Συζήτηση χρήστη:77.49.51.96

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

366 τίτλοι[επεξεργασία κώδικα]

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου βόλλει ανδρών,ο ΟΣΦΠ έφτασε τους 366 τίτλους.Στη σελίδα της ΒΠ φαίνονται μόνο 362 επειδή λείπουν τα 3 κύπελλα μεγάλης ελλάδος καί το σούπερ καπ ποδοσφαίρου του 1980.Με τα κατάλληλα τεκμήρια θα τους περάσω και αυτούς.--77.49.51.96 16:57, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

  • Ήδη περάστηκε ο πρώτος σύνδεσμος που αφορά τα κύπελλα μεγάλης ελλάδος στη σελ.συζήτησης του τμήματος ποδοσφαίρου του ΟΣΦΠ.

-Εν το μεταξύ παρακαλώ να απορριφθεί το αίτημα διαγραφής της σελίδος συζήτησης μου.Υπάρχει κακόβουλη πρόθεση με σκοπό την απόκρυψη στοιχείων.--77.49.51.96 17:36, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

έβγαλα την ταχεία διαγραφή, συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Δεν υπάρχει λόγος όμως να κρίνεις τις προθέσεις άλλων χρηστών. («Υπάρχει κακόβουλη πρόθεση με σκοπό...»)—Ah3kal (συζήτηση) 17:39, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Επίθεση[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ σου επιτίθεμαι; Φυσικά στη δική μου σελίδα γράφεις ότι με βλέπεις φιλικά, μου δίνεις και "συγχαρητήρια" για την στάση και τη συνεισφορά μου. Όπου άλλου έχω πετύχει τυχαία συζητήσεις σου, με βγάζεις ψεύτη, κλέφτη και προπαγανδιστή. Σταμάτα επιτέλους το παραμύθι, θέλω να πιστεύω (και ελπίζω) ότι δεν είμαι τόσο βλάκας όσο νομίζεις, αλλά και να είμαι υπάρχουν πολλοί εδώ που δεν είναι, και δεν θα τους ξεγελάσεις με τα παιχνιδάκια σου. Π.χ. προχθές μου αποκάλυψες ότι παρίστανες το χαζό, για να "εκμαιεύσεις" πληροφορίες από εμένα, τις οποίες ήδη ήξερες ή μπορούσες να ανακαλύψεις εσύ ο ίδιος, αλλά με τέσταρες για να δεις αν ψεύδομαι. Και με απείλησες ότι θα με διαβάλλεις, επειδή το απότελεσμα του τεστ έβγαλε ότι όντως ψεύδομαι. Ε βάλε λοιπόν τις αποδείξεις, κι άσε τις απειλές. Για έμενα η β/π είναι χόμπι, και δεν θα με επηρεάσει καθόλου ότι κι αν αποδείξεις. Αν όντως με βγάλεις ψεύτη να ζητήσεις και την απομάκρυνσή μου, θα κάνεις καλό και στο εγχείρημα.--ΠάΚαΛος 22:19, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Υπάρχουν και "ψεύτες"που αγαπάμε.Προς θεού Πακαλε!Με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς να σε ξέρω προσωπικά σε θεωρώ αξιολογότατο άνθρωπο.Και προτιμώ να φύγω εγώ απο τη ΒΠ παρά εσύ.Ενα κακό έχεις μόνο...είσαι ΠΑΟ μα χαλάλι σου--77.49.51.96 22:23, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Σκαναρίσματα[επεξεργασία κώδικα]

Βάλ'τα επιτέλους, θέλω να μάθω κι εγώ τι έγινε σε εκεινό το πρωτάθλημα βόλεϊ του '70. Το ψηφιακο αρχείο της Ηχους δεν υπάρχει για εκείνο το έτος, χάρη θα μου κάνεις. Πέρα από αυτό, δεν θα βρεις τίποτα με το οποίο θα αποδείξεις κάτι αντίθετο από αυτό που ξέρω κι έχω γράψει εγώ. Απολύτως τίποτα, στο εγγυώμαι. Ούτε στον ανώμαλο, όπου έχουν βρεθεί και γραφτεί όλα τα πρωταθλήματα εδώ στη βικιπαίδεια από άλλο χρήστη, ούτε στην ποδοσντισφαίριση, το πολύ-πολύ να μου δείξεις το δημοσίευμα με τους παλαίμαχους.--ΠάΚαΛος 23:09, 24 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Δεν πρέπει να κάνω λογαριασμό πρώτα?Πως θα τα περάσω?Κι ύστερα θα μου τα αναιρέσετε.Είδες τι έγινε στη σελίδα συζήτησης του Α.Νικολαίδη?Και να φανταστείς ότι τα αποκόμματα είναι από τα "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ"ΤΗΝ "Ηχω"κλπ.Πηγές από δικές σας εφημερίδες,οι οποίες παρεπιπτόντως κάποιες που σας έχουν παρουσιαστεί είναι "πειραγμένες".

Η θέση μου είναι λεπτή σε κάποια θέματα.Θα βρώ τρόπο όμως.--77.49.51.96 23:16, 24 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Ανέβασέ τα σε κάποιο σάιτ και βάλε λινκ στη σελίδα μου, ή σε όποια θες να δείξεις το περιεχόμενο.--ΠάΚαΛος 23:21, 24 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Όπως αυτό που είχε βάλει παλαιότερα ένας ανώνυμος: http://imgur.com/qtiwKXp --ΠάΚαΛος 23:28, 24 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Θα δώ τι μπορώ να κάνω.Πάντως όπως βλέπεις και στο λινκ του άλλου ανώνυμου,ο Φιλοκτήτης παρόλο που δεν κέρδισε ούτε ατομική ούτε ομαδική πρωτιά στο σταθερό στόχο αναδείχτηκε πρωταθλητης,με βαθμολογία φυσικα .Δεν το περάσατε στο λήμμα όμως.Τόσος κόπος,τόσες πηγές χαμένες γιατί?Για να στηρίξετε τα παραμύθια και τις ακατανόητες θεωρίες του Κουσουνέλου.Και είδες ποιός είναι και τι λέει.

Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα γεγονότα.Τόση σαπίλα και διαστροφή ακόμα και από μορφωμένους ανθρώπους!--77.49.51.96 07:21, 25 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.