Χρήστης:Lord xaros/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Μπίρους Άρχοντας της καταστοφής/Beerus god of destruction[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο μπίρους ( Beerus ) είναι ένας από τους 10 θεούς της καταστροφής στο Dragon ball super Universe, και συγκεκριμένα από το σύμπαν 7.

είναι υπναράς, τεμπέλης και αν και πολύ ποιο αδύναμος απο τον Γουίς (Wish) τον άγγελο ο οποίος ο Ζένο (Zeno) ο βασιλιάς των πάντων έχει προστάξει ώστε να τον βοηθά και να τον εκπεδευει, να του φέρεται κυριολεκτικά σαν υπηρέτη.

έχει κανονικό ύψος, μοιάζει με γάτα της Αιγύπτου και είναι μοβ στο χρώμα. Αρχικά η ιδέα του μπίρους ήταν να ήταν ένας ιός και το όνομα του να ήταν Virus (ιός) o οποίος θα μόλυνε τους ανθρώπους και γενικά τα όντα σε κακά! αλλά πληροφορίες λένε πως ο Akira toriyama ο μπαμπάς του Dragonball δεν του άρεσε αυτή η ιδέα και έτσι έφτιαξε απο την αρχή την πλοκή και τον σχεδιασμό κάποιων χαρακτήρων όπως ο άρχοντας μπίρους.

Είναι άρχοντας της καταστροφής ορισμένος απο τον βασιλιά των πάντων ζένο και η δουλειά του ειναι να καταστρέφει πλανήτες οντότητες και ότι άλλο πιστευει πως πρέπει να καταστραφεί η ότι τον εκνευρίζει. Κανονικά είναι ουδέτερος και δεν πρέπει να παίρνει την θέση κανενός. μετά απο 33 χρόνια ύπνου ο μπίρους ξυπνά γιατί παλιότερα είχε δει ένα ``προφητικό όνειρο`` πως κάποιος Super saiyan god ( σούπερ σάιγιαν θεός) θα τον αντιμετώπιζε, και έτσι συμβουλεύτηκε το ψάρι προφήτης ο οποίος δεν του έδωσε σίγουρες απαντήσεις κι έτσι ρώτησε τον Γουίς ως ποιο ``ψαγμένος`` μιας και ειναι γενικότερα ποιο έμπειρος σαν οντότητα χωρις να παίρνει πάλι κάποιες σίγουρες απαντήσεις. τότε ο Γουίς του αναφέρει πως το μόνο που ανακάλυψε ήταν ένας σούπερ σάιγιαν ο οποίος νίκησε την φρίζερ.

ακούγοντας αυτό ο μπίρους έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δεν πίστευε πως η φρίζερ θα έχανε απο έναν σάιγιαν και έτσι πήγε στον πλανήτη του βασιλιά κάι όπου προπονούταν ο σον γκόκου (son goku) ο ποιο δυνατός σάιγιαν και προταγωνιστής της σειράς Dragon ball.

καθώς υπάρχει η συνάντηση μπίρους και σον γκόκου εξελύσετε μια μάχη προπώνισης για να δει την δύναμη ενός θεού της καταστροφής ο σον γκόκου!, παρόλο την μέγιστη ισχύ ο γκοκου έχασε με μόλις 2 χτυπήματα, και έτσι ο μπίρους συνέχισε την αναζήτηση του Super saiyan θεού στην Γή και συγκεκριμένα προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες απο τον πρίγκηπα των Saiyan vegeta (Βετζέτα) o ποίος ούτε αυτός φαίνεται να ξέρει κάτι για τον Super saiyan θεό,ενοχλημένος ο μπίρους και συν ότι ο Buu έδειξε αγένεια προς το πρώσοπο του ο μπίρους ξεκινά και χτυπά όλους όσους βρίσκονταν εκει, μέχρι που καταφτάνει ο γκοκου με μια θαυμάσια ιδέα! να καλέσουν τον Shenron των δράκο των ευχών έτσι ώστε να μετατρέψει τον σον γκοκου σε έναν Super saiyan θεό. Ο δράκος είπε πως δεν μορεί να τον κανεά ξέρει μια μέθοδο το πως μπορούν να φτιάξουν έναν. χρειάζονται 6 ενάρετοι Saiyans να ενώσουν τα χέρια τους και έτσι και έγινε, ο γκοκου επιτέλους μεταμορφόνεται σε έναν Super saiyan θεό, δείχνει αδύνατος και έχει κόκκινα μαλλιά.

καθώς πολεμούν ο μπίρους έχει συνέχεια το επάνω χέρι μέχρι που καταλήγει να νικά με ευκολία των σον γκοκου, ο μπιρους ειχε υποσχεθεί οτι θα κατέστρεφε την Γη αλλά τελικά δεν το έκανε δίχνοντας ψευτικα οτι ηταν κουρασμένος ώστε να υπάρχει η δικαιολογία στο γιατι δεν την κατέστρεψε.

ο μπίρους γρήγορα έγινε αγαπητός χαρακτήρας αν και ουδέτερος προσπαθεί να μην χάσει ευκολα τους γήινους γιατί χάρη σε αυτούς τρώει πολύ καλό και εκλεκτό φαγητό και μπορεί όχι άμεσα αλλά έμμεσα να βοηθάει με τρόπο και εχεμύθεια ώστε και πάλι να μην φαίνεται ότι τους ξελασπώνει συνάμα για να δείνει και κίνητρο στον σον γκοκου να γίνεται ποιο δυνατός.
Κατηγορία:Dragon ball super Χαρακτήρες