Συζήτηση χρήστη:BENJAMIN

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

BENJAMIN, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --ΗΠΣΤΓ 08:12, 16 Αυγούστου 2006 (UTC)


Προφανώς είναι δική σου η photo, αλλά χρειάζεται να της δώσεις κάποια άδεια π.χ. GFDL--ΗΠΣΤΓ 08:14, 16 Αυγούστου 2006 (UTC)

Εικόνα:Htane grammeno small.jpg προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Προειδοποίηση διαγραφής εικόνας Η εικόνα Htane grammeno small.jpg που επιφορτώσατε είναι υποψήφια για διαγραφή, είτε γιατί δεν αναφέρεται η πηγή της, είτε γιατί πιθανόν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν δεν σταθεί δυνατό να παραχωρηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες θα διαγραφεί εντός ολίγων ημερών.

--Dead3y3 Συζήτηση 23:04, 20 Αυγούστου 2006 (UTC)

Εικόνα:Apokalypsis ToTelos small.gif προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Προειδοποίηση διαγραφής εικόνας Η εικόνα Apokalypsis ToTelos small.gif που επιφορτώσατε είναι υποψήφια για διαγραφή, είτε γιατί δεν αναφέρεται η πηγή της, είτε γιατί πιθανόν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν δεν σταθεί δυνατό να παραχωρηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες θα διαγραφεί εντός ολίγων ημερών.

--Dead3y3 Συζήτηση 23:05, 20 Αυγούστου 2006 (UTC)

Εικόνα:SAMANTXI small.jpg προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Προειδοποίηση διαγραφής εικόνας Η εικόνα SAMANTXI small.jpg που επιφορτώσατε είναι υποψήφια για διαγραφή, είτε γιατί δεν αναφέρεται η πηγή της, είτε γιατί πιθανόν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν δεν σταθεί δυνατό να παραχωρηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες θα διαγραφεί εντός ολίγων ημερών.

--Dead3y3 Συζήτηση 23:06, 20 Αυγούστου 2006 (UTC)

Εικόνα:APOKALYPSIS2006.jpg προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Προειδοποίηση διαγραφής εικόνας Η εικόνα APOKALYPSIS2006.jpg που επιφορτώσατε είναι υποψήφια για διαγραφή, είτε γιατί δεν αναφέρεται η πηγή της, είτε γιατί πιθανόν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Αν δεν σταθεί δυνατό να παραχωρηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες θα διαγραφεί εντός ολίγων ημερών.

--Dead3y3 Συζήτηση 23:07, 20 Αυγούστου 2006 (UTC)