Hell Energy

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
HELL ENERGY
ΤύποςΕνεργειακό ποτό
ΚατασκευαστήςHell Energy LTD
Χώρα προέλευσηςΟυγγαρία
Εισήλθε2006
ΠαραλλαγέςHELL Classic
HELL Strong Apple
HELL Strong Red Grape
HELL Strong Cola
HELL Multivitamin
HELL Zero
HELL Summer Cool
HELL Ice Cool
HELL Magnum
HELL Strong Focus
Ιστοσελίδαwww.hellenergy.com

Η Hell Energy είναι δημοφιλής μάρκα ενεργειακού ποτού που διανέμεται κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία. Η Hell Energy Ltd ιδρύθηκε στην Ουγγαρία τον Απρίλιο του 2006 ως ιδιωτική εταιρεία. Μέσα σε τρία χρόνια κατέστη ηγέτης της αγοράς στην Ουγγαρία.[1] Ένα σημαντικό ορόσημο για τη δημοτικότητα της μάρκας ήταν η διετής χορηγία με την Ομάδα της Φόρμουλα 1 AT&T Γουίλιαμς, όπου η Hell Energy κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τομέα των ενεργειακών ποτών που εισήλθε στον κόσμο του Αγώνα της Φόρμουλα 1. Η Hell Energy είναι πλέον ηγέτης στην αγορά της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σλοβακίας, της Κύπρου και του Αζερμπαϊτζάν[2] και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.[3] Η Hell Energy έχει έδρα στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία και επίσης στην Κύπρο.

Η Hell Energy είναι ο οικοδόμος και ιδιοκτήτης του Πάρκου Άβαλον, ενός θερέτρου, σπα και κέντρου εκδηλώσεων στο Μίσκολτς-Ταπόλτσα, θέρετρο που ανήκει στο Μίσκολτς. Το Άβαλον κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων χρυσών μεταλλίων σε τρεις κατηγορίες στα World Luxury Hotel Awards. Έλαβε την διεθνώς αναγνωρισμένη ταξινόμηση 5 αστέρων στα Διεθνή Βραβεία Ξενοδοχείων.[4]

Συστατικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η περιεκτικότητα ενός μόνο κουτιού Hell Energy είναι 75 mg/250 ml (30 mg/100 ml

Προώθηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2018, η Hell Energy προσέλαβε τον Μπρους Γουίλις ως πρεσβευτή της μάρκας.[5]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «The HELL won the MagyarBrands award this year again». Trade Magazin. 17 Νοεμβρίου 2015. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 5 Οκτωβρίου 2016. Ανακτήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2015. 
  2. «Energy for the energy drink». ABB. 5 Νοεμβρίου 2015. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 8 Δεκεμβρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2015. 
  3. «Hell Energy drink company to invest HUF 25-30 bln in Hungary». Budapest Business Journal. 22 Φεβρουαρίου 2016. Ανακτήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2016. 
  4. «Avalonpark.hu / Awards». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Μαρτίου 2019. Ανακτήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018. 
  5. «Bruce Willis is the new face of Hungarian Hell Energy». Media Marketing. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουνίου 2018. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]