Συζήτηση χρήστη:Kopa~elwiki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Kopa~elwiki, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 17:38, 20 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Μπουρλότ[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου και καλώς ήρθες και από εμένα. Το άρθρο που δημιούργησες είναι κατά την άποψή μου κατάλληλο για τα Βικιβιβλία, ένα αδελφικό εγχείρημα της Βικιπαίδειας. Μπορείς να δεις τους λόγους για αυτό στην σελίδα συζήτησης του άρθρου, και επίσης να σχολιάσεις την περίπτωση μεταφοράς του. --Dead3y3 Συζήτηση 01:59, 26 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Γεια σου κι από μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να μεταφερθεί το συγκεκριμένο και όχι άρθρα αντίστοιχα με το δικό μου όπως η Πρέφα ή το Μπλακ τζακ. Εσύ βέβαια κρίνεις, δεν μπορώ να έχω αντίρρηση. Μπορείς ίσως να μου πεις αναλυτικά τι χρειάζεται να προσθέσω ή να αφαιρέσω ώστε να παραμείνει στην Βικιπαίδεια; — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kopa (συζήτησησυνεισφορά) .
Δεν είχα προσέξει τα άρθρα για την πρέφα και το μπλακ τζακ, μέχρι τώρα. Νομίζω ότι και η πρέφα μπορεί να μεταφερθεί στα Βικιβιβλία. Να πω επίσης ότι δεν είμαι αυτός που κρίνω, για οποιοδήποτε θέμα. Η κρίση γίνεται από όλους τους χρήστες, κατόπιν συζήτησης.
Αναλυτικά, θα έλεγα να κρατήσεις τα εξής στοιχεία και κάποιες αλλαγές για το άρθρο εδώ (κάποια από αυτά είναι μια γραμμή):
  • Που παίζεται το παιχνίδι
  • Γενικός κανόνας
  • Σκοπός του παιχνιδιού
  • Θέσεις παικτών
  • Επίλογος
  • Μια γενική περίληψη των κανόνων, σε σχέση με τους κανόνες στην έκδοση των Βικιβιβλίων (αν αποφασιστεί η μεταφορά)
Αν μπορείς επίσης πρόσθεσε πηγές: το μπουρλότ δεν είναι ένα συνήθες θέμα, στο ίδιο βαθμό π.χ. με τον αριθμό 1, ώστε να μην χρειάζεται πηγές. Αυτό ισχύει και για τις δύο εκδοχές του άρθρου που συζητάμε.
Ακόμη, η σελίδα συζήτησης για την μεταφορά στα Βικιβιβλία είναι εδώ: Συζήτηση:Μπουρλότ. --Dead3y3 Συζήτηση 02:53, 26 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:55, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:15, 19 Απριλίου 2015 (UTC)