Συζήτηση χρήστη:87.203.108.226

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλωσόρισες. Σχετικά με το Ορφέας Ζάχος, παρακαλώ σημείωσε ότι συνήθως προτείνω για διαγραφή άρθρα της μιας γραμμής. Είναι σα να μην έχουν περιεχόμενο. Βάζω σηματάκι διαγραφής. Αν αποφασίσεις να γράψεις κι άλλο, γράψε και σβήσε το σηματάκι. Το άρθρο δε θα το σβήσουν οι διαχειριστές αμέσως. Καλά γραψίματα.--FocalPoint Συζήτηση 18:50, 5 Αυγούστου 2006 (UTC)

Ο συγκεκριμένος χρήστης "φύτεψε" κι άλλα αρθράκια της μιας γραμμής. Τώρα είδα την αναφορά του FocalPoint, αλλά ήδη έχουν τοποθετήσει σήμα διαγραφής. Αφήνω στους διαχειριστές την απόφαση, αν και νομίζω δεν θα δούμε συνέχεια στο σόου. --Kassianos 19:40, 5 Αυγούστου 2006 (UTC)


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.