Συζήτηση χρήστη:77.49.16.51

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Tώρα έχω εκτίσει τις ποινές μου.Δεν έχω καμιά φραγή.Μπορώ ελεύθερα να γράφω στη σελίδα συζητησής μου ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Λοιπόν επειδή δεν με παίρνει πλέον κανείς στα σοβαρά και επειδή έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να βρίσκω ανταπόκριση ή συμμάχους,θα τα λέω σε μένα να τ ακούω εγώ.

Κατα τη ΒΠ ο ΟΣΦΠ έχει σήμερα 363 τίτλους,για μένα έχει 368(+1 σούπερ καπ,+3 κύπελλα μεγάλης ελλάδος,+το φετινό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο).

--77.49.16.51 20:15, 7 Μαρτίου 2016 (UTC)[απάντηση]


Οι φραγές δεν έχουν σκοπό την ποινή, αλλά την ομαλή λειτουργία της Βικιπαίδειας ώστε να κατακτήσει ευκολότερα τον σκοπό της (να είναι εγκυκλοπαίδεια). Εδώ βλέπω από την άλλη πλευρά ένα μεγάλο βήμα. Κάνε το και εσύ το βήμα. Μείνε εκτός Βικιπαίδειας όσο σου χρειάζεται για να ηρεμήσεις (κάτι σαν εκούσια φραγή), να διαβάσεις τις πολιτικές κτλ. Το πόσο θα το κρίνεις εσύ. Όσο κάνεις αντάρτικο, κανένας δεν θα σε πάρει στα σοβαρά, αν όμως (με η χωρίς λογαριασμό) αποφασίσεις να συμμετάσχεις στη Βικιπαίδεια σεβόμενος τους κανόνες (όχι επιθέσεις, ευγένεια, αναστροφές, συζήτηση, να υποθέτεις καλή πίστη, πηγές κτλ) τότε υποχρεούνται όλοι να σε πάρουν στα σοβαρά. Η απόφαση είναι δική σου. Μπορεί να αδικήθηκες στο παρελθόν (δεν είμαι σε θέση να βγάλω πόρισμα, αλλά και δεν έχω το χρόνο να ψάξω) αλλά με το αντάρτικο θα χάσεις το όποιο δίκιο έχεις. Η Βικιπαίδεια κερδίζει μόνο από την συνεργασία και τον σεβασμό των κανόνων από όλους, με τον πόλεμο δεν θα κερδίσεις τίποτα. —Ah3kal (συζήτηση) 09:00, 8 Μαρτίου 2016 (UTC)[απάντηση]

Exεις δίκιο και το ξέρω.Αλλά τα χέρια μου με τρώνε.Και το μυαλό μου το ίδιο.Θα δώ τι θα κάνω.Εσύ ,αν και σε ευχαριστώ,μείνε μακρυά μου γιατί θα τα βάλουν με σένα.Και δεν θέλω να σε δω να υποχωρείς.Οταν μπαίνεις σ ένα δρόμο πρέπει να τον διασχίσεις.Το δίκιο είναι 100% με το μέρος μου και γιαυτό επιμένω.Νάσαι καλά.--77.49.16.51 09:20, 8 Μαρτίου 2016 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.