Συζήτηση χρήστη:Kkatsaros

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Θα ήθελα να αιτιολογηθεί λίγο παραπάνω αυτό. Υπάρχουν απορίες που θα ήταν καλό να απαντηθούν τώρα που το θέμα είναι στην επικαιρότητα. Βασικά ως νέος υποθετικά χρήστης αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα που έχεις;--The Elder (συζήτηση) 10:19, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Ως νέος χρήστης έχω απορίες για τη λειτουργία της πλατφόρμας (πώς μπορούν οι χρήστες να συζητήσουν αλλαγές χωρίς να περιορίζονται από το σύντομο της "σύνοψης επεξεργασίας"). Μην το ψάχνεις όμως για μένα, αφενός γιατί το ψάχνω μόνος μου και αφετέρου γιατί δε θέλω να βοηθηθώ από χρήστη με το δικό σου ύφος συζήτησης. Νέος χρήστης είμαι, όχι νεογέννητο. Κώστας Κατσαρός (συζήτηση) 10:32, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Δεν έχω καμία πρόθεση να σε βοηθήσω, να σε ελέγξω θέλω γιατί η επεξεργασία σου μοιάζει με τρολιά. Είναι δηλαδή, αλλά χάριν ευφωνίας κυρίως, την αποκαλώ περίεργη--The Elder (συζήτηση) 10:35, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Δε θέλω να σου το χαλάσω, αλλά ήδη με βοήθησες να δω πώς αλλάζεις γραμμή στην επεξεργασία. Όσο για το τρολιά ή όχι, όταν αφήσεις τις προκλήσεις κατά μέρος θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα.Κώστας Κατσαρός (συζήτηση) 10:42, 14 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)