Χρήστης:Arkasas3

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Darkfall Unholy Wars[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Darkfall Unholy Wars είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ρόλων. Ανήκει στην κατηγορία των MMORPG (Μαζικό Διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων) που αναπτύχθηκε από την Aventurine A.E To Darkfall Unholy Wars ανακοινώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012[1] και είναι το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του Darkfall. Έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του τη μάχη ταχύτατου ρυθμού ανάμεσα σε παίχτες PvP και το Full Loot (πλήρης ανάκτηση όλων των αντικειμένων του ηττημένου της μάχης). Οι παίχτες καλούνται να δημιουργήσουν Clans και να πολεμήσουν για την κυριαρχία του απέραντου, φανταστικού κόσμου του Agon, να στρατολογήσουν νέους πολεμιστές, να κατακτήσουν οχυρά και πόλεις άλλων Clans, να εμπλακούν σε επικές μάχες ξηράς και ναυμαχίες με χιλιάδες παίχτες ταυτόχρονα και να χτίσουν πανίσχυρες αυτοκρατορίες [2].

Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Darkfall Unholy Wars ήταν η 20η Νοεμβρίου 2012, όπως ανακοινώθηκε από την Aventurine [3] . Ωστόσο ο συνδυασμός "εξωτερικών παραγόντων, προβλημάτων τελευταίας στιγμής και feedback του τελικού testing από τους χρήστες" [4] η Aventurine ανακοίνωσε ότι η νέα ημερομηνία λανσαρίσματος του παιχνιδιού θα είναι η 12η Δεκεμβρίου 2012. Το Darkfall Unholy Wars θα διανέμεται online.

Στις 28 Νοεμβρίου 2012 η Aventurine υπέβαλε το Darkfall Unholy Wars στο Greenlight, της γνωστής πλατφόρμας παιχνιδιών Steam. Μετά από 2 ημέρες, στις 30 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή, το παιχνίδι πήρε το "πράσινο φώς"[5] από την κοινότητα και θα πωλείται μέσω του Steam. Στις 11 Δεκεμβρίου, η Aventurine ανακοίνωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, λόγω διαφόρων εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων[6]. Αντί για την εμπορική διάθεση του παιχνιδιού, η εταιρία αποφάσισε να προσφέρει μια beta έκδοση. Στις 14 Δεκεμβρίου 2012 η Aventurine δημιούργησε το νέο επίσημο site της για το Darkfall Unholy Wars[7] και την ίδια στιγμή ξεκίνησε τις προπαραγγελίες του νέου παιχνιδιού για το ευρύ κοινό. Η beta έκδοση ξεκίνησε επίσημα στις 18 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη.

Στις 3 Απριλίου η Aventurine ανακοίνωσε ότι το Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2013.

Gameplay[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

G.U.I.[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το G.U.I του Darkfall Unholy Wars, όπως ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο σχεδιαστή[8] αναπτύχθηκε με στόχο να κάνει την εμπειρία του παιχνιδιού γρηγορότερη και πιο διασκεδαστική. Η κύρια ιδέα κατά τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήσης βασίστηκε κυρίως σε games πρώτου προσώπου και δράσης έτσι ώστε οι παίχτες να βιώσουν έναν πιο άμεσο, πιο λεπτομερή τρόπο μάχης. Επίσης, πολλά χαρακτηριστικά από το αρχικό Darkfall υπάρχουν ακόμα. Η Aventurine εξέτασε το πως οι καλύτεροι παίχτες που χρησιμοποιούσαν κάμερα πρώτου παιχνιδιού αξιοποίησαν το αρχικό περιβάλλον και τις τροποποιήσεις που έκαναν κι έτσι δημιούργησαν ένα ταχύτατο περιβάλλον χρήσης για το Darkfall Unholy Wars

Εξέλιξη των χαρακτήρων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το σύστημα εξέλιξης χαρακτήρων στο Darkfall Unholy Wars βασίζεται σtoyw πόντους prowess. Οι πόντοι prowess μπορούν να αποκτηθούν από όλες τις αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο του παιχνιδιού που έχουν πραγματικό νόημα. Απο την συγκέντρωση υλικών (harvesting) και την κατασκευή αντικειμένων (crafting), μέχρι το να σκοτώνετε τέρατα και τις δραστηριότητες μάχης PvP (με άλλους παίκτες) ότι κάνετε ανταμείβεται με πόντους Prowess. Το ποσό των πόντων που μπορεί ένας παίκτης να κερδίσει εξαρτάται από την δυσκολία ή την σπανιότητα των κατορθωμάτων τού. Έτσι, το prowess των παιχτών είναι αντιπροσωπευτικό των συσσωρευμένων εμπειριών τούς, των νικών και των κατορθωμάτων τους σε όλο τον κόσμο του Agon. Οι πόντοι prowess μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μια μορφή νομίσματος με την οποία αποκτώνται μια πληθώρα δεξιοτήτων (skills) και boosters εντός του παιχνιδιού. Το να ξοδέψετε Prowess είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά και τα skills μάχης και συγκέντρωσης υλικών (harvesting). Τα skills κατασκευής αντικειμένων μπορούν να βελτιωθούν χρησιμοποιώντας το σχετικό skill για να κατασκευαστούν επιτυχώς διάφορα αντικείμενα.

Ρόλοι και δεξιότητες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το νέο σύστημα ρόλων που παρουσιάστηκε στο Darkfall Unholy Wars απαιτεί από τον παίκτη να διαλέξει ένα ρόλο, μαζί με δύο σχολές από αυτό τον συγκεκριμένο ρόλο. Μία από τις σχολές επιλέγεται ως η πρωτεύουσα σχολή και η άλλη ως η δευτερεύουσα. Κάθε σχολή περιέχει τέσσερα skills καθώς και την Ultimate επίθεση που είναι το πιο δυνατό skill. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της πρωτεύουσας και της δευτερεύουσας σχολής είναι ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μόνο την Ultimate επίθεση της πρωτεύουσας σχολής και όχι αυτή της δευτερεύουσας. Τα skills/spells που είναι διαθέσιμα στη δευτερεύουσα σχολή έχουν πλήρεις δυνατότητες εξέλιξης, αλλά απαιτούν περισσότερο mana και stamina και έχουν μεγαλύτερα cooldown και χρόνους φόρτισης σε σχέση με τα πρωτεύοντα [9]. Έως τώρα, η Aventurine έχει παρουσιάσει δύο σχολές από τους ρόλους του Warrior, του Skirmisher, του Elementalist, και του Primalist.

O Warrior[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από τον ρόλο του Warrior, έχει παρουσιαστεί η σχολή του Baresark. Σύμφωνα με το blog της εταιρείας h[10], οι Baresarks αρέσκονται στην μάχη εκ του σύνεγγυς, και ειδικεύονται στο να απασχολούν πολλαπλούς εχθρούς και οι δεξιότητες τους επηρεάζουν τον οποιοδήποτε στέκεται δίπλα τούς ή πετυχαίνουν στο διάβα τούς. Η Aventurine δημοσίευσε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του Darkfall Unholy Wars για να επιδείξει αυτή την συγκεκριμένη σχολή [11] . Τα skills τού είναι τα ακόλουθα:

  • Maelstrom: Μια επίθεση βασισμένη στο όπλο που φοριέται που κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε βρίσκεται γύρω από τον Baresark.
  • Stomp: Μια επίθεση που απωθεί τους πάντες γύρω από τον Baresark.
  • Stampede: To stampede αυξάνει δραματικά την ταχύτητα του γρήγορου τρεξίματος για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ενώ κάνει ζημιά και σπρώχνει μακριά στόχους που βρίσκονται στο μονοπάτι τού.
  • Roar: Ένα debuff που δρά σε μιά περιοχή, το οποίο μειώνει τα βασικά χαρακτηριστικά όλων εντός του πεδίου δράσης τού.
  • Pulverize: (Ultimate) To Pulverize είναι το καλύτερο skill με το οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλαπλοί αντίπαλοι σε ένα στενό χώρο. Το Pulverize κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε γύρω από τον Baresark, τους απωθεί και τους τυφλώνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Εκτός από την σχολή του Baresark, η Aventurine έχει παρουσιάσει την σχολή του Battle Brand. Σύμφωνα με την Aventurine, o Battle Brand είναι ένας πολύ στρατηγικός ρόλος, ο απόλυτος αμυντικός πολεμιστής που σχεδιάστηκε για να μπορεί να μάχεται για όσο το δυνατόν περισσότερο[12]. Πιο λεπτομερώς, τα skills του Battle Brand είναι τα παρακάτω:

  • Foebringer: Είναι ένα skill που τραβάει τους πάντες γύρω από τον Battle-Brand πιο κοντά τού. Χρησιμοποιώντας το Foebringer, o Battle-Brand μπορεί να αλλάξει τον στόχο των αντιπάλων του τραβώντας τους κοντά, καταφέροντας κρίσιμα χτυπήματα τα οποία μπορούν να αλλάξουν τον ρού της μάχης, ενώ δίνουν στους συντρόφους τού μαχητές μια ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να επιτεθούν ξανά.
  • Bandage: Ένα skill που κάνει heal στον ίδιο τον Battle-Brand δίνοντας τού ένα ευμεγέθες ποσό εξτρά health, επιτρέπωντας τού να έχει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια χρονικά επιμηκυμένη μάχη.
  • Stinging Riposte: Ένα spell buff για τον ίδιο τον Battle-Brand που αυξάνει την μαγική αντίσταση τού, επιτρέποντας του να αντισταθεί σε χρήστες μαγείας πιο αποτελεσματικά. Αυτό είναι κάτι το οποίο εδώ και καιρό θέλαμε να δώσουμε στους παίκτες μάς που προτιμούν τις τακτικές των warrior, έτσι ώστε να γίνουν πιό βιώσιμοι σε επιθέσεις μαγείας.
  • Stoic Defense: είναι το ultimate skill αυτής της Σχολής. Ενώ χρησιμοποιείται το Stoic Defense, ο Battle-Brand δεν δέχεται κανενός είδους ζημιά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ενώ καταναλώνει και mana και stamina. Ο καλός συγχρονισμός στην εφαρμογή αυτού του skill μπορεί να τρέψει τους αντιπάλους σε φυγή, να δώσει στον Battle-Brand δωρεάν επιθέσεις, και να κάνει την διαφορά σε κάθε σύγκρουση.
O Elementalist[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από τον ρόλο του Elementalist, πρώτη σχολή είναι η Fire. Ένας Fire Mage εξειδικεύεται στο να κάνει μεγάλες ποσότητες ζημιάς στους αντιπάλους τού από μεγάλες αποστάσεις[13]. Τα skills της σχολής αυτής είναι τα εξής:

  • Attunement to Fire - Ένα self-buff το οποίο ανεβάζει την προστασία του Elementalist ενάντια σε αντίπαλα Fire spells και δίνει προστασία στον παίχτη από την λάβα.
  • Fireball - Μια επίθεση από απόσταση η οποία καίει τον αντίπαλο και όλους όσους βρίσκονται γύρω από αυτόν.
  • Dragonbreath - Μια επίθεση η οποία χτυπάει όλους όσους βρίσκονται μπροστά από τον Elementalist.
  • Magma Bomb - Μια μεγάλη μπάλα από μάγμα, τόσο μεγάλη που επηρεάζεται από τους νόμους της βαρύτητας. Έχει αρκετά μεγάλο πεδίο δράσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μεγάλη απόσταση.
  • Heat Stroke (Ultimate) - Μια επίθεση που χρησιμοποιείται από μεγάλη απόσταση. Κάνει ζημιά και στο stamina των αντιπάλων.
  • Στο επίσημο κανάλι του Darkfall: Unholy Wars θα βρείτε το σχετικό βίντεο το οποίο περιγράφει την συγκεκριμένη σχολή.

Η δεύτερη σχολή του Elementalist, είναι η Air Magic. Οι Air Elementalists είναι ασύγκριτοι χειριστές των δυνάμεων του ανέμου και του ηλεκτρισμού και δαμάζοντας κεραυνούς και δυνατούς ανέμους μπορούν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους σε απόσταση[14]. Αυτή η ιδιότητα τούς τους καθιστά τρομερούς αντιπάλους στο πεδίο της μάχης[15].

Τα skill των Air Elementalists είναι τα εξής:

  • Attunement to Air – Γίνετε ένα με την θύελλα. Αυτό το spell είναι ένα buff που ανεβάζει την προστασία του Air Elementalist ενάντια στις επιθέσεις ανέμων και κεραυνών και επιστρέφει μεγάλη ποσότητα ζημιάς που επιστρέφεται στους αντιπάλους.
  • Thunderbolt – Μια πολύ γρήγορη, μικρής απόστασης επίθεση που κάνει ζημιά και ταρακουνάει τους αντιπάλους!
  • Lightning Bolt – Μια πολύ γρήγορη ακτίνα κεραυνού που κάνει ζημιά και τυφλώνει όλους όσους βρίσκονται στην ευθεία της επίθεσης.
  • Tornado – Γίνετε το μάτι του κυκλώνα. Μια δυνατή ανεμοθύελλα σας περικυκλώνει κάνοντας ζημία σε όσους βρίσκονται γύρω σας σκορπίζοντας τους μακρυά σας.
  • Static Field (Ultimate) – Διοχετεύστε όλη την δύναμη της αστραπής από κάθε σημείο του σώματος σας κάνοντας ζημιά σε όλους όσους είναι αρκετά απερίσκεπτοι ώστε να σας πλησιάσουν.

O Skirmisher[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στον ρόλο του skirmisher έχει παρουσιαστεί η σχολή Deadeye. ΄Σύμφωνα με το ιστολόγιο της εταιρείας[16], ο Δεαδευε είναι ιδιαίτερα δεξιοτέχνης με το τόξο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να κάνει ζημιά σε μεμονωμένους στόχους ή σε μικρές ομάδες. Ξανά, η Aventurine δημοσίευσε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του Darkfall Unholy Wars για να επιδείξει την συγκεκριμένη σχολή[17]. Τα skills του είναι τα παρακάτω:

  • Puncture: Μια μαγικά εμποτισμένη επίθεση βέλους η οποία περνάει μέσα από εχθρούς, κάνοντας ζημιά στο μονοπάτι του.
  • Exploit Weakness: Μια επίθεση debuff η οποία μειώνει κατά πολύ την προστασία του στόχου εναντίον βελών.
  • Explosive Arrow: Μια επίθεση εκρηκτικού βέλους η οποία κάνει ζημιά γύρω από την περιοχή της πρόσκρουσης.
  • Trueshot: Μια πολύ ισχυρή βολή βέλους η οποία προσφέρει μεγάλη ταχύτητα, ακρίβεια και ζημιά. Μια ρίψη βέλους με αυτό το skill θα ταξιδέψει σε μια εντελώς ευθεία γραμμή, χωρίς να πάρει καμπύλη.
  • Salvo (Ultimate): Ένα καταιγιστικό μπαράζ βελών πέφτει από τον ουρανό προς το σημείο πρόσκρουσης του skill. Ο κάθε ένας που προσβάλλεται από την θανάσιμη βροχή παθαίνει σοβαρή ζημιά και θα είναι αδύνατο να κάνει sprint για μια μικρή διάρκεια.

Η δεύτερη σχολή του ρόλου του Skirmisher η οποία έχει παρουσιαστεί από την Aventurine SA στο ιστολόγιο της [18], είναι ο Brawler. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του Brawler είναι η αντοχή και η ευελιξία του. Μπαινοβγαίνουν στην μάχη γρήγορα, αποφεύγοντας επιθέσεις, εκμεταλλέυοντας το περιβάλλον τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ρόλο. Τα skills είναι τα παρακάτω:

  • Efficiency: Αυτό το skill μειώνει την κατανάλωση stamina των άλλων skill. Μιας και αυτή η σχολή εξαρτάται ιδιαίτερα από την στάμινα, το skill αυτό είναι πολύ κρίσιμο ώστε ο Brawler να μπορεί να συνεχίσει.
  • Dash: Αυτή η δυνατότητα δίνει ένα μπόνους ταχύτητας και επιτρέπει στον Brawler την δυνατότητα να ξεφύγει βιαστικά, ή να πλησιάσει για ένα θανάσιμο πλήγμα.
  • Leap: Το Leap είναι ένα skill διπλής αναπήδησης έτσι ώστε ο Brawler να μπορεί να φτάσει σε σημεία ή να υπερπηδήσει εμπόδια ή επιθέσεις περιοχής. Το leap μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Dash ώστε να καλυφθούν ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις .
  • Evade: επιτρέπει στον Brawler να πηδήξει και να κάνει τούμπες στην κατεύθυνση που κινείται, έτσι ώστε να αποφύγει εισερχόμενες επιθέσεις, να αποστασιοποιηθεί από τους αντιπάλους του, ή να κλείσει την απόσταση προς το στόχο.
  • Heightened Reflexes: είναι το Ultimate skill της σχολής. Όταν είναι ενεργό ο Brawler κερδίζει ένα μπόνους ταχύτητας καθώς και ένα μπόνους ταχύτητας επίθεσης και σε κοντινές και απομακρυσμένες επιθέσεις.
Ο Primalist[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο ρόλος του Primalist είναι ένας νέος ρόλος που προστέθηκε στο παιχνίδι και κατέχει τη θέση του Support (Υποστήριξη) στη μάχη. Είναι ένας ικανός θεραπευτής και με τα προστατευτικά spells του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους συμπαίκτες του και να αλλάξει το αποτέλεσμα της μάχης. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις σχόλες του Primalist, Life & Law, με περιγραφές για το κάθε spell της κάθε σχολής.

Η σχολη Life του Primalist ειδικεύετε στο να θεραπεύει τους άλλους.

Life School Ξόρκια (spells):

  • Exalted Sacrifice: Δώστε ένα κομμάτι από τους δικούς σας πόντους ζωής για να θεραπεύσετε έναν άλλο παίκτη. Θα χάσετε το 70% από τους πόντους ζωής που θα θεραπεύσετε.
  • Consecrate: Γίνετε ένα με τις δυνάμεις της ζωής και δημιουργήστε ένα πεδίο γύρω σας. Όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτό θα ανανεώνουν το health και το stamina τους για όσο χρόνο παραμένουν εκεί.
  • Resuscitation: Αναστήστε γρήγορα έναν πεσμένο σύμμαχο.
  • Healing Blast: Μια έκρηξη θεραπευτικής δύναμης στο σημείο που στοχεύετε. Το spell αυτό επηρεάζεται από τους νόμους της βαρύτητας.
  • Spirit Bond (Ultimate): Διοχετεύστε αρχέγονες θεραπευτικές δυνάμεις μεταξύ εσάς και των συμμάχων σας. Όσο διατηρείτε την σύνδεση αυτή, οι σύμμαχοι σας θα θεραπεύονται κατευθείαν από το mana pool σας. Μπορείτε να διατηρείτε αυτήν την σύνδεση για όσο θέλετε.

Η σχολή Law του Primalist σας επιτρέπει να επιτίθεστε στους αντιπάλους σας, να χρησιμοποιείτε προστατευτικά Self-Buffs, αλλά και αμυντικές ιδιότητες.

Law School Ξόρκια (Spells):

  • Virtuous Wrath: Spell που έχει μικρό πεδίο πρόσκρουσης και μεγάλη απόσταση βολής.
  • Invigoration: Ένα spell το οποίο χρησιμοποιεί την δύναμη της πίστης και δίνει τη δυνατότητα στο σώμα σας να αναζωογονηθεί πιο γρήγορα.
  • Bastion: Η δύναμη της πίστης δημιουργεί γύρω σας ένα πεδίο το οποίο σας προστατεύει από κάθε μορφής ζημιά.
  • Primal Surge: Μια ακτίνα από ενέργεια, δυναμώνει τους συμμάχους σας. Το μέγιστο health, mana & stamina τους μεγαλώνει για όσο χρόνο διαρκεί η επίδραση του spell.
  • Wall Of Righteous Force (Ultimate): Η πίστη σας είναι ένα αδιαπέραστο πεδίο. Οι σύμμαχοι σας μπορούν να δουν μέσα από τον τοίχο τον οποίο δημιουργείτε, αλλά οι αντίπαλοι σας βλέπουν μόνο θολές κινήσεις και οι επιθέσεις τους, μαγικές ή μή, θα προσκρούουν στο τείχος αυτό και θα αχρηστεύονται.

Οι Φυλές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Mercians[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Προερχόμενοι από μια ήπειρο που βρισκόταν για πολύ καιρό βυθισμένη κάτω από τη θάλασσα, οι Άνθρωποι της Mercia είναι η μοναδική φυλή η οποία δεν κατάγεται από τον κόσμο του Agon. Από τότε που έφτασαν σε αυτές τις ακτές πριν από πολλούς αιώνες, οι Mercians δημιούργησαν μία από τις πλουσιότερες και πιο παραγωγικές αυτοκρατορίες στο Agon. Η προσαρμοστικότητά τους σε οποιαδήποτε κατάσταση και η παθιασμένη προσέγγισή τους για τη ζωή, τους κατέστησε μια ισχυρή και ευημερούσα αυτοκρατορία εγκατεστημένη στις όχθες του ποταμού Eanna, ανάμεσα στα ερείπια του αρχαίου πολιτισμού της Chal' Dea.»

Tovarr[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Απόγονοι των νάνων τoυ παρελθόντος, οι Tovarr είναι ένας πιστός και στωικός λαός που ζουν κάτω από τα βουνά Cor Ymirhal. Τιμώντας τη μεγάλη θυσία του έθνους των νάνων (Dwarves) κατά τα πρώτα Unholy Wars, ενσαρκώνουν την αγάπη των απογόνων τους για οτιδήποτε τεχνο-μαγικό, καθώς και το άγριο αίσθημα της τιμής. Την ίδια στιγμή οι Tovarr μοιράζονται τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της ευελιξίας και της δημιουργικότητας συγκεντρωμένα από γενιές γάμων μεταξύ των επιζώντων Dwarves και των Mercian ευεργετών τους.»

Mahirim[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Η νεότερη φυλή που εντάχθηκε στον πολιτισμό, οι άγριοι και περήφανοι Mahirim, κυνηγούν στα Tribelands της Δύσης. Οι ρίζες τους εντοπίζονται σε μια φυλή σκλάβων που εκπαιδεύονταν σε μονομαχίες για την άγρια διασκέδαση της αυτοκρατορίας Vargashi. Οι Mahirim υπερασπίζονται την αναπτυσσόμενη πατρίδα τους με περηφάνια. Η πρωτεύουσά τους, το Amurran, ονομάστηκε έτσι προς τιμή του πρώτου κυνηγού-προφήτη τους που τους έφερε από τα δάση και τους έδειξε τον πολιτισμό.»

Mirdain[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Τα ξωτικά του έθνους Mirdain είναι από τις παλαιότερες φυλές που επιβιώνουν στον κόσμο του Agon. Από τις ημέρες της ελευθερίας τους μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση, αιώνων πριν, των καλοπροαίρετων αφεντών τους, γνωστών ως Nithron, οι Mirdain δημιούργησαν το έθνος τους μέσα στα απέραντα δάση του Mirendil. Από εκεί οι ρίζες του Σμαραγδένιου Θρόνου, ενός τεράστιου δικτύου κατασκόπων και πληροφοριοδοτών, εκτείνονται σε όλα τις μεριές του Agon. Όπως όλα τα ξωτικά, οι Mirdain κινούνται με χάρη και υπεροπτική αρχοντιά που τους διαφοροποιεί από τις νεότερες φυλές.»

Ork[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Τα πανίσχυρα Orks προσωποποιούν τα χαρακτηριστικά των ηφαιστείων κάτω από τα οποία έχουν ζήσει από τότε που οι αντιμαχόμενες φυλές τους ενώθηκαν κάτω από ένα λάβαρο πριν από πολλούς αιώνες. Τα Orks βλέπουν τους εαυτούς τους ως φλέβες εκρηκτικής φλόγας που στεγάζονται σε ένα πέτρινο βουνό. Κατά τη διάρκεια των πρώιμων χρόνων του Unholy Wars, όταν οι φυλές πολεμούσαν μεταξύ τους, μόνο η ατσάλινη αποφασιστικότητα και η ισχυρή, πράσινη, σιδερένια γροθιά του έθνους των Ork ήταν σε θέση να τους ενώσει εναντίον της συνδυασμένης απειλή της Θεάς και του Δαίμονα.»

Alfari[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

«Στο παρελθόν υπήρξαν μια φυλή ξωτικών παρόμοια με αυτή των Mirdain. Πλέον οι σκέψεις τους και τα σώματά τους, καιρό τώρα, έχουν φθαρεί από τον τρελαμένο θέο-βασιλιά τους Melek. Υπεύθυνοι για πράξεις όπως η γενοκτονία τησ αυτοκρατορίας των Chal'dean, οι Alfari κατέληξαν μία διεφθαρμένη φυλή. Ωστόσο, τώρα, λόγω του θανάτου του θεού τους στα χέρια της θεάς, οι Alfari βρίσκονται χωρίς καθοδήγηση και χωρίς οποιαδήποτε επιρροή. Αν μάλιστα δεν υπήρχε η αποφασιστικότητα των Orks, θα είχαν σφαγιαστεί από τους εκδικητικούς Mirdain. Πλέον, προσπαθούν να βρουν μια θέση σε ένα κόσμο χωρίς θεϊκή καθοδήγηση.»

Τα Clans[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Όπως είχε ειπωθεί στο blog του Darkfall Unholy Wars, ο βασικός ρόλος του Clan στο Darkfall Unholy Wars παρέμεινε ίδιος, όπως ήταν και στο Darkfall Online. Παρόλα αυτά, για να δοθεί στα Clans περισσότερη ελευθερία ως προς το να επιλέγουν την εσωτερική τους δομή, η Aventurine απέσυρε το παλιό σύστημα ιεραρχίας το οποίο όριζε την όποια πρόσβαση κάθε μέλους στα όποια χαρακτηριστικά του Clan και το αντικατέστησε με ένα καινούριο σύστημα αδειοδότησης. Στο νέο αυτό σύστημα, η εταιρεία δηλώνει πως η άδεια πρόσβασης στα χαρακτηριστικά κάθε Clan ανατίθεται στα μέλη ξεχωριστά, καθιστώντας ικανά τα Clans να αναθέτουν υψηλά εξειδικευμένους ρόλους σε συγκεκριμένα μέλη, χωρίς να «κληρονομούν» άσχετη (και ίσως ανεπιθύμητη) πρόσβαση. Η αδειοδότηση στο νέο σύστημα έχει ομαδοποιηθεί σε κατηγορίες (“Clan-Vault”, “Holdings” και άλλες) ενώ κάθε κατηγορία έχει τη δική της σχετική «άδεια διαχείρισης». Τα μέλη του Clan στα οποία έχει ανατεθεί η άδεια διαχείρισης, έχουν την ικανότητα – ελευθερία να ορίζουν (ή να αφαιρούν) άδειες σε μέλη από την ίδια κατηγορία ή και από διαφορετική. Αυτό το επιπλέον στάδιο αδειοδότησης του συστήματος πιστεύεται ότι θα δώσει στα Clans την ελευθερία να διανέμουν καθήκοντα και υποχρεώσεις μεταξύ οποιουδήποτε πλήθους μελών και θα τα βοηθήσει ως προς το να δημιουργήσουν μια ιεραρχημένη διοικητική δομή, αν το επιθυμούν.

References[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]