Συζήτηση χρήστη:BillGre

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το είδα και το διόρθωσα. VJSC263IO 11:32, 27 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Καλημέρα: Το Τσουμπίνιο είναι μικρό σαν άρθρο και θα διαγραφεί σύντομα αν μείνει τόσο μικρό (ανεξάρτητα από το εντυπωσιακό πρότυπο). --Focal Point 10:58, 28 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Πνευματικά Δικαιώματα (βιβλία & ιστοσελίδες)[επεξεργασία κώδικα]

Βικιπαίδεια:Πνευματικά δικαιώματα#Πληροφορίες για συνεισφέροντες κειμένων σε εγχειρήματα του Wikimedia. Συγκεκριμένα αναφέρεται στο χωρίο "Αν θέλετε να εισάγετε κείμενο που βρήκατε κάπου αλλού ή που έχετε συγγράψει μαζί με άλλους, μπορείτε να το κάνετε μόνο αν είναι διαθέσιμο υπό όρους συμβατούς με την άδεια CC-BY-SA." Η άδεια CC-BY-SA περιληπτικά λέει πως επιτρέπεται ελεύθερα η αναδιανομή του υλικού υπό τον όρο να παραθέτεται και η πηγή του. Όπου βλέπεις το σήμα © σημαίνει copyrighted και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή.

--konsnos 07:57, 29 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Μόλις βρήκα και αυτό Βικιπαίδεια:Αξιόπιστες πηγές. Δηλαδή απαγορεύεται η χρήση ως πηγής δικών σου άρθρων. Λυπάμαι για τις πολιτικές, έχουν μια βάση σε αυτό που λένε, αλλά θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Δυστυχώς αυτός είναι ο λόγος για πολλές παρεξηγήσεις, και οι πολιτικές είναι αρκετές φορές πολλές και πολύπλοκες για να τις κατανοήσει κάποιος. --konsnos 08:16, 29 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Τσουμπίνιο[επεξεργασία κώδικα]

Κατά το Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα και Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (αθλητισμός). --Dada* 09:22, 1 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Ναι εννοούμε την εθνική ομάδα κάθε χώρας. Για τον Πάντο δε γνωρίζω να σου απαντήσω, δεν ξέρω αν έχει παίξει σε κάποια Εθνική (εφήβων, νέων, ελπίδων ή ανδρών). --Ttzavarasσυζήτηση 20:36, 1 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)