Χρήστης:NowLaterorNever/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Παράλληλα με το συμβόλαιο για την τηλεοπτική σειρά τα μέλη του συγκροτήματος υπέγραψαν και συμβόλαιο για δίσκο με την δισκογραφική εταιρεία Nick Records και στη συνέχεια υπέγραψαν με την Columbia Records.

Τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος γεννήθηκαν το 1990, και στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής τους σειράς, ήταν 19 ή 21 ετών. Το συγκρότημα ξεκίνησε την πορεία του το 2009, και σταμάτησε το 2014. Οι συνολικές πωλήσεις αρίθμησαν παραπάνω από 30 εκατομμύρια παγκοσμίως και υπήρξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του κόσμου.

Το συγκρότημα διαλύθηκε, αλλά τα μέλη του συνεχίζουν να κάνουν σόλο καριέρες. Ο Κάρλος Πένα έγινε πατέρας πριν από περίπου έναν χρόνο, και το παιδί του πήρε το όνομα Όσεαν. Έχει κανάλι στο YouTube,όπου μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του κάνουν οικογενειακά βλογκς. Ο Τζέιμς Μάσλοου και ο Λόγκαν Χέντερσον κάνουν σόλο καριέρες ως τραγουδιστές, ενώ ο Κένταλ Σμιντ έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που το συγκρότημα διαλύθηκε.

Παρόλα αυτά, ο Κάρλος, ο Κένταλ και ο Τζέιμς έχουν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους πως πιθανό είναι στο μέλλον να γίνει επανένωση του συγκροτήματος. Στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube έχουν ανέβει πρόσφατα βίντεο του συγκροτήματος, δείχνοντας παλιές τους συναυλίες. Κάποιοι αναφέρουν πως η δημοσίευση αυτού του υλικού πραγματοποιήθηκε από έναν χάκερ (που είναι η λιγότερο πιθανή περίπτωση), μια άλλη περίπτωση αναφέρει πως τα βίντεο δημοσιεύτηκαν από την εταιρεία, λόγω της 10χρονης επετείου του συγκροτήματος, και η τελευταία περίπτωση λέει πως τα βίντεο είναι μια ειδοποίηση για την μεγάλη επανένωση ενός από των διασημότερων αγορίστικων συγκροτημάτων του κόσμου, γεγονός που δίνει ελπίδα σε χιλιάδες θαυμαστές τους για μια μελλοντική επανένωση.

Στις 19 Ιουλίου 2021 ανακοινώθηκε επίσημα η επανένωση του συγκροτήματος μέσω των λογαριασμών τους στα social media, έχοντας ήδη κλείσει 2 sold-out συναυλίες στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη.