Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρήστης:Ksaplostra/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Βιογραφικά στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου(Ζαπάντι) είναι ο νεότερος από τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Χρήστου ( “Ιάπωνας”) και της Σοφίας, μια οικογένεια αγροτική, ενώ παράλληλα ο πατέρας του, διατηρούσε συνεργείο επί 4 σχεδόν δεκαετίες. Είναι Τεχνικός Υποστήριξης συστημάτων-Εφαρμογών και δικτύων υπολογιστών, γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα άπταιστα και τελειώνει με το πτυχίο του στην Μηχανοτρονική.

Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος
Λοιπά βιογραφικά & επαγγελματικά στοιχεία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τελεί πρόεδρος της εταιρείας ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ, από την ημέρα ίδρυσης της και είναι εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης μέλος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» & μέλος του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών(Ε.Ν.Α). Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε διάφορους αναπτυξιακούς φορείς και αυτό γιατί, ως πνεύμα ανήσυχο αλλά και άνθρωπος που θέλει να ανταποδώσει, την βοήθεια που έχει λάβει από την τοπική κοινωνία, έχει ως στόχο την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας , ειδικότερα της νεανικής, ώστε να μείνουν οι νέοι μας, στον τόπο τους. Γι’αυτό εξάλλου και έλαβε μέρος στις επιμελητηριακές εκλογές του 2017 και αποφάσισε να συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ως δημοτικός σύμβουλος αυτή τη φορά, με τον συνδυασμό του κ. Γ.

  1. http://www.cityofagrinio.gr/municipality/mayor Παπαναστασίου

. Έχει επίσης αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση, ενώ δεν έλειψε από τους αγώνες, για τα διάφορα σοβαρά ζητήματα, που ταλάνισαν τον τόπο μας(εκτροπή Αχελώου κλπ)κ’ την πατρίδα μας γενικότερα. Υπηρέτησε την θητεία του, ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Είναι δραστήριος αθλητής, σε μια σειρά αθλημάτων(αγώνες δρόμου κ’ ορεινού/ανώμαλου, crossfit, kickboxing, kravmaga, σκοποβολή), με πάρα πολλές συμμετοχές σε διάφορους ανά την Ελλάδα αγώνες και φανατικός λάτρης των 2 τροχών(κ’ φοράει πάντα κράνος, γιατί αγαπά τη ζωή του). Είναι τυχερός κάτοχος μιας (αδέσποτης)Βέλγας σκυλίτσας και μιας Καναδέζας. Επίσης, η ενασχόληση του με τις νέες τεχνολογίες είναι συνεχής και αυτές ακριβώς, είναι που θέλει και να προωθήσει στην νεανική επιχειρηματικότητα.

[1] [2] [3] [4] [5]