Χρήστης:Npkarzas/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
γυφδγυφτυφγττγφτγτφττττ5
Npkarzas/πρόχειρο
Πληροφορίες ασχολίας
συμφωνω σε ολα

elearning.auth | Aristotle University of ThesΣύμφωνα με πληροφορίες του "24ου Ευαγγελίου" από την πιάτσα agents του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του κορυφαίου εξτρέμ μέχρι τώρα του σερβικού πρωταθλήματος, ο οποίος τυγχάνει και πρώτος σκόρερ του! Ο λόγος για τον Αλέξα Βουκάνοβιτς![Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννημένος στο Νόβισαντ, στις 22 Ιουνίου 1992 και με ύψος 1.89, παίζει για τρίτη σεζόν στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019. Με 12 γκολ σε 20 ματς πρωταθλήματος, ο Βουκάνοβιτς μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στη Σερβία, μαζί με τον Βόσνιο Χάσνιτς της Ραντνίτσκι. Έχοντας δυο περισσότερα γκολ από τον "γνωστό" μας Μπέν του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Αλέξσα Βουκάνοβιτς κάνει πραγματικά μια σούπερ σεζόν και σύμφωνα με Σέρβους συναδέλφους μια μεταγραφή του στο εξωτερικό ή σε μια από τις δυο μεγάλες ομάδες της χώρας θα τον βοηθούσε να κληθεί και στην Εθνική ομάδα. Η ομάδα του δεν μπορεί να τον ανανεώσει και για να μην τον χάσει τσάμπα θα τον παραχωρήσει κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ειλημμένη απόφαση, άλλωστε δεν έπαιξε την τελευταία αγωνιστική.