Συζήτηση χρήστη:Aqtivator

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!

Aqtivator, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Dead3y3 Συζήτηση 12:41, 8 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Ειδοποίηση για το λήμμα Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Δημιούργησες το λήμμα Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων.

Είναι αντίγραφο από την Εγκυκλοπαίδεια Ποντιακού Ελληνισμού και πιθανότατα παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα.—Corleone μη τα μασάς!@ 06:41, 25 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Καινούριος εδώ[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για τους συνδέσμους, θα τα διαβάσω με επιμέλεια. --Aqtivator (συζήτηση) 16:22, 25 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Εξαιρετικά! Καλή συνέχεια και καλές συνεισφορές! —Corleone μη τα μασάς!@ 16:48, 25 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)