Συζήτηση χρήστη:Tj23V

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ονειρεύομαι ή μου κάνετε πλάκα

Προς τον admin Cubic*star!

Για πιο λογαριασμό με έφραξες? Και τι αποδείξεις έχεις για να το κάνεις αυτό? Τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούσα να συνεχίσω. 2/3 χρήστες που εκτός από κακή συμπεριφορά γράφουν με πολιτικά κριτήρια και σκοπιμότητες σας επηρεάζουν. Ίσως να τους έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι. Με γειά σας με χαρά σας λοιπόν το σάϊτ. Εγκυκλοπαίδεια μην το λέτε γιατί θα σας πάρουν με τις πέτρες.--Tj23V (συζήτηση) 14:09, 24 Ιουνίου 2018 (UTC)[απάντηση]

Γεια σου Vrahomarinaner. Σου προτείνω να αλλάξεις το τρόπο γραφής σου, κάποια pattern συμπεριφερών και να προσέξεις τα εξής:

  • Χρήση ερωτηματικού: πολύ σημαντικό. Το σωστό σημείο στίξης που χρησιμοποιείται στο τέλος της πρόταξης είναι το σύμβολο ";" και όχι το "?".
  • Οι ενωμένες προτάσεις χωρίς κενό μετά τη τελεία είναι το trademark σου, οπότε πρέπει να το διορθώσεις εάν θέλεις να εξελιχθείς ως μαριονέτα.
  • Εκφράσεις όπως "Τέλος πάντων", "Έτσι και αλλιώς", "Ετσιθελικά" δεν χρειάζονται. Ξέρουμε ότι είναι ο Vrahomarinaner. Σήμα κατατεθέν.
  • Μεγάλη, σχεδόν ύποπτη οικειότητα με τους διαχειριστές (έξοχο).
  • Άμεσες επιθέσεις στον Τζερόνυμο. Σαν να γνωρίζεστε από το παρελθόν, ε;
  • Αίσθηση συνωμοσίας στη Βικιπαίδεια με σκοπό να σε καταστρέψουν - δεν χρειάζεται.
  • Ενασχόληση αποκλειστικά με alt-right, ακροδεξιά, εκκλησιαστικά λήμματα και άμεση σύνδεση τους με τον Ολυμπιακό. Θα έχεις κι'άλλα ενδιαφέροντα, είμαι σίγουρος!

Εάν διορθώσεις κάποια από τα παραπάνω σου εγγυώμαι ότι οι μαριονέτες σου θα αντέχουν άνετα περισσότερο από 3-4 μέρες κατά μέσον όρο πριν υποστούν επ αόριστον φραγή. Κάνω cc και τον Ρασπούτιν που θα ενεργοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Glucken123 (συζήτηση) 18:29, 24 Ιουνίου 2018 (UTC)[απάντηση]