Συζήτηση χρήστη:AIcarus

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σου! Τελειώνοντας κάθε άρθρο βάζε το αν θες και στην ανάλογη κατηγορία (π.χ. Κατηγορία:Αεροπορικές εταιρείες). Κατά τα άλλα πολύ ωραία άρθρα, συνέχισε έτσι! - Badseed 19:20, 5 Απριλίου 2006 (UTC)

Ίκαρε το πρόγραμμα Ίκαρος που έχεις ανεβάσει εμπίπτει ως έχει στην κατηγορία της διαφήμισης. Αν θέλεις προσπάθησε να το αποχρωματίσεις από τις ειδικές λεπτομέρειες που το κάνουν να είναι διαφήμιση--ΗΠΣΤΓ 16:34, 2 Απριλίου 2007 (UTC)

Το Αρχείο:Rover Jet 1.JPG είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Rover Jet 1.JPG, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:54, 20 Ιουνίου 2009 (UTC)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ AIcarus, το λήμμα Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Corleone μη τα μασάς!@ 04:57, 7 Ιουνίου 2015 (UTC)