Συζήτηση χρήστη:195.251.97.143

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αγαπητέ μου, αντί να αφαιρείτε το περιεχόμενο λημμάτων που έχουν συνταχθεί με κόπο, ίσως μπορείτε να αναλογιστείτε πώς να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εγκυκλοπαίδεια, βοηθώντας στην ανάπτυξη και στη βελτίωση του περιεχομένου της. Ευελπιστώ ότι θα το σκεφτείτε καλύτερα. Ευχαριστώ. Dr Moshe


Ειδοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

Stop hand nuvola.svg Σε παρακαλώ μην βανδαλίζεις λήμματα της Βικιπαίδιεας. Μπορείς να συνεισφέρεις επικοδομητικά, αν όμως συνεχίσεις, θα σου αφαιρεθεί η δυνατότητα να επεξεργάζεσαι την Βικιπαίδεια.—Ah3kal (συζήτηση) 07:26, 4 Νοεμβρίου 2019 (UTC)


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.