Συζήτηση χρήστη:Τακλαμακαν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ρεβυθούσα[επεξεργασία κώδικα]

Στο πρότυπο δε χρειαζεται να βαλεις το σύνδεσμο Αρχειο:ονομααρχειου.png , απλά το όνομα αρχείου. Το διόρθωσα, ίσως θα ηταν καλο (να φαινεται πιο κοντα η λεζαντα δηλαδη ) να «κοψεις» το ασπρο περιθωριο γυρω απο το χάρτη και να ξαναανεβασεις την εικονα --DrSpiros συζήτηση 20:21, 1 Μαρτίου 2017 (UTC)

Για τους διάφορους ερμηνευτές, είναι προτιμότεροι ως τίτλος το όνομα με το οποίο είναι γνωστοί και όχι το όνομα με το οποίο βαπτίστηκαν, γι'αυτό και αναιρώ τις μετακινήσεις σου. --C Messier 13:18, 20 Απριλίου 2017 (UTC)


Το Αρχείο:Ro megistis.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Ro megistis.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.

Το Αρχείο:Ro megistis.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα ή τo αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Ro megistis.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δε σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή του αρχείου, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη, όμως, και σε αρχεία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής τους μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση τους, ώστε να μη διαγραφούν λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεσαι για τη διατήρησή του, συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. —MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 09:09, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Μπαστούνα[επεξεργασία κώδικα]

Μπράβο φίλε.Ευτυχώς το διόρθωσες γιατί αν το έβλεπαν οι Κρητικοί θα μας έριχναν καμιά μπαστουνιά στο κεφάλι.--178.128.201.215 11:50, 10 Ιουνίου 2017 (UTC)


Ειδοποίηση για το Αρχείο:Basmane2.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Επιφόρτωσες το Αρχείο:Basmane2.jpg, που προέρχεται αρχικά από αυτή τη σελίδα. Αρχεία που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. --C Messier 10:19, 13 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Σωστά τα γράφεις περί άδειας, όμως εσύ έχεις βάλει άδεια χωρίς περιορισμό στην χρήση. Περιεχόμενο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο για ελεύθερη τροποποίηση και αναδημοσίευση δεν μπορεί να ανέβει στη Βικιπαίδεια (με κάποιες συγκεκριμένες εξαιρέσεις Βικιπαίδεια:Εύλογη χρήση, τις προϋποθέσεις των οποίων δεν καλύπτει η συγκεκριμένη φωτογραφία). --C Messier 11:31, 13 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Ποιά άδεια να διαλέξω? Τακλαμακαν (συζήτηση) 11:34, 13 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Καμία δεν ταιριάζει. Η φωτογραφία καθώς και οι άλλες δύο που ανέβασες και προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες θα διαγραφούν καθώς δεν έχουν συμβατές άδειες. Αν θέλεις να ανεβάσεις εδώ μια φωτογραφία που έχεις βρει από το διαδίκτυο πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο δημιουργός της επιτρέπει την ελεύθερη αναδημοσίευση (δηλαδή και για εμπορικές χρήσεις) και τροποποίηση. --C Messier 13:47, 13 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Παραποίηση πηγής είναι η χρήση μιας ήδη υπάρχουσας πηγής με αλλαγμένα τα νούμερα. Παραποιείς πηγές λοιπόν--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:50, 18 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Λες τις πηγές που έβαλα ή αυτές που υπήρχαν από πρίν? Τακλαμακαν (συζήτηση) 20:51, 18 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Λέω αυτές που ήδη υπάρχουν και αφορούν σε διαφορετικά νούμερα από αυτά που βάζεις--Kalogeropoulos (συζήτηση) 20:55, 18 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Πρωτότυπη έρευνα[επεξεργασία κώδικα]

Ρωτάς « γιατι αφαιρεθηκαν οι πηγες απο τα υπολοιπα?»

Σύμφωνα με την αντίστοιχη πολιτική: « όλο το υλικό στη Βικιπαίδεια πρέπει να αντλείται από αξιόπιστες δημοσιευμένες πηγές και η μεταφορά του στα λήμματα δεν επιτρέπεται να εισάγει οποιαδήποτε νέα ανάλυση, μαθηματικές ή λογικές πράξεις και γενικά σύνθεση του υλικού των πηγών που παράγει συμπεράσματα τα οποία δεν αναφέρονται ρητά στις ίδιες τις πηγές.»

Οπότε, από τη στιγμή που δεν δηλώνεται ρητά σε κάποια αξιόπιστη πηγή μια ιδεολόγια δεν τη βάζουμε. Και όχι το «η σελίδα του κόμματος απευθύνεται σε πατριώτες» (τεκμηριωμένο ότι υπάρχει), άρα η ιδεολογία της είναι ο πατριωτισμός (ατεκμηρίωτο συμπέρασμα), δεν είναι αποδεκτό σύμφωνα με την πολιτική για την πρωτότυπη έρευνα, το ίδιο και το «μιλάει για ελληνική οικογένεια και Ορθοδοξία» (το τεκμηριωμένο), άρα η ιδεολογία είναι ο χριστιανοδημοκρατισμός (ατεκμηρίωτο συμπέρασμα). --C Messier 11:01, 12 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Καλώς, πάντως το κόμμα είναι ακόμη πολύ μικρό για να απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τα οποία θα το κρίνουν περισσότερο ουδέτερα). Επομένως προτείνω απλώς να τα αφήσουμε όπως είναι χωρίς παραπομπές, μέχρι να λάβουμε κάποια ουσιαστική απάντηση. Τακλαμακαν (συζήτηση) 11:10, 12 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Αν δεν μπορούν να τεκμηριωθούν, τότε θα πρέπει να αφαιρεθούν. Επίσης, αν δεν έχουν ασχοληθεί τα ΜΜΕ με το ίδιο (πέρα από τις ανακοινώσεις ίδρυσης και προσχώρησης/αποχώρησης μελών), υπάρχει και θέμα εγκυκλοπαιδικότητας. --C Messier 11:13, 12 Νοεμβρίου 2017 (UTC)