Χρήστης:MeBroLol/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κωνσταντίνος Ποζίδης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

O Kωνσταντίνος Ποζίδης, γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1999 στον Χολαργό, Αττικής είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται υπό την Ε.Π.Σ.Ε ως τερματοφύλακας στον Α.Ο. (Αθλητικό Όμιλο) Αυλίδας.

Αναγέννηση Ευρίπου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Άρχισε από Ακαδημίες της Χαλκίδας στην ηλικία μόλις των 5 ετών και η πρωταρχική του θέση ήταν εκείνη του δεξιού αμυντικού . Έχοντας ποδοσφαιρικές προδιαγραφές ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα γνωστή ως Αναγέννηση Ευρίπου όπου και παρέμεινε επί σειρά ετών θεωρούμενος ένας από τους πιο πιστούς παίκτες της ομάδος της Χαλκίδας συμπληρώνοντας πάνω από 130 συμμετοχές για την συγκεκριμένη ομάδα. Στην ηλικία των 10 ετών συμμετείχε σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό σχολείο , στο οποίο και φοιτούσε, όπου ανακηρύχθηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος αυτού τρώγοντας ελάχιστα γκολ και σώζοντας την ομάδα του από βέβαιο διασυρμό. Έφτασε μέχρι και τον τελικό όπου έχασε από ομάδα ανωτέρας τάξεως. Διεκρίθη από τον τότε προπονητή της ομάδας του που έτυχε να είναι και επίσημος διαιτητής των διεξαχθέντων αγώνων. Συγκεκριμένα ο ίδιος τον παρότρυνε να αλλάξει θέση και να γίνει τερματοφύλακας.

Στην ηλικία των 12 εκαλέσθη να εκπροσωπήσει την ομάδα του σε Παμπαιδικό και Παιδικό τουρνουά στο οποίο και διεκρίθη. Το

του σαν παίκτης στην ανδρική ομάδα έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2015 όπου έπαιξε στην Α' φάση του Κυπέλλου Ευβοίας εναντίον του Απόλλωνα Παραλίας. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε στο 0-0 ενώ εκείνος έκανε πολλές σημαντικές επεμβάσεις για την ομάδα της Αναγέννησης Ευρίπου . Όπως και στην κανονική διάρκεια ήταν διεκρίθη και στην παράταση αλλά και στην διαδικασία των πέναλτυ όπου και απέκρουσε ένα πέναλτυ το οποίο όμως δυστυχώς δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του. Από τότε καθιερώθη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Προποντίδα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τέλη του 2016 στην ηλικία των 17 ετών εζητήθει ως μεταγραφή από την ομάδα της Προποντίδας ώστε να γίνει ο δεύτερος τερματοφύλακας στην συγκεκριμένη ομάδα η οποία εξόπλιζε το δυναμικό της για να ανέβει στο Α' τοπικό μετά από πολλά χρόνια παραμονής της στην Β' τοπική κατηγορία. Εκεί , οι τραυματισμοί του στέρησαν πολύ αγωνιστικό χρόνο αν και έπαιξε έναν αγώνα εναντίον της ομάδας των Λουκισίων στον οποίο και νίκησε η ομάδα του 2-0 χωρίς να έχει δεχθεί γκολ ο ίδιος.

Α.Ο Αθλόπολις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρχές σεζόν της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, εζητήθει ως μεταγραφή στην Α.Ο. Αθλόπολις. Μία ομάδα που είχε ανέβει στο Β' τοπικό μόλις την προηγούμενη χρονιά και άφησε το στίγμα της στην κατηγορία του Γ' τοπικού. Εκεί διεκρίθη άλλη μια φορά κρατώντας το μηδέν στην εστία του σε πολλά σημαντικά ματς εντός και εκτός έδρας.

(Αφράτι - Αθλόπολις 0-1 , ΑΕ Κανήθου - Αθλόπολις 0-3, Αθλόπολις - Προποντίδα 0-0).

Α.Ο Αυλίδας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην αρχή της σεζόν 2018-2019 πήγε στην αξιόλογη ομάδα της Αυλίδας στο Γ' τοπικό πρωτάθλημα. Η Αυλίδα εκτελώντας πρωταθλητική πορεία ενίσχυσε το ρόστερ της με έμπειρους παίκτες και ο ίδιος ήταν ένας από αυτούς.


Προσωπική Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σπουδάζει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στην πόλη της Πρέβεζας ως δόκιμος πλοίαρχος. Ήρωας του ήταν ο Iker Casillas και ο πατέρας του. Ευρύτερα γνωστός στα Ευβοϊκά γήπεδα συνεχίζει να ασχολείται ποδοσφαιρικά.