Baby Jake

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Baby Jake
ΕίδοςΣειρά κινουμένων σχεδίων
ΔημιουργοίΣάιμον Τέυλορ
ΠρωταγωνιστέςΜπεθ Τσάλμερς
Μάρσελ ΜακΚάλλα
Τερέζα Γκάλαγκερ
Ντέιβιντ Χολτ
Έμμα Τέιτ
Μουσική τίτλωνNumberblocks
ΧώραΗνωμένο Βασίλειο
Αριθμός κύκλων3
Αριθμός επεισοδίων60+
Παραγωγή
Διάρκεια5 ανά επεισόδιο
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςCBeebies
Προβολή23 Ιανουάριος 2017
Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Ιστοσελίδαhttp://numberblocks.tv/

Το Baby Jake είναι βρετανικό παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε να μεταδίδεται στις 4 Ιουλίου 2011[1].

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζει τον Τζέικ, ένα εννιάμηνο μωρό. Ο Τζέικ είναι ο μικρότερος από τα δέκα παιδιά που ζουν σε έναν ανεμόμυλο μαζί με τους γονείς τους. Κάθε επεισόδιο χαρακτηρίζει τον Τζέικ να ξεκινάει μια περιπέτεια με πλήθος μαγικών χαρακτήρων που μπορεί να περιλαμβάνουν τον Πένγκι Κουίν τον Πιγκουίνο, τον Τουτ Τουτ το Τρακτέρ, τον Κάπτεν Σπέισι και τους Χαμστεροναύτες, τον Νιμπλς το Κουνέλι και τον Σίδνει την Μαϊμού[2]. Αυτοί οι χαρακτήρες κάνουν πάντα κάτι σχετικό με την περιπέτεια που περιλαμβάνει το Baby Jake.

Η εκπομπή παρουσιάζει ένα παιδί-αφηγητή και δέκα παιδιά που υπάρχουν και στην πραγματική ζωή, αν και το Baby Jake περιλαμβάνει ένα φωτογραφικό πρόσωπο πολλαπλών γωνιών σε ένα κινούμενο σώμα. Οι κραυγές του Τζέικ μεταφράζεται από τον πεντάχρονο αδελφό του Ισαάκ. Ο Ισαάκ παίζεται από ένα πραγματικό 5χρονο αγόρι, σε μια κίνηση που περιγράφεται από τον Guardian ως «κίνδυνο» [1] καθώς η πλειοψηφία της επιτυχημένης παιδικής τηλεόρασης παίζεται από ενήλικες. Οι ρόλοι του Τζέικ και του Ισαάκ παίζονται από τους πραγματικούς αδελφούς Άνταμ και Φράνκο Μπερτατσί-Μόρονι αντίστοιχα, με τον Κάιζερ Αχτάρ να αναλαμβάνει τη φωνή του Ισαάκ. [3]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,0 1,1 Maggie Brown (25 June 2011). «Baby Jake, the real 10-month-old set to be a star of children's TV. | Television & radio | The Observer». London: Guardian. https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2011/jun/25/baby-jake-cbbc. Ανακτήθηκε στις 2011-10-05. 
  2. «Baby Jake». CBeebies. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 21 Ιουνίου 2012. 
  3. «Baby Jake». iMDb.