκεντρο» με τον Νόγουολκ να λέει: «Ξεκάθαρα, γνωρίζουν πολλά. Το ερώτημα είναι, έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται για να τους προσάψουν κατηγορίες; Και ποιους πρόκειται να κατηγορήσουν;». Επιπρόσθετα, ένας από τους βιολογικούς γονείς της Μικαέλα θα εμφανιστεί σε μία ιστορία την οποία ο Νόγουολκ περιγράφει ως «πολύ απρόσμενη, αλλά επίσης πολύ συναισθηματική και με εκπλήξεις. Δεν θεωρώ πως ο γονιός είναι κάποιος που θα περιμένει κανείς».[22]

Κάστινγκ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Όλο το βασικό καστ από τον προηγούμενο κύκλο επιστρέφει, πέραν δύο. Ο Τίμοθι Χάτον αποχωρεί οριστικά έπειτα από τον θάνατο του χαρακτήρα του στον πέμπτο κύκλο,[23] ενώ η Κάρλα Σόουζα, η οποία ενσάρκωνε τη Λόρελ Καστίγιο από την αρχή της σειράς, αποχωρεί και εμφανίζεται σε κάποια μόνο επεισόδια, έπειτα από την εξαφάνιση του χαρακτήρα της και του γιου της στο φινάλε του προηγούμενου κύκλου.[24]

Σε μία συνέντευξή του στην ιστοσελίδα TV Insider, ο Νόγουολκ αποκάλυψε πως η Μάρσα Στέφανι Μπλέικ θα εμφανιζόταν ως γκεστ στον έκτο κύκλο σε έναν «πολύ μυστήριο ρόλο»,[21] ο οποίος αργότερα αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του Σαμ και μητέρα του Γκάμπριελ, Βίβιαν Μάντοξ.[25] Τον Οκτώβριο του 2019, ο Κας Ανβάρ προστέθηκε στο υποστηρικτικό καστ ως Ρόμπερτ Σιέι, «έναν εσωτερικό δικηγόρο μίας δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών».[26] Τον Ιανουάριο του 2020, ανακοινώθηκε πως η Λόρεν Μπόουλς προσλήφθηκε για τον ρόλο της δικηγόρου Ντιάνα Μόντες,[27] ενώ τον Μάρτιο του 2020, ανακοινώθηκε η πρόσληψη της Αν-Μαρί Τζόνσον στον ρόλο της Κέντρα Στράους, μίας «σικ, ισχυρής δικηγόρου υπεράσπισης», και η επιστροφή της Σίσελι Τάισον.[28]

Υποδοχή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κριτικές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η σελίδα συλλογής κριτικών Rotten Tomatoes δίνει στον έκτο κύκλο ποσοστό αποδοχής 80%, βασισμένο σε πέντε κριτικές.[29]

Γράφοντας την κριτική της για το πρώτο επεισόδιο του κύκλου, η Μορίν Λι Λένκερ από το Entertainment Weekly επαίνεσε την ερμηνεία της Βαϊόλα Ντέιβις γράφοντας: «Δεν πρόκειται να κουραστούμε ποτέ να τη βλέπουμε να ερμηνεύει εβδομάδα με εβδομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, είναι ίσως αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από αυτή τη σειρά».[30] Η Κάιλα Κουμάρι Ουπαντάγια από το The A.V. Club, βαθμολόγησε το πρώτο επεισόδιο με «B+» δηλώνοντας: «Θα έβγαζε νόημα για [τη σειρά] να βγει τελείως εκτός τροχιάς για μία τελευταία φορά στον τελευταίο της κύκλο, ειδικά καθώς επιχειρεί να μπλέξει μαζί κάθε ιστορία που παραμένει ανοικτή. Αλλά ίσως αυτός να είναι ο κύκλος όπου η σειρά δεν θα χάσει την ταυτότητά της μέσα στην ίδιά της την τρέλα».[31]

Τηλεθέαση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

No. Τίτλος Ημερομηνία προβολής Τηλεθέαση/Μερίδιο (18-49) Τηλεθεατές (εκατομμύρια) DVR (18-49) DVR τηλεθεατές (εκατομμύρια) Σύνολο
(18-49)
Σύνολο τηλεθεατών (εκατομμύρια)
1 Say Goodbye 26 Σεπτεμβρίου 2019 0.6/3 2.43[5] 0.6 1.98 1.2 4.41[32]
2 Vivian's Here 3 Οκτωβρίου 2019 0.5/3 2.56[6] 0.6 1.85 1.1 4.41[33]
3 Do You Think I'm a Bad Man? 10 Οκτωβρίου 2019 0.5/3 2.23[7] 0.6 1.79 1.1 4.02[34]
4 Hate the World 17 Οκτωβρίου 2019 0.4/2 2.10[8] 0.6 1.76 1.0 3.86[35]
5 We're All Gonna Die 24 Οκτωβρίου 2019 0.5/3 2.25[9] 0.5 1.76 1.0 4.01[36]
6 Family Sucks 31 Οκτωβρίου 2019 0.4/2 2.16[10] 0.5 1.71 0.9 3.86[37]
7 I'm the Murderer 7 Νοεμβρίου 2019 0.4/2 2.21[11] 0.6 1.92 1.0 4.13[38]
8 I Want to Be Free 14 Νοεμβρίου 2019 0.5/2 2.28[12] 0.5 1.73 1.0 4.01[39]
9 Are You the Mole? 21 Νοεμβρίου 2019 0.4/2 2.16[13] 0.6 1.72 1.0 3.88[40]
10 We're Not Getting Away With It 2 Απριλίου 2020 0.6/3 2.91[14] 0.6 1.78 1.2 4.70[41]
11 The Reckoning 9 Απριλίου 2020 0.6/3 2.78[15] 0.5 1.75 1.1 4.53[42]
12 Let's Hurt Him 16 Απριλίου 2020 0.6/3 2.81[16] 0.5 1.57 1.1 4.38[43]
13 What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? 30 Απριλίου 2020 0.6/4 2.77[17] 0.6 1.78 1.2 4.54[44]
14 Annalise Keating Is Dead 7 Μαΐου 2020 0.5/3 2.69[18] 0.6 1.70 1.1 4.39[45]
15 Stay 14 Μαΐου 2020 0.7/4 3.20[19] 0.5 1.71 1.2 4.91[46]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «How to Get Away with Murder (abc) listings». The Futon Critic. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  2. 2,0 2,1 Petski, Denise (10 Μαΐου 2019). «'How To Get Away With Murder' Renewed For Season 6 By ABC». Deadline Hollywood. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 10 Μαΐου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  3. 3,0 3,1 Petski, Denise· Andreeva, Nellie (11 Ιουλίου 2019). «'How To Get Away With Murder' To End With Season 6 On ABC». Deadline Hollywood. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Ιουλίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  4. «'How To Get Away With Murder' & 'Black-Ish': Full-Season Orders At ABC». Deadline Hollywood. 9 Οκτωβρίου 2014. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 24 Οκτωβρίου 2014. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  5. 5,0 5,1 Rejent, Joseph (27 Σεπτεμβρίου 2019). «'Young Sheldon' adjusts up, 'A Million Little Things' and 'Evil' adjust down: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 28 Σεπτεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 
  6. 6,0 6,1 Rejent, Joseph (4 Οκτωβρίου 2019). «Thursday Night Football adjusts up, 'A Million Little Things' adjusts down: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 5 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2019. 
  7. 7,0 7,1 Rejent, Joseph (11 Οκτωβρίου 2019). «'Grey's Anatomy' and 'Evil' adjust up: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019. 
  8. 8,0 8,1 Rejent, Joseph (18 Οκτωβρίου 2019). «'Young Sheldon' and 'Legacies' adjust up, 'How to Get Away with Murder' adjusts down: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 18 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019. 
  9. 9,0 9,1 Rejent, Joseph (25 Οκτωβρίου 2019). «'Law & Order: SVU' adjusts down: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 25 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2019. 
  10. 10,0 10,1 Rejent, Joseph (1 Νοεμβρίου 2019). «NFL adjusts up, 'The Good Place' adjusts down: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 1 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2019. 
  11. 11,0 11,1 Rejent, Joseph (8 Νοεμβρίου 2019). «Chargers vs. Raiders adjusts up: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 8 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2019. 
  12. 12,0 12,1 Rejent, Joseph (15 Νοεμβρίου 2019). «Thursday Night Football and 'Superstore' adjust up: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 15 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2019. 
  13. 13,0 13,1 Rejent, Joseph (22 Νοεμβρίου 2019). «'Grey's Anatomy,' 'Legacies,' and 'Law & Order: SVU' adjust up: Thursday final ratings». TV by the Numbers. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 22 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019. 
  14. 14,0 14,1 Pucci, Douglas (4 Απριλίου 2020). «Thursday Final Ratings: Season-Bests for All Time Slots in CBS Prime Time Featuring 'Man with a Plan' Return and 'Broke' Debut». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 10 Απριλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 26 Απριλίου 2020. 
  15. 15,0 15,1 Pucci, Douglas (10 Απριλίου 2020). «Thursday Final Ratings: 'Station 19' on ABC Hits New Series-Highs in Total Viewers and Adults 18-49». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Απριλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 26 Απριλίου 2020. 
  16. 16,0 16,1 Pucci, Douglas (17 Απριλίου 2020). «Thursday Final Ratings: 'Disney Family Singalong' Dominates and Scores ABC's Best Time Slot Performance of the Season Among Adults 18-49». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 26 Απριλίου 2020. 
  17. 17,0 17,1 Metcalf, Mitch (1 Μαΐου 2020). «Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 4.30.2020». Showbuzz Daily. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 14 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 1 Μαΐου 2020. 
  18. 18,0 18,1 Metcalf, Mitch (8 Μαΐου 2020). «Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.7.2020». Showbuzz Daily. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 8 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 8 Μαΐου 2020. 
  19. 19,0 19,1 Metcalf, Mitch (15 Μαΐου 2020). «Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.14.2020». Showbuzz Daily. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 15 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 15 Μαΐου 2020. 
  20. Nowalk, Peter. «Week 2 in writers room and we have answers». Instagram. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  21. 21,0 21,1 Maloney, Michael (29 Αυγούστου 2019). «'How To Get Away With Murder' Casts 'When They See Us' Marsha Stephanie Blake for Season 6». TV Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Αυγούστου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  22. Webb Mitovitch, Matt (4 Σεπτεμβρίου 2019). «Fall TV Preview 2019: Spoilers on 37 Returning Favorites». TV Line. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Σεπτεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  23. ABC (2019-07-11). ABC’s ‘How to Get Away with Murder’ Concludes With a Killer Sixth Season. Δελτίο τύπου. Ανακτήθηκε στις 2020-09-02. Αρχειοθετήθηκε 2019-08-11 στο Wayback Machine. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Αυγούστου 2019. Ανακτήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. 
  24. Michael Ausiello (27 Σεπτεμβρίου 2019). «How to Get Away With Murder Final Season Twist: Original Cast Member Quietly Exits as Series Regular». TVLine. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  25. Iannucci, Rebeca (3 Οκτωβρίου 2019). «HTGAWM Recap: Dirty Little Secret». TVLine. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. 
  26. Denise Petski (11 Οκτωβρίου 2019). «'How To Get Away With Murder' Casts Cas Anvar; Raymond Lee Joins 'Prodigal Son'». Deadline Hollywood. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  27. Iannucci, Rebecca (24 Ιανουαρίου 2020). «HTGAWM Season 6 Adds True Blood's Lauren Bowles for Final Episodes». TVLine. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 19 Μαρτίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  28. N'Duka, Amanda (26 Μαρτίου 2020). «'How To Get Away With Murder': Anne-Marie Johnson To Recur, Cicely Tyson Returning For Final Season». Deadline Hollywood. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 27 Μαρτίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  29. «HOW TO GET AWAY WITH MURDER: SEASON 6». Rotten Tomatoes. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  30. Lenker, Maureen Lee (26 Σεπτεμβρίου 2019). «'How to Get Away with Murder' premiere recap: Let the past die. Kill it if you have to». Entertainment Weekly. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 21 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  31. Upadhyaya, Kayla Kumari (26 Σεπτεμβρίου 2019). «At the beginning of the end, How To Get Away With Murder plays to its strengths». The A.V. Club. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 14 Νοεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  32. Pucci, Douglas (8 Οκτωβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'Stumptown' Tops Freshman Series Premieres in Overall Raw Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 11 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  33. Pucci, Douglas (15 Οκτωβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'Emergence' Leads Broadcast Network Telecasts in Viewer Percentage Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 1 Ιανουαρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  34. Pucci, Douglas (23 Οκτωβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'Charmed' Season Premiere Tops Broadcast Network Telecasts in Viewer Percentage Boosts». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  35. Pucci, Douglas (30 Οκτωβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'Nancy Drew' and 'Riverdale' Top Broadcast Network Telecasts in Adults 18-49 Percentage Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 29 Απριλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  36. Pucci, Douglas (6 Νοεμβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'Supergirl' Leads Broadcast Network Entries in Adults 18-49 Percentage Lifts». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 29 Απριλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  37. Pucci, Douglas (13 Νοεμβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'This Is Us' Tops All in Raw Viewer and Demo Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  38. Pucci, Douglas (19 Νοεμβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'The Little Mermaid Live!' Ranks in Top Ten of Adults 18-49 Raw Gainers». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 21 Ιουλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  39. Pucci, Douglas (26 Νοεμβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'CMA Awards' Among Top 25 Broadcast Network Total Viewer Raw Gainers». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  40. Pucci, Douglas (4 Δεκεμβρίου 2019). «Live+7 Weekly Ratings: 'How to Get Away with Murder' Fall Finale Tops Broadcast Network Telecasts in Adults 18-49 Percentage Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  41. Pucci, Douglas (15 Απριλίου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: ABC Claims Four of the Top Eight Raw Gainers in Adults 18-49 Including 'The Good Doctor' Third Season Finale». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Απριλίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  42. Pucci, Douglas (21 Απριλίου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: 'Jersey Shore: Family Vacation' and 'Better Call Saul' Lead All Cable Telecasts in Raw Gains». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Ιουνίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  43. Pucci, Douglas (29 Απριλίου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: 'Disney Family Singalong' Leads All Unscripted Offerings in Raw Lifts». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Ιουνίου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  44. Pucci, Douglas (15 Μαΐου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: 'Blue Bloods' Final Two Episodes of its Tenth Season Lead in Raw Viewer Gains for Each Respective Week». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 15 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  45. Pucci, Douglas (19 Μαΐου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: 'The Rookie' Tops the Week's Season Finale Telecasts in Raw Adults 18-49 Gains, More Than Doubling its Same-Day Demo Delivery». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 
  46. Pucci, Douglas (29 Μαΐου 2020). «Live+7 Weekly Ratings: '9-1-1' Third Season Finale Leads All Telecasts in Total Viewer Lifts». Programming Insider. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]