Συζήτηση χρήστη:Odin~elwiki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μπορείς να έχεις όποιες προσωπικές απόψεις θέλεις αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν περιεχόμενο διαφόρων άρθρων αν έχουν χειμαρώδη μορφή προφορικού λόγου κι αν δεν έχουν στοιχεία που να τις υποστηρίζουν. Κάνε ένα κόπο και διάβασε την Βικιπαίδεια:Βοήθεια και τις αντίστοιχες αγγλικές σελίδες για να καταλάβεις καλύτερα τις αρχές και τον τρόπο λειτουργία της βικιπαίδεια. Επίσης θα σε συμβούλευα να μην κάνεις τέτοιες - εν βρασμώ ψυχής - αλλαγές σε άρθρα. Θα πρέπει να προσπαθούμε να επεκτείνουμε τα άρθρα και κατά συνέπεια την βικιπαίδεια κι όχι να τα κόβουμε και να τα ράβουμε ανάλογα με τις προσωπικές μας αντιλήψεις.
Ματιά 16:37, 18 Αυγούστου 2005 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Για τις δικές σου εικόνες που ανεβάζεις, καλό θα είναι να διαλέγεις και μια άδεια χρήσης. Συνήθως διαλέγουμε την GFDL, αλλά υπάρχει και η Creative Commons και φυσικά η επιλογή να τη δώσεις χωρίς πνευματικά δικαιώματα. Φιλικά Badseed απάντηση 09:32, 23 Ιουλίου 2006 (UTC)

Συσγκεκριμένα το θέμα ανέκυψε λόγω της εικόνας IMG 3053.jpg που είναι δικιά σου. Τοποθέτησε παρακαλώ μια άδεια χρήσης. --Dead3y3 Συζήτηση 18:43, 6 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:57, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:19, 19 Απριλίου 2015 (UTC)