Συζήτηση χρήστη:ERATOSTENIS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

ERATOSTENIS, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --Dada* 23:16, 11 Ιανουαρίου 2007 (UTC)

Αεροπλάνα[επεξεργασία κώδικα]

Δεν ξέρω αν βοηθά, αλλά έχουμε ένα πρότυπο για πληροφορίες μαχητικών {{Κουτί πληροφοριών μαχητικού αεροπλάνου}}. --Dada* 23:16, 11 Ιανουαρίου 2007 (UTC)


Φωτογραφίες[επεξεργασία κώδικα]

Φιλέ μου καλημέρα. Χαιρετίζω ένα μέλος το οπόίο φαίνεται να μοιράζεται την ίδια αγάπη με έμενα για τα αεροπλάνα. Όπως και εσύ έχω γράψει λίγα (δυστυχώς) άρθρα για αεροπλάνα, κυρίως μεταφράζοντας τα αντίστοιχα άρθρα από την αγγκλική βικιπαίδεια, λόγω έλλειψης χρόνου. Πρόσεξα πως ανέβασες κάποιες φωτογραφίες του Fw-187c, δεν αναφέρεις όμως ποια είναι η πηγή τους, δεν έχεις βάλει πινακίδα πνευματικών δικαιωμάτων και δεν είναι ξεκάθαρο αν οι φωτογραφίες αυτές είναι ελεύθερες από πνευματικά δικαιώματα. Χωρίς αυτά είναι πολύ πιθανό κάποιος από τους διαχειριστές να τις διαγράψει. Μπορείς να τα προσθέσεις όπως μπορείς να ψάχνεις στα κοινά όπου όλες οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες για χρήση. Καλη συνέχεια από μένα και καλές πτήσεις! --Alaniaris 11:31, 29 Ιουνίου 2007 (UTC)


Φίλε μου καλημέρα. Είδα το mail σου, δυστυχώς μου έβγαζε σύμβολα αντι για γράμματα και δεν μπόρεσα να το διαβάσω. Φιλικά --Alaniaris 12:04, 3 Ιουλίου 2007 (UTC)

He 280[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλά. Με πρόλαβε ο φίλος Μάρκελλος, απλά υπήρχε ένα κενο που δεν έπρεπε. Χαίρομαι που γύρισες στην παρέα μας. Σου έυχομαι καλά Χριστούγεννα και με το καλό το νέο έτος. --Alaniaris 18:02, 24 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Καλησπέρα φίλε. Αφού υπάρχει ήδη το Βαρύ μαχητικό, η ύπαρξη του Βαρέα Μαχητικά Αεροσκάφη είναι περιττή. μπορείς να μετακινήσεις το Βαρύ στο Βαρύ μαχητικό αεροσκάφος, ώστε να είναι πληρέστερη η ονομασία, και να διαγραφεί το δεύτερο. Ο αρχικός τίτλος (Βαρύ μαχητικό) θα μείνει ως ανακατεύθυνση. Τι λες? --Alaniaris 18:46, 27 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Γενικότερα ο ενικός είναι προτιμότερος (και η αγγλική ΒΠ το έχει Heavy fighter) για λόγους ευχρηστίας. Οπότε μετακίνησε το στο Βαρύ μαχητικό αεροσκάφος (η μετακίνηση είναι το 5ο κουμπάκι, μετά το ιστορικό), και αντί να διαγραφεί το Βαρέα Μαχητικά Αεροσκάφη διέγραψε το κείμενο και κάντο ανακατ. προς τον νέο τίτλο. --Alaniaris 18:56, 27 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Στις συγκεκριμένες κατηγορίες και την αυτή θεματολογία φίλε μου παίζουμε μόνο οι δυό μας, μονότερμα που λέμε. Οπότε μπορούμε κάλλιστα να θέσουμε εμείς από τώρα τις σωστές βάσεις και αν κάποιος άλλος έρθει μελλοντικά να τα βρεί έτοιμα! Να είσαι καλά! --Alaniaris 19:09, 27 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Πολεμικό Μουσείο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Έχεις αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από το μουσείο; Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Έφτιαχνα το άρθρο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και δεν είχα φωτό, μέχρι που είδα τη δική σου τώρα. Καλή συνέχεια, --Lemur12 19:13, 13 Ιανουαρίου 2008 (UTC)